Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Lovitura mortala (SUA 1945) Drama,Thriller / 87 min
4.415 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Orasul fantoma (SUA 1977) cu Chuck Norris / 84 min
8.264 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mergand pe apa ( SUA 2004) Drama /Thriller 103 min
708 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Teroare in noapte (SUA 1994) Drama,Thriller / 123 min
806 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Deceptii (SUA 1985) Drama ,Thriller 88 min / Partea 1
10.397 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Infern pe 2 Roti (2008) Actiune,Drama,Thriller / 80 min
4.181 vizite - 0 comentarii
adaugat de peter
 
  Lepke (SUA 1975) Drama 123 min
699 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dublu delict (Italia 1977) Drama Peter Ustinov 100 min
3.371 vizite - 0 comentarii
adaugat de rece
 
  Urgia (Romania 1977) Drama Gheorghe Cozorici 95 min
3.972 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.147 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Misiunea capricorn unu (SUA 1977) Drama,Thriller 123 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 12.06.2024  Adauga la favorite 18 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.8
   
 
Capricorn One (1977)

Nota IMDB: 6.8

Regia:Peter Hyams

Capricorn One – prima misiune cu echipaj pe Marte – este pe rampa de lansare. Chiar inainte de decolare, astronautii Charles Brubaker, Peter Willis si John Walker sunt scosi brusc din nava spatiala. Nedumeriti, sunt transportati cu avionul la o baza militara abandonata din desert. Lansarea se desfasoara conform programului, publicul nestiind ca nava spatiala este goala.

La baza, oficialul NASA James Kelloway ii informeaza pe astronauti ca un sistem de sustinere a vietii defect i-ar fi ucis in zbor. El spune ca trebuie sa ajute la contrafacerea filmarilor televizate in timpul zborului catre si dinspre Marte. O alta misiune spatiala esuata ar duce la taierea finantarii NASA si la pierderea de milioane de antreprenori privati in profituri. Kelloway isi ameninta familiile sa le forteze cooperarea.

Astronautii raman captivi in timpul zborului si par a fi filmati dupa aterizarea pe Marte, desi se afla de fapt in interiorul unui studio TV improvizat de la baza. La centrul de comanda, doar cativa oficiali stiu despre conspiratie pana cand un tehnician de alerta, Elliot Whitter, observa ca controlul de la sol primeste transmisiile televizate ale echipajului inainte de sosirea telemetriei navei spatiale. Whitter raporteaza acest lucru supraveghetorilor sai, inclusiv lui Kelloway, dar i se spune ca se datoreaza unei statii de lucru defectuoase. Whitter isi impartaseste partial preocuparile cu un prieten jurnalist TV, Robert Caulfield. Whitter dispare brusc, iar cand Caulfield merge la apartamentul lui Whitter a doua zi, descopera pe altcineva care locuieste acolo si ca toate dovezile vietii recente a lui Whitter au fost sterse. In timp ce Caulfield investigheaza, sunt facute mai multe tentative asupra vietii lui.

La intoarcerea pe Pamant, nava spatiala goala arde in timpul reintrarii in atmosfera din cauza unui scut termic defect , care i-ar fi ucis pe astronauti daca ar fi fost la bord. Astronautii isi dau seama ca oficialii vor trebui sa-i omoare pentru a pastra farsa secreta. Ei scapa intr-un avion mic, care ramane rapid fara combustibil, fortand o aterizare accidentala in desert. S-au despartit pe jos pentru a-si creste sansele de a gasi ajutor si de a expune complotul. Kelloway trimite elicoptere dupa ei. Willis si Walker sunt gasiti, in timp ce Brubaker se sustrage de la captura.

Caulfield o intervieveaza pe „vaduva" lui Brubaker dupa ce a revizuit o conversatie televizata dintre astronauti si sotiile lor. Doamna Brubaker paruse confuza cand sotul ei a mentionat ultima lor vacanta in familie. Ea explica ca familia plecase de fapt intr-o alta locatie, unde se filma un film western. Brubaker a fost intrigat de modul in care efectele speciale si tehnologia l-au facut sa para real.

Caulfield crede ca Brubaker nu ar face niciodata o asemenea greseala si poate ca i-a trimis un mesaj sotiei sale. Caulfield merge la platoul de film western pustiu si este impuscat in el. Pe masura ce investigheaza in continuare, agenti federali sparg in casa lui, arestandu-l pentru ca detinea cocaina pe care au plantat-o acolo. Seful sau exasperat il elibereaza pe Caulfield, apoi il concediaza.

Un prieten reporter ii spune lui Caulfield despre o baza militara abandonata situata la 300 de mile (480 km) de Houston. Baza este pustie, dar Caulfield gaseste colierul si medalionul lui Brubaker si concluzioneaza ca astronautii au fost acolo. Caulfield angajeaza un pilot pe nume Albain pentru a cauta in desert. Ei observa si urmaresc doua elicoptere pana la o benzinarie inchisa, izolata, unde se ascunde Brubaker. Ei il salveaza in timp ce incearca sa scape de urmaritorii sai. Elicopterele isi urmaresc avionul printr-un canion, dar se prabusesc cand Albain ii orbeste cu spray de recolta.

In cele din urma, Caulfield si Brubaker ajung la slujba de pomenire a astronautilor, unde Kelloway si sotia lui Brubaker ii vad, iar acoperirea TV in direct expune adevarul.

Distribuie
Elliott Gould ca Robert Caulfield
James Brolin ca Charles Brubaker
Brenda Vaccaro ca Kay Brubaker
Sam Waterston ca Peter Willis
OJ Simpson ca John Walker
Hal Holbrook ca Dr. James Kelloway
Karen Black ca Judy Drinkwater
Telly Savalas ca Albain
David Huddleston ca Hollis Peaker
David Doyle ca Walter Loughlin
Lee Bryant ca Sharon Willis
Denise Nicholas ca Betty Walker
Robert Walden ca Elliot Whitter
Alan Fudge ca comunicator al capsulei
James Karen ca vicepresedinte Price
Norman Bartold in calitate de presedinte
Darrell Zwerling ca Dr. Bergen
Milton Selzer ca Dr. Burroughs
Lou Frizzell ca Horace Gruning
Paul Picerni in rolul lui Jerry
Barbara Bosson ca Alva Leacock


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.