Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Marele om singuratic (SUA 2012)Comedie 95 min
1.051 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Micul dividend al tatei SUA 1951 comedie romantica 82min
289 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Eu si Marley (SUA 2008 ) Comedie/Familie 120 min
635 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 (SUA 1979) Comedie romantica 118 min
769 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Stan si Bran au un copil (SUA 1932) Comedie / 20 min
6.354 vizite - 0 comentarii
adaugat de lorena
 
  O, brad frumos (SUA 2013) Comedie romantica 87 min
2.668 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Eu si Marley (SUA 2008) Comedie /Familie 120 min
1.004 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Iubitul meu, printul (SUA 2018)Comedie romantica 83 min
5.468 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O sansa mare (SUA 2016) Comedie romantica 75 min
773 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ingerul (SUA 1937 Comedie,Drama, Marlene Dietrich 87 min
957 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Copil salbatic (SUA 2008) Comedie romantica 98 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 23.05.2024  Adauga la favorite 24 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.
   
 
Wild Child (2008)

Nota IMDB: 6.0

Regia:Nick Moore
Poppy Moore, o fata bogata, dar rasfatata si rebela dinMalibu, California, distruge si arunca bunurile noi iubite a tatalui ei vaduv, Rosemary. Ea apuca o mana de haine lui Rosemary si sare in ocean exact cand soseste tatal ei furios, Gerry. Gerry anunta ca o va trimite pe Poppy la Abbey Mount, uninternatdinAnglia, in speranta ca frecventarea scolii ii va schimba viata. Ajunsa la Abbey Mount, este intampinata cu caldura de directie doamnei Kingsley. Mai tarziu o intalneste pe fata sefa, Harriet Bentley, care este dezgustata de sentimentul ei de drept. Poppy afla, spre disperarea ei, ca dormitoarele sunt comune si ii este prezentata lui Kate, Josie, Kiki si Jennifer, cunoscute si sub numele lui „Drippy". Ea este initial ostila fata de noi ei colegii de camera la intalnire cu ei, iar comportamentul ei ii pune in necazuri cand o insulta pe Matrona, care le confisca telefoanele mobile si le acorda trei saptamani de detentie.

Cand Kate o intreaba pe Poppy despre mama ei, ea dezvaluie ca a murit intr-un accident de masina cand Poppy avea unsprezece ani. Kate o lasa pe Poppy sa-si foloseasca telefonul mobil pentru a trimite mesaje prietenei ei de acasa, Ruby, care il insala in secret cu iubitul lui Poppy, Roddy. Fetele decid sa o ajute pe Poppy sa fie expulzata din Abbey Mount, facand mai multe farse, ceea ce le apropie treptat. Cand niciunul dintre planurile lor nu functioneaza, ei decid sa-l puna pe Poppy sa-l seduca pe fiul doamnei Kingsley, Freddie, care ii este interzis sa se infrateasca cu studentii. Dupa ce fetele merg la cumparaturi la un magazin de caritate, o duc pe Poppy la un salon de coafura pentru o schimbare de look, unde frizerul domnul Christopher indeparteaza vopseaua de par blond si ii dezvaluie parul natural brunet. La dansul scolii, Freddie o respinge pe Harriet in favoarea sa danseze cu Poppy, spre consternarea lui Harriet. Poppy merge pe ringul de dans si Freddie o duce afara la aer curat, unde o cere sa iasa la o intalnire.

A doua zi, Poppy descopera noul talent pentrulacrossesi devine noul capitan al echipei. Dupa cateva saptamani de exersare si de a imbunatati abilitatile, echipa avanseaza in finala pentru prima data din 1976. Trecandu-se indragostiti unul de celalalt, Poppy si Freddie pleaca la o plimbare in mediul rural, unde Freddie il ia pe Poppy la pranz. si se saruta. Poppy se intoarce la scoala doar pentru a-si gasi colegii de camera citind un e-mail scris de ea, sugerand ca se prefata ca este prietena cu ei, astfel incat sa poata fi expulzata si sa se intoarca la Malibu. Poppy sustine ca ea nu a scris e-mailurile, dar fetele refuza sa asculte si o ies pe ea. Cand Freddie primeste un e-mail similar, Poppy incearca sa se explice, dar el ii tranteste usa in fata. Neavand la cine altcineva sa apeleze, Poppy se strecoara in bucatarie si o suna pe Ruby, care dezvaluie accidental aventura ei cu Roddy si o inchide.

