Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Porumbelul singuratic (SUA 1989) Western / 360 min
984 vizite - 0 comentarii
adaugat de dobre
 
  Porumbelul singuratic (SUA 1989) Western / Partea 3
2.229 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Blonda si Cetatea de Aur (SUA 1984) Western 96 min HD
1.354 vizite - 0 comentarii
adaugat de calul
 
  Lassie si cautatorii de aur (SUA 1951) Western / 68 min
2.235 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
  Cutezanta eterna a iubirii (SUA 2011) Western / 88 min
7.995 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Pancho Villa (1972) / Western cu Telly Savalas / 91 min
3.698 vizite - 0 comentarii
adaugat de charly
 
  Hannie Caulder (SUA 1971) Western Raquel Welch 77 min
3.904 vizite - 0 comentarii
adaugat de marcus
 
  Yuma (SUA 1971) Western / 74 minute
6.848 vizite - 0 comentarii
adaugat de madam
 
  Lassie si cautatorii de aur (SUA 1951) Western / 68 min
2.133 vizite - 0 comentarii
adaugat de nicol
 
  Ramsbottom se intoarce (SUA 1957) Western 82 min
1.638 vizite - 0 comentarii
adaugat de zorba
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Intoarce-te la Lonesome Dove SUA 1993)Western 350 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 07.06.2024  Adauga la favorite 33 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.2
   
 
Return To Lonesome Dove:
Regia Mike Robe
IMDB 7.2

Capitanul Woodrow F. Call, care tocmai si-a ingropat prietenulAugustus McCraelanga Lonesome Dove, inTexas, planuieste sa se intoarca la ferma sa, indicata ca „Hat Creek Cattle Company", inMontana. Call ii trimite mesajul lui Newt Dobbs ca intentioneaza sa-l intalneasca inOgallala, Nebraska, la casa Clarei Allen, cu o turma deMustangsalbatici pe care spera sa-i conduca spre nord pentru a se incrucisa.

Pentru a ajuta la conducerea turmei, el cauta ajutorul fostilor insotitori Gideon Walker, un croitor si fost rangerdin San Antoniosi al luptatorului Isom Pickett. Lor li se alatura si familia lui Pickett si fratele sau, Isaac. Walker angajeaza, de asemenea, un grup devaquerosmexicani , care sunt condusi de o femeie cunoscuta sub numele de Augostina Vega, care adaposteste un resentiment impotriva lui Call dintr-un motiv necunoscut.

Newt, inca responsabil la ferma din Montana, il lasa pe Pea Eye Parker la conducere si pleaca cu Jasper Fant pentru intalnirea pe Call, dar in timp ce se afla inMiles Citysunt implicati intr-o cearta la bar care se incheie cu impuscarea a doi localnici. Predandu-se serifului, ei sunt ajutati de vecinul sau, Gregor Dunnigan, si eliberati in custodia lui ca angajati (Newt o salvase anterior pe tanara sotie a lui Gregor, Ferris Dunnigan, de la vrajitorii de vite). Intre timp, Call prinde un haiduc pe nume Cherokee Jack Jackson, dar abia scapa cu viata lui dupa ce banda lui Jack il salveaza.

Partea a II-a - Forja
Call, dupa ce a sarit intr-un rau si a strabatut campii descult, se impiedica pe jumatate mort intr-un sat .Cheyenne. Seful il recunoaste ca pe un dusman, dar cu toate acestea acestea onoreaza vitejia cu un cal, o pus si sora lui vaduva, Multe Lacrimi. Call apoi pleaca sa o intalneasca pe Clara Allen si afla in situatia lui Newt.

In timp ce se afla pe traseu, Isaac este ucis de haiducul Cherokee Jack si este ingropat cu o piatra de mormant data „Gone to glory 4 August 1878". Isom trebuie sa-si ia locul in conducerea turmei. Cand copiii se imbolnavesc, Augustina pleaca laFort Wallacepentru medicamente, dar este fortata sa-si impuste escortele armate atunci cand incerci sa o violeze. Apoi Gideon o ajuta cu un alibi fabricat cand o patrula a armatei soseste sa investigheze.

