Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Hoti de onoare (SUA 2016) Thriller 84 min
1.076 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lovitura mortala (SUA 1945) Drama,Thriller / 87 min
4.404 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Omul umbrela (SUA 2016) Thriller 117 min
567 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.516 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  Cadouri de Craciun (SUA 2016) Comedie romantica 69 min
4.585 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lovitura (SUA 2003) Thriller 94 min
488 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un Peisaj de Vis (SUA 1984) Aventuri.Thriller / 99 min
2.332 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
  Busola lui Dumnezeu (SUA 2016) Drama 99 min
671 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Maximum Overdrive (SUA 1986) / SF engleza / 97 minute
1.906 vizite - 0 comentarii
adaugat de micle
 
  Deceptii (SUA 1985) Drama ,Thriller 88 min / Partea 1
10.385 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Atacul gogosilor ucigase (SUA 2016) Thriller 87 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 10.06.2024  Adauga la favorite 8 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 3.7
   
 
Attack of the Killer Donuts
IMDB 3.7
Regia Scott Wheeler



Johnny Wentworth se trezeste si se pregateste sa mearga la slujba lui la un mic magazin de gogosi numit Dandy Donuts, unde lucreaza cu prietena sa din copilarie Michelle Kester. Mai intai, preia tableta de la unchiul sau Luther, un om de stiinta nebun care a creat fara sa vrea un ser pentru a reanima mortii. La magazin, care este in mod normal gol, Johnny se intalneste cu iubita lui, Veronica, si cu prietenul ei Bobby la magazin, unde Veronica cere bani. Cand Luther ajunge mai tarziu la magazinul cerand tableta lui Johnny, apare o cearta intre Luther si Cliff Burbank, proprietarul Dandy Donuts.

In timpul bataliei, o fiola cu ser zboara din buzunarul de la piept al lui Luther si aterizeaza in grasimea friteuzei de gogosi. Acest lucru face ca toate gogosile coapte in friteuza sa fie contaminate si, dupa un timp, devin animate ca gogosi ucigase. Produsele de patiserie contin acum un lichid verde otravitor care incapacita rapid consumatorii si in cele din urma ii ucide. Clienta obisnuita doamna Scolari cumpara o duzina din aceste gogosi.

Doi politisti cumpara si o cutie de gogosi contaminate; dupa ce un infractor incatusat mananca una, i se imbolnaveste si scapa din masina, trandandu-i pe ofiteri in stare de inconstienta. Proprietarul unui restaurant rival, Flanagan, viziteaza Dandy Donuts si il batjocoreste pe Cliff cu noua sa patiserie, mai sanatoasa. Cliff il convinge apoi pe Flanagan sa ia acasa o gogoasa de zahar, fara sa stii ca gogosia este contaminata. Mai tarziu, in timp ce Flanagan este la dus, gogosia se muta si il mananca de viu.

Prietenul lui Johnny, Howard, intra in magazin si incepe sa vorbeasca cu Johnny si Michelle. La scurt timp dupa aceea, trei adolescenti intra in magazin si incep sa o hartuiasca pe Michelle. Johnny o apara, iar incidentul se transforma intr-o lupta. Cliff o concediaza pe Michelle pentru ca a pulverizat cu piper adolescentii; Johnny renunta in semn de protest, iar Howard il urmeaza. Pentru a media situatia, Cliff ofera adolescentilor sau cutie complementara de gogosi. Cand adolescentii cautati sa le manance, sunt atacati de gogosii ucigasi.

In timp ce conduc inapoi, trio-ul il intalneste pe criminal, care moare in fata lor, din cauza gogosilor. Continuand, Johnny gaseste masina lui Bobby; inauntru, ei descopera ca Veronica il inseala pe Johnny cu Bobby. Veronica ii marturiseste lui Johnny ca ea si el nu au fost niciodata un cuplu si ca la folosit pe Johnny doar pentru bani. Veronica il batjocoreste pe Johnny, care pleaca intristat. Mergand cu masina spre casa lui Johnny, cei trei gasesc cadavrele celor trei adolescenti, impreuna cu cateva gogosi ucigase. Ei decid apoi sa mearga la casa doamnei Scolari pentru ai asigura siguranta.

Ajunsi la casa doamnei Scolari, trio-ul o gaseste moarta si multe gogosi ucigase. In timp ce Michelle evadeaza, Johnny si Howard lupta impotriva gogosilor, distrugand mai multe. Cei doi ofiteri, care il cautau pe criminalul evadat, ajung la casa si iau trio-ul in arest. Johnny si Michelle ii pacalesc pe ofiteri sa intre in casa, permitand trio-ului sa scape si permitand gogosilor ucigasi sa fure masina ofiterilor. Gogosii ucigasi conduc mai tarziu pana unde era parcata masina lui Bobby si ii ucid pe Veronica si pe Bobby.

Trio-ul il viziteaza apoi pe unchiul Luther, care dezvolta un antiser. Inarmati cu arme si antiser, Johnny, Michelle, Howard si Luther decid sa calatoreasca pana la punctul de origine al focarului: Dandy Donuts. Acolo, ei gasesc o armata de gogosi ucigasi, impreuna cu un Cliff mort. Howard marturiseste ca are o aventura cu mama lui Johnny si se sacrifica aventurandu-se in afara magazinului de gogosi. Ofiterii ajung sa ajute grupul, dar sunt macelariti de gogosi. In timp ce Luther evadeaza pentru a face mai mult antiser, Michelle si Johnny se adapostesc in dulapul de depozitare. Ei decid ca singura modalitate de a distruge toate gogosile ucigase este sa arunce in aer gogosile Dandy. Ei fac asta, scapand prin canalizare si distrugand cu succes gogosii ucigasi. Dupa aceea, Johnny Michelle ajung in pat si marturisesc dragostea fata de celalalt.

Distributie
Justin Ray este Johnny Wentworth
Kassandra Voyagis este Emma Wentworth
Michael Swanca unchiul Luther
Kayla Compton ca Michelle Kester
Alison England ca doamna Scolari
Chris De Christopher ca Cliff Burbank
Fredrick Burns ca ofiter Hammerstein
C. Thomas Howellca ofiter Rogers
Ben Heyman ca Howard
Lauren Compton ca Veronica (creditata ca Lauren Elise)


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.