Simtindu-se si mai singura, Poppy incepe sa se joace cu bricheta si, din greseala, da foc unei perdele. Auzind pasi, stinge repede focul si fuge inapoi in dormitorul ei, dar cateva minute mai tarziu, Drippy vede perdelele cuprinse de flacari si este inchis in congelator. Cand Poppy este trezita de sunetul unei explozii, se uita pe fereastra si se vede focul crescand si trezeste imediat scoala. Cand sa fie toata lumea sa fie ca Drippy lipseste, Poppy, realizand ca trebuie in congelator pentru a vedea-o facand-o inainte, fuge in scoala in fla pentru ao salva. Dupa ce focul este stins, Freddie gaseste bricheta si io inapoi, refuzand sa auda vreo explicatie. Realizand ca nu mai vrea sa plece, Poppy ii scrie o scrisoare de scuze lui Freddie si mai tarziu se duce la biroul doamnei Kingsley pentru a-si asuma vina pentru incendiu. Dupa aceea, ea gaseste un portret al regretatei sale mame in echipa de lacrosse din 1976 Abbey Mount si da seama ca mama ei a frecventat scoala.

In timp ce Poppy asteapta ca Curtea de Onoare sa decida daca ar trebui sa nu expulzeze, Freddie o gaseste plangand si se convinge ca incendiul a fost un accident si o iarta. Intre timp, Drippy citeste cu voce tare jurnalul lui Poppy, dezvaluind cat de mult ii plac lui Poppy colegii de camera, iar Kiki descopera ca Harriet a scris e-mailurile. La audiere, Poppy depune marturia si Harriet este hotarata sa-si demonstreze vinovatia, in timp ce colegii de camera ai lui Poppy sosesc si incep sa sopteasca celorlalte fete. Cand toti se ridica in sprijinul lui Poppy, Harriet izbucneste intr-o tirada si mentioneaza bricheta lui Poppy. Fetele va dau seama ca nicio bricheta nu a fost mentionata vreodata si doamna Kingsley se intreaba cum stia despre bricheta. Cand Poppy deduce ca Harriet a fost responsabila, Harriet marturiseste ca a reluat focul dupa ce Poppy la stins. Doamna Kingsley o cheama pe Harriet la biroul ei, asigurandu-i expulzarea si exonerand-o pe Poppy in acest proces.

La finala de lacrosse, Gerry soseste si este surprins de schimbarea dramatica a personalitatii lui Poppy si de cate multe seamana cu mama ei. Abbey Mount castiga campionatul de lacrosse si Poppy, care recunoaste ca tatal ei a facut ceea ce trebuia inscriindu-o la scoala, se impaca cu el. A doua zi dimineata, Harriet se pregateste sa plece cu tatal ei, dar nu inainte ca fostii ei prieteni sa-si arunce fazanii morti pe fereastra si peste ea. Cateva luni mai tarziu, Poppy si Freddie si-au reluat relatia, iar ea invita colegii de camera la o petrecere a scolii la conacul din Malibu. Cand Freddie observa ca Ruby incearca sa o sune pe Poppy, ea o ignora, acum cunosti ca nu este o prietena adevarata, iar fetele se pregatesc sa sara in ocean.

Distributie
Emma Robertsca Poppy Moore, o fata bogata, rebela si rasfatata care traieste in Malibu
Natasha Richardsonin rolul doamnei Kingsley, mama lui Freddie si directia Abbey Mount
Shirley Hendersonca Matrona
Alex Pettyferin rolul lui Freddie Kingsley, fiul doamnei Kingsley si interesul amoros al lui Poppy
Nick Frostin rolul domnului Christopher, frizerul
Aidan Quinnin rolul lui Gerry Moore, tatal vaduv al lui Poppy
Georgia Kingca Harriet Bentley, „regina albina" din Muntele Abbey
Kimberley Nixonca Kate, colega de camera a lui Poppy
Juno Templeca Jennifer „Drippy" Logan, colega de camera a lui Poppy
Selina Cadellin rolul doamnei Loughton
Daisy Donovanca domnisoara Sara Rees-Withers, amanta sportului
Jason Watkinsin rolul domnului Roger Nellist, profesorul de franceza
Linzey Cockerca Josie, colega de camera a lui Poppy
Sophie Wuin rolul lui Kiki, colega de camera a lui Poppy
Shelby Youngin rolul lui Ruby, cea mai buna prietena a lui Poppy din Malibu
Johnny Pacarin rolul lui Roddy, iubitul lui Poppy din Malibu
Ruby Thomas in rolul lui Jane, prietena/lachea lui Harriet
Eleanor Turner-Moss ca Charlotte, prietena/lachea lui Harriet
Lexi Ainsworthca Molly Moore, sora lui Poppy
Kelsey Sandersca studenta la Abbey Mount
Daisy Bevan(necreditat)


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.