Dupa intoarcerea sa in Montana, dupa ce si-a parasit „sotia" cu Clara, Call este deranjat sa-l gaseasca pe Newt lucrand pentru Dunnigan, crezand ca este doar acolo din cauza tinerei sale sotii. Dar Newt este hotarat sa-si onoreze datoria fata de vecinul lui Call, iar mai tarziu se confrunta cu tatal si-a cautat sa explice de ce nu a reusit sa-si incheie misiunea. Intre timp, inapoi in Ogallala, fulgerele declanseaza incendii care distrug toata gospodaria Allen.

Partea a III-a - Mostenirea
In mod miraculos, Clara Allen, July Johnson, cele doua fiice ale Clarei, fiul lui Johnson, mana ei de la ferma, Cholo, si Many Tears, supravietuiesc infernului, dar Johnson este ars grav. Ei pleaca in oras pentru a-si reveni, exact cand Gideon si celilalti sosesc. Prin Gideon, Clara afla in curand despre fiica secreta a lui Gus, Augostina, si, de asemenea, accepta sa-i permita turmei sa marga spre nord cu a lui Call.

Call il intalneste pe Dunnigan pe poligon si intra in conflict cu el si „Alianta lui Montana’s Cattleman". Lucrurile ajung la un cap atunci cand decide sa-si inconjoare proprietatea cu sarma ghimpata, iar vagoanele si sarma sunt distruse de un grup de mascati. Newt, acum indepartat de Call, devine nelinistit cu Dunnigan din cauza campaniei sale de ai scoate din afaceri pe ceilalti fermieri din regiune, dar este reticent sa se desparta din cauza datorilor pe care simte ca ii datoreaza. La aceasta se adauga presiunea exercitata asupra lui Newt de Dunnigan, care incepe sa-l trateze „ca pe un fiu", si de sotia lui, care incepe sa manifeste un interes romantic crescut fata de el.

In timp ce pastorii se indreapta spre nord, se opresc la Miles City, de unde lui Johnson si se scot bandajele. Gideon incepe sa arate un interes romantic pentru Clara, invitand-o la o cina. Ei sunt observati de Dunnigan, care il angajeaza in secret pe Cherokee Jack pentru a starni necazuri intre Alianta si grupuri neafiliate, inclusiv cei liberi si gospodari. Scopul lui Dunnigan este de a consolida stapanirea Aliantei pe teritoriu, astfel incat sa detina control complet asupra pietei de bovine/carni de vita in anii urmatori.

Partea a IV-a - Trecerea
Ajunsi in Montana, soferii de cai incep sa se stabileasca la ferma Hat Creek. Call si Augostina au o confruntare, in care ea dezvaluie motivul animozitatii si fata de el: el o impusca accidental pe mama ei. Call o convinge ca moartea mamei ei a fost un accident. Call il urmarise pe fratele mamei sale, un bandit, dar ea sarise in fata unui glont destinat banditului. De asemenea, motiveaza cu ea ca tatal ei, Gus, nu si-a violat mama subliniind ca numele ei, Augostina (derivatul feminin al lui „Augustus"), ia fost dat de mama ei pentru a onora memoria tatalui ei. Call apoi o face partener la ferma.

Ca parte a intelegerii lor, Cherokee Jack ataca o mica turma de vite de pe Kenilworth Ranch, ucigand doi crescatori de vite la vedere a lui Dunnigan si Newt (care acum este constient de planul lui Dunnigan de al numi mostenitorul sau). Dunnigan foloseste acest atac pentru a starni frica si pentru a incepe sa-si consolideze controlul. Jack ataca, de asemenea, familia Clarei si Gideon in timp ce sunt in drum spre oras. Gideon si alti patru mor in ambuscada, iar Clara este grav ranita. Cu toate acestea, Johnson reuseste sa-l avertizeze pe Call de atac. Call se intoarce in canionul unde a avut loc atacul, gaseste cadavrul lui Gideon si, de asemenea, gaseste sau urma sange care duce in alta directie. El, Pea si Isom urmeaza traseul si il gasesc pe Cherokee Jack incercand sa fuga in dealurile din apropiere. Isom il urmareste pe Jack si inainte ca Call sa-l execute, Jack spune despre aranjamentele pe care le facuse cu Dunnigan.

