Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Batalia de la Isandlwana (SUA 1979) Aventura 115 min
2.419 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Evadare din Atena (Anglia 1979) Actiune/Razboi 119 min
920 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  In bratele unui ucigas (SUA 1992) Politist 120 min
707 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Povesti cu sfarsit neasteptat - Mielul (UK 1979) 24 min
650 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Contul e pornit (SUA -Anglia 2018) Comedie 90 min
476 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Coridoarele albe (ANGLIA 1951) Drama 102 min
266 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viata si moartea in Los Angeles (1985) Actiune 115 min
832 vizite - 0 comentarii
adaugat de felix
 
  Am devenit criminal (Anglia 1947 ) Aventuri 101 min
387 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Stiu de ce canta pasarile in colivie (SUA 1979) / 94 min
2.805 vizite - 0 comentarii
adaugat de norica
 
  O crima din pasiune (Anglia 2003) Politist 94 min
331 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Factorul uman (Anglia 1979) Politist 115 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 22.05.2024  Adauga la favorite 30 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
The Human Factor
IMDB
Regia Otto Preminger
Castelul Maurice (Nicol Williamson) este un birocrat de nivel mediu bine crescut dinMI6a viata viata pare neremarcabila, in afara de faptul ca are o sotie africana, Sarah (Iman), si un fiu, Sam (Gary Forbes). Regimul companii, reprezentat deeminence griseDr. Percival (Robert Morley) si superiorul agentiei Sir John Hargreaves (Richard Vernon), il sfatuieste pe nou-numitul sef al securitatii Daintry (Richard Attenborough) ca analizeaza informatiile unuiagent dubluin care l-au instalat. Moscova indica ca exista o scurgere in departamentul Castle. Informatiile partajate cuKGBsunt banale, dar nu se stie niciodata unde pot duce lucrurile.

Cei doi decide caalunitatrebuie sa identifice si sa elimine in liniste, mai degraba decat sa-mi permita publicitate intr-un proces sau dezertare la Moscova. Acestia decid rapid ca cel mai probabil candidat pentru tradator este Arthur Davis (Derek Jacobi), partenerul de birou educat al lui Castle caramidarosie .

Percival ii planteaza lui Davis o idee de inteligenta aparent tentanta (pe care el si Hargreaves presupun ca va fi transmis doar sovieticilor) ca mijloc de al alunga. In schimb, dezvaluit de controlul intensiv al securitatii la care este supus si complet nevazut de ce, Davis il impartaseste cu Castle. Cand momeala revelatoare apare la Moscova, Percival concluziona cu certitudine miopa ca Davis a fost sursa ei. Expert in asasinate si toxine biologice, doctorul ii injecteaza apoi lui Davis, imobilizat la pat, o toxine care face sa para ca ficatul barbatului a cedat din cauza alcoolismului.

Castle primeste sarcina de a gazdui un vechi nemesis din zilele sale postate in Africa deSudcu sapte ani mai devreme: ofiterul sef de informatii Muller. El a fost, se dezvaluie, cel care chinuise Castle dupa ce Castle sa intalnit si sa indragostit de Sarah. Functionand sub acoperirea sa ca scriitor, Castle fusese insarcinat de MI6 cu observarea miscarii comuniste locale. El sa imprietenit cu liderul sau alb, Matthew Connolly (Tony Vogel), care ia facut cunostinta cu frumoasa si sofisticatabantu, Sarah. Cuplul sa indragostit unul de celalalt si in curand a devenit intim. Prins intr-ooperatiunede supraveghere din Africa de Sud , menita sa-l compromita sa indeplineasca dorinta lui Muller, Castle a fugit din tara pentru a evita arestarea si expunerea, apoi asteptam ca Sarah – insarcinata de un iubit anterior, decedat – sa fie introdusa ilegal de Connolly. .

De atunci, Castle a rasplatit favoarea prin transmiterea informatiilor sovieticilor printr-un contact din Londra si tresari cand Muller stie ca Connolly a murit recent „accidental" in custodia politiei. La scurt timp dupa ce, intr-un briefing oferit de Muller, a agentiei despre un plan ca sud-africani sa foloseasca.arme nucleare tