Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Casa neterminata (Romania1964) Drama 74 min
1.194 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.147 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Aventurile lui Felicity (SUA 2005) Drama / 85 min
1.088 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Efect de umbra (SUA 2017) Drama ,mister 86 min Sb rom
1.214 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ochii lor il urmareau pe Dumnezeu! (SUA 2005) 106 min
781 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Deceptii (SUA 1985) Drama ,Thriller 88 min / Partea 1
10.397 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Minunea zapada(SUA 2005)Drama 100 min
295 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Spune Lumii (SUA 2015) Drama,Istoric subt RO 155 min
2.960 vizite - 0 comentarii
adaugat de corul
 
  Secretul lui Nikola Tesla (SUA 1980) Drama 96 min
1.330 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Prieteni intai (SUA 2002) Drama,Romantic / 106 min
3.120 vizite - 0 comentarii
adaugat de micle
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

O viata neterminata (SUA 2005) Drama 86 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 12.06.2024  Adauga la favorite 14 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.
   
 
An Unfinished Life (2005)

Nota IMDB: 7.0

Regia:Lasse Hallstrom
Acum un an, un urs a furat un vitel din ferma lui Mitch si Einar. Cei doi prieteni au incercat sa salveze vitelul, dar ursul la atacat cu cruzime pe Mitch - si pentru ca Einar era beat, nu a reusit sa-l salveze pe Mitch de la o ranire grava. Ursul a scapat in munti.

Un mai tarziu, ranile lui Mitch inca ii provoaca durere constanta. Einar are grija de Mitch zilnic, dandu-i injectii cu morfina, mancare si prietenie. El sprijina vinovatia pe carje emotionale, in timp ce Mitch se lupta sa mearga cu carje adevarate. Ursul este vazut mai tarziu cautand hrana in oras. Seriful Crane Curtis il captureaza si ajunge in gradina zoologica a orasului. Cam in acelasi timp, nora de mult pierduta a lui Einar, Jean, apare in pragul usii lui.

Jean si fiica ei tanara, Griff, se muta cu Einar si Mitch. Fiul lui Einar, Griffin, se casatorise cu Jean cu ani in urma. Ea a descoperit ca este insarcinata cu Griff dupa ce Griffin a murit intr-un accident de masina, dupa care familia sa despartit. Exista tensiune intre Einar si Jean, deoarece amandoi sunt inca indurati pentru Griffin; tensiunile cresc pe masura ce Einar la invinuit intotdeauna pe Jean pentru moartea fiului sau.

De cand a murit Griffin, Jean a avut o serie de relatii nereusite. Sa mutat cu Einar pentru a scapa de iubitul ei abuziv, Gary. Jean incepe sa lucreze la o cafenea locala pentru a castiga bani pentru a veni independent. Acolo se imprieteneste cu Nina, o alta chelnerita. Seriful Curtis devine si prietenul ei.

Intre timp, Gary la gasit pe Jean si apare in oras. Initial, Einar si seriful il arunca afara din oras. Einar ii cere lui Jean sa-i spuna cum a murit Griffin. Jean spune ca au aruncat o moneda pentru a determina cine va conduce, iar ea a pierdut. La ora 3 dimineata, cele doua suflete obosera plecasera in ultima etapa a unei lungi calatorii. Jean a adormit la volan. Masina sa rasturnat de sase ori. Griffin a murit, dar Jean a supravietuit. Cand Einar afla adevarul despre moartea fiului sau, el spune ca vor trebui sa vorbeasca despre mutarea lui Jean. Jean spune ca a terminat de vorbit. A doua zi dimineata, il ia pe Griff cu ea si pleaca sa stea cu Nina, care ajunge sa o ajute sa inteleaga modurile morocane si amaraciunea lui Einar, deoarece Nina se intristeaza si de pierderea propriei fiice.

Griff, care a inceput sa construiasca o relatie cu bunicul ei, paraseste mama si se intoarce singura la ferma. Einar il intalneste pe Jean la restaurant si o invita sa se intoarca si sa locuiasca dupa ce el si Griff pleaca intr-o excursie de camping.

„Excursia in camping" este o poveste de acoperire menita sa le lase timp sa indeplineasca o cerere a lui Mitch de a elibera ursul care la mutilat. Planul de a aduce ursul intr-o cusca de transport nu merge bine. Griff pune accidental schimbatorul de viteze in pozitia neutra in timp ce Einar atrage ursul in cusca. Ursul se elibereaza, iar Einar este ranit cand sare din drum. Griff il conduce pe Einar la spital, unde el si Jean cauta sa se impace. Intors la ferma, Mitch supravietuieste unei confruntari pasnice cu ursul din trecutul sau. Se duce in munti, unde ii este locul.

Intre timp, Gary se intoarce in zona si vine a doua zi la ferma pentru al aborda pe Jean. El si Einar au o confruntare exploziva care se termina prin Einar care il ameninta pe Gary cu pusca lui, inainte de al bate puternic. Gary, batut si epuizat, pleaca intr-un autobuz Trailways in timp ce trece prin Nebraska.

In scena finala, Einar vorbeste cu afectiunea cu una dintre pisicile sale, pe care sa dea-un intreg intregii povesti a ignorat-o cu raceala. Griff il invita pe seriful Curtis la pranz cand acesta trece sa-l vada pe Jean (anterior, Griff, stiind ca mama ei se prosteste cu Sheriff, ii spusese sa nu ramana la pranz). Totul este bine, deoarece Mitch povesteste ultimele secunde ale povestii, descriind-i lui Einar visele sale de a zbura deasupra pamantului si de a ajunge sa inteleaga lucruri despre viata.

Distributie

Robert Redfordca Einar Gilkyson
Jennifer Lopezca Jean Gilkyson
Morgan Freemanca Mitch Bradley
Josh Lucasca Crane Curtis
Camryn Manheimca Nina
Damian Lewisca Gary Winston
Becca Gardner ca Griff Gilkyson


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.