Alianta lui Dunnigan incepe sa persecute tinutele mai mici, ca sa scuze vitele pe care oamenii sai sai le plantera in turmele celorlalti barbati. Call aduna toti oamenii pe care ii poate si cauta sa il blocheze pe Dunnigan suficient de mult pentru ca sa intaririle sa vina din alte grupuri neafiliate. El il confrunta pe Dunnigan cu poseta cu bani despre relatia lui cu Cherokee Jack, ceea ce Dunnigan neaga. Newt, vazand dovezile, stie ca Dunnigan minte si se duce sa se alature lui Call. Dunnigan cauta sa-l impuste pe Call, dupa care Newt il impusca pe Dunnigan si ceilalti se preda.

Call si Clara il ingroapa pe Gideon, dupa care Clara decide ca doreste sa paraseasca Montana si sa se intoarca acasa. Newt merge sa vorbeasca cu Ferris si ii spune ca el nu crede ca aranjamentul lor prin care presupune ca proprietatea lui Dunnigan ar trebui sa fie valabila. Ea ii spune ca simte ca este, dar el nu poate accepta. El continua sa ramana bun si de la Call, exprimandu-si dorinta de a merge mai departe, si Call se identifica cu mana in sfarsitul lui Newt.


Distributie si personaje

Jon Voightin rolul capitanuluiWoodrow F. Call, un fost Ranger muncitor din Texas, care a castigat un premiu de merit al guvernatorului Texasului pentru „curaj sub foc", a servit cu Gus McCrae cand amandoi erau tineri. Desi Call dispretuieste cu desavarsire barbatii lenesi care beau, joaca de noroc si curveaza viata, el are propriul sau secret pe care il ascunde cu grija de camera sai. Abilitatea lui Call de a „sparge" cai necontrolati este, de asemenea, binecunoscuta.
Barbara HersheycaClara Forsythe Allen, fosta dragoste a lui Gus McCrae si proprietara unei ferme din Nebraska. Clara da vina pe Call pentru relatia ei esuata cu Gus.
Ricky Schroderin rolul lui Newt Dobbs, un tanar orfan crescut de Gus si Call. Mama lui era o prostituata pe nume Maggie Dobbs, care a murit cand era copil. El banuieste ca Call este tatal sau, desi Call nu a recunoscut-o oficial.
Louis Gossett Jr.in rolul lui Isom Pickett, un cowboy afro-american care accepta sa-l ajute pe Call sa-si stranga Mustang-urile.
William Petersenin rolul lui Gideon Walker, un fost Ranger care accepta sa-l ajute pe Call sa-si stranga Mustang-urile.
Oliver Reedin rolul Gregor Dunnigan, un fermier bogat din Montana pe o zona de langa Hat Creek Cattle Company.
Dennis Haysbertin rolul lui Jack „Cherokee Jack" Jackson, un haiduc afro-american crescut deCherokee.
Reese Witherspoonca Ferris Dunnigan, tanara sotie a lui Gregor care se imprieteneste cu Newt.
Tim Scottca„Pea Eye" Parker,luptatorulsifierarulHat Creek Cattle Company, Pea Eye a servit ca caporal in Rangers sub Gus si Call. Pea Eye (numele sau adevarat a fost uitat de mult) nu este deosebit de stralucitor, dar este de incredere, curajos si amabil. El urmeaza calea lui Call fara sa puna intrebari.
Chris Cooperin rolul lui July Johnson, un fost sef al orasului Fort Smith, Arkansas. Iulie a devenit o mana pe proprietatea Clarei.
CCH Pounderca Sara Pickett, sotia lui Isom.
Nia Peeplesin rolul Agostinei Vega, o lupta latina aflata pe masina Mustang catre Montana, fiica lui Augustus McCrae.
Barry Tubbin rolul lui Jasper Fant,luptatorulCompania de vite de la Hat Creek. El este adesea suparator si uneori incredibil de slab.
William Sandersonca Lippy Jones
David Carpenter ca Needle Nelson
Leon Singer in rolul lui Bolivar, bucatar
Jack Caffrey ca Cholo
Reginald T. Dorsey ca Isaac Pickett


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.