Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Omul cu bratul de aur (SUA 1955) Drama 119 min
717 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Regina fecioara(SUA 1955)Drama 92 min
2.908 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Omul fara stea (SUA 1955) Western 89 min
905 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nu poti fi un strain (1955) Drama Stanley Kramer 105 min
1.691 vizite - 0 comentarii
adaugat de zaharia
 
  Blonda si Cetatea de Aur (SUA 1984) Western 96 min HD
1.440 vizite - 0 comentarii
adaugat de calul
 
  Amantul doamnei Chatterley (Franta 1955) Drama 100 min
21.555 vizite - 0 comentarii
adaugat de polux
 
  Amantul doamnei Chatterley (Franta 1955) Drama 100 min
4.000 vizite - 0 comentarii
adaugat de coco
 
  Comoara ascunsa (SUA 1955) Drama,Film-Noir77 min
862 vizite - 0 comentarii
adaugat de calul
 
  Regina fecioara (SUA 1955) Drama 92 min
1.019 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Impotriva Zidului (SUA 1994) Actiune,Drama / 103 min
2.043 vizite - 0 comentarii
adaugat de dobre
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Omul cu bratul de aur (SUA 1955) Actiune 119 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 22.05.2024  Adauga la favorite 55 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
The Man with the Golden Arm

IMDB
Regia Otto Preminger

Frankie Machine este eliberat de la ferma federala de narcotice din Lexington, Kentucky, cu un set de tobe si o noua perspectiva asupra vietii si se intoarce in cartierul sau degradat din partea de.nordAChicago. Un dependent de droguri (drogul nu este niciodata numit, darheroinaeste puternic implicata), Frankie a devenit curat in inchisoare. In exterior, saluta prietenii si cunostintele. Sparrow, care conduce o escrocherie care vinde caini fara adapost, se agata de el ca un frate mai mic, dar Schwiefka, cu care Frankie obisnuia sa se ocupe in jocul sau ilegal de carti, are motive mai sinistre pentru al primi inapoi, la fel. ca si Louie, fostul traficant de droguri al lui Machine. .

Frankie se intoarce acasa la sotia sa Zosh, care se presupune ca trebuie sa foloseasca un scaun cu rotile dupa un accident de masina cu cativa ani mai devreme, cauzat de Frankie care conducea beat. Zosh este complet recuperat in secret, dar se prefata ca nu poate merge pentru a face pe Frankie sa se simta vinovat, asa ca va ramane cu ea. Frankie comenteaza fluierul pe care il poarta la gat, un dispozitiv pe care la folosit in absenta lui Frankie pentru a chema o vecina, Vi, cand era nevoie. Cu Frankie acasa, Zosh sufoca sotul in micul lor apartament si impiedica incercarea de a face ceva din el insusi. El crede ca are ceea ce este necesar pentru a canta la tobe pentru o trupa mare. In timp ce suna pentru a face o programare, se ciocneste de o veche flacara, Molly, care lucreaza intr-un local de striptease local ca gazda si locuieste in apartamentul de sub cel al lui Frankie. Spre deosebire de Zosh, Molly incurajeaza visul de a deveni baterist.

Frankie face imediat o auditie si ii cere lui Sparrow sa-i aduca un costum nou, dar costumul este unul furat si ajunge inapoi intr-o celula la osectie locala de politie din Chicago. Schwiefka se ofera sa plateasca cautiunea. Frankie refuza la inceput, numindu-l pe Schwiefka „porumbel de scaun", deoarece crede ca Schwiefka le-a spus politiei ca costumul pe care il poarta este furat. Dar in curand Frankie se razgandeste, sperand sa iasa si sa faca o auditie. Apoi un dependent de droguri din aceeasi celula innebuneste si incepe sa tipe ca are nevoie de o „remediere" care il face sa se tina de gratii si sa se cutremure.

Acum, pentru a rambursa datoria pe care o are pentru cautiune, trebuie sa impartaseasca din nou carti pentru Schwiefka. Louie cauta sa-l atraga din nou pe droguri si, fara nicio slujba si Zosh pe plac, presiunea creste din toate directiile. Intre timp, Zosh este tratata pentru pretinsa leziune a coloanei vertebrale de catre sarlatanul Dr. Dominowski.

In curand, Frankie cedeaza si se intoarce la droguri si se ocupa de jocuri maraton de carti toata noaptea pentru Schwiefka. Molly vede ca consuma din nou droguri si fuge de el. El primeste o proba ca tobosar, dar petrece 24 de ore consecutiv jucand un joc de poker, timp in care este descoperit inseland si batut. Avand cu disperare nevoie de o remediere, Frankie il urmareste pe Louie acasa, il ataca si ii jefuieste casa, dar nu-si gaseste depozitul de droguri. La auditie, cu retragerea care vine, Frankie nu poate pastra ritmul si ii distruge sansa de a obtine postul de tobe. Cand Louie merge la Zosh pentru a incerca sa-l gaseasca pe Frankie, Louie descopera ca Zosh si-a prefacut paralizia si poate merge. Zosh, speriat sa nu fie descoperit, il impinge pe Louie peste balustrada casei scarii pana la moarte, dar lucrurile se intorc cand Frankie este cautat pentru uciderea lui Louie.

Initial, fara sa-si dea seama ca este un suspect in moartea lui Louie, Frankie merge la Molly in speranta ca va obtine bani pentru o reparatie. Dupa ce a aflat capitanul Bednar si politia il cauta, Molly il convinge pe Frankie ca trebuie sa iacurcanul recedaca vrea sa aiba o sansa cu politia. Frankie este de acord si este inchis in apartamentul lui Molly, unde trece printr-o retragere obositoare pentru a elimina drogurile din corpul sau. In sfarsit, curat din nou, el ii spune lui Zosh ca o va parasi, o va incepe din nou si va fi judecat. In disperarea ei de al impiedica pe Frankie sa o paraseasca, Zosh se da din nou, ridicandu-se in fata lui Frankie si a politiei. Ea alearga, dar nu poate ajunge mai departe de balconul exterior. Prinsa in capcana, fluiera si se arunca de pe balcon spre moarte. O ambulanta a politiei soseste apoi pentru a indeparta corpul neinsufletit al lui Zosh si pleaca, in timp ce Frankie urmareste consternat. Apoi pleaca, cu Molly urmand, in timp ce Sparrow poate fi vazut plecand in directia opusa.




Distributie
Frank Sinatraca Frankie „Dealer" Machine
Eleanor Parkerca Sophia „Zosh" Machine
Kim Novakca Molly Novotny
Arnold Stangca Vrabie
Darren McGavinca „Nifty Louie" Fomorowski
Robert Straussca Zero Schwiefka
John Conteca Drunkie John
Doro Merandeca Vi
George E. Stoneca Sam Markette
George Mathewsca Williams
Leonid Kinskeyca Dominowski
Emile Meyerin rolul capitanului Bednar
Shorty Rogersca el insusi (lider de trupa la auditie)
Ralph Penaca el insusi (basist la auditie)
Shelly Manneca el insusi (tobosar la auditie)


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.