Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Impact ep II(Germania Canada 2009)SF 92 min sb rom
1.126 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lovitura mortala (SUA 1945) Drama,Thriller / 87 min
4.404 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Impact 1 (Canada 2009) Actiune SF 84 min SB rom
1.098 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Impact 2 (Canada 2009) Actiune SF 88 min SB rom
916 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Frica de intuneric (Canada 2003)Thriller 86 min
193 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.516 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  Corbul negru (SUA 1943) Politist 61 min
235 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  14 Ore (SUA 2005) Actiune,Drama,Thriller / 83 minute
1.972 vizite - 0 comentarii
adaugat de gura
 
  Sange si oase (SUA 2009) Actiune 99 min Sb rom
1.171 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lovitura (SUA 2003) Thriller 94 min
488 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Furtuna polara (Canada-SUA 2009) Thriller S.F. 92 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 10.06.2024  Adauga la favorite 9 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 3.7
   
 
Polar Storm
IMDB 3,7
Regia
Paul Ziller


In Lindenville,Washington, gazda televiziunii locale si prezentatorul de stiri Lou Vanetti, discuta despre calea cometei Copernic cu doctorul James Mayfield,astrologsiastrofiziciande la Departamentul de pericole de furtuna (SHD). O bucata de Copernic se desprinde pe un curs de coliziune pentru Pamant. Colega lui James, Pam, cauta sa-i avertizeze pe James si pe colegul sau Peter din Alaska de Nord ca fragmentul va ateriza nu departe de ei, dar interferenta cometei sale o intrerupe.

Fragmentul cometei lovestenordul Alaska, generand exploziaundei de socaducand daune grave Canadei, Alaska si Orientului Indepartat al Rusiei. Peter se numara printre cei un sert de milion de morti, in timp ce James Mayfield este singurul supravietuitor. Se intoarce acasa la Lindenville, al copiluluitelevizoremite bruscstatica si este zguduit de un mic tremurnecunoscut .

Banuind ca acesta ar putea fi rezultatul cometei, el cauta sa se conecteze la SHD pentru a revizui datele pe care Peter le-a incarcat in timpul impactului cometei, doar pentru a gasi accesul blocat si datele sale clasificate de catre administratie in urma ordinii degag. El devine mai suspicios cand soarele apune in mod neasteptat peEagle Peaksi decide sa investigheze, ajungand in cele din urma la concluzia ca axa Pamantului se inclina si polii sai magnetici au fost modificati de impactul cometei.

Fiul lui James, Shane, ii intalneste pe Zoe si Kevin in parc, unde acesta din urma il provoaca pe Shane incurse de dragpentru a solutiona o disputa cu privire la cine plateste daunele aduse unui telescop pe care l-au spart in timpul unei lupte mai devreme in acea noapte. In timp ce se pregatesc pentru o cursa de drag, o interferenta electromagnetica si un cutremur care inghite Kevin si masina lui. Shane si Zoe evadeaza din parc si supravietuiesc; in timp ce sunt acolo, ei observa oauroracare se formeaza in mod neobisnuit deasupra Washingtonului.

James incalca ordinul calugariei explicandu-i lui Vanetti descoperirile sale intr-un interviu. care a atras atentia nationala, precum si presedintele Statelor Unite si tatal sau, generalul Mayfield de laUS Air Force, care ordona ca James sa fie adus pentru explicatii, James sa incerce sa avertizeze presedintele si doctorul El despre consecintele axa Pamantului se schimba, dar ei nu-l cred.

Un puls electromagnetic de 40kHzstrabate Lindenville si in intreaga lume, ducand la ointrerupere de curentla nivel mondial , intrerupand comunicatiile si ucigand pe oricine in timp in cladiri, masini si ce folosesti electronice. Presedintele declaralegea martiala. si ordona tuturor civililor sa evacueze inadaposturi de urgenta. James ii cere familiile sa evacueze in Little Brook, unde vor fi departe de campurile electromagnetice care vor alimenta electricitatea si vor genera unde de soc. Cu toate acestea, Cynthia si Shane au fost fortati sa se intoarca si sa se adaposteasca intr-o parohie din Lindenville impotriva instructiunilor lui James.

Indreptandu-se spre parohie, suprafata cedeaza cand tremurul loveste, iar Cynthia a fost aproape inghitita de pamant, dar a fost salvata de Shane. Ajungand la parohia Lindenville, Cynthia cauta sa convinga oamenii din interior sa evacueze, dar si refuza. Doar Michael si Zoe au reusit sa plece spre Little Brook, inainte ca o soc electromagnetica sa prajeasca pe toata lumea din interiorul parohiei. Pe drumul lor, Michael si ceilalti au fost fortati sa iasa din masina, jefuiul a fost ulterior electrocutat, in timp ce Michael moare de unatac de cord dupa ce stimulatorullui a fost dezactivat.

In ciuda faptului ca vehiculul este prajit, Shane reuseste sa reporneasca vehiculul. In acelasi timp, James si generalul Mayfield, impreuna cu capitanulmarinei ruseYulenkov si echipajul saude submarin, se scufunda si se indreapta catresantul Marianelor, intr-un plan conceput de James pentru a arunca douafocoase nuclearein fundul santului pentru a forta Pamantul inapoi la inclinarea sa normala. Cu toate acestea, submarinul cu motor diesel al Marinei Ruse; aceasta necesita operatiuni, deoarece poate functionala chiar si cu unda de soc EMP, ar putea sa nu depaseasca explozia nucleara la timp, avand in vedere viteza sa lenta, ceea ce o face omisiune sinucigasa.

Dupa ce a aruncat focoasele, James folosestegheizerul vulcanic subacvaticpentru ca submarinul sa se propulseze inapoi la suprafata in timp ce focoasele detoneaza, salvand echipajul. Eforturile combinate dintreRusiasiStatele Uniteau devenit in cele din urma un succes, salvand Pamantul. Filmul se termina cu James Mayfield care se intoarce acasa la Lindenville si il prezinta pe Shane bunicului sau.

Distributie
Jack Colemanin rolul Dr. James Mayfield, unastrofizicianguvernamental care lucreaza pentru Laboratorul de Cercetare a Pericolelor Furtunilor.
Holly Elissa Dignardca Cynthia Mayfield, mama vitrega a lui Shane si profesoara de stiinte.
Tyler Johnstonin rolul lui Shane Mayfield, fiul lui James.
Terry David Mulliganin rolul generalului Mayfield, tatal lui James si bunicul lui Shane.
Roger Crossin calitate depresedinte al Statelor Unite
David Lewis in rolul lui Lou Vanetti,prezentatorul local de stiridin Lindenville
Rob Morton in rolul lui Michael, tatal lui Zoe
Emma Lahanaca Zoe, iubita lui Kevin
Nicholas Carrera in rolul lui Peter, colegul lui James de la Departamentul de pericole de furtuna, care a fost ucis de explozie a impactului cometei in Alaska.
Marsha Regis ca Pam, om de stiinta al Laboratorului de Cercetare a Pericolelor de Furtuna.
Jay Brazeauca Dr. Elman.
Scott Lysterin rolul lui Kevin, colegul lui Shane care a intrat intr-o altercatie si a fost ucis in parc in timpul unui cutremur agitat astronomic.
Dean Redmanca sergent
Kurt Max Runtein rolul capitanului Iulenkov,marina rusa
Brent Staitca capitan de garda
Donovan Cerminara ca soldat al armatei americane la un baraj rutier, care ia ordonat lui Cynthia sa se intoarca si sa se adaposteasca in biserica, in ciuda cererilor lui Cynthia de a fugi din Lindenville.
Darren Moore in rolul lui Looter, care a incercat sa fure SUV-ul lui Michael inainte de a fi prajit de soc EMP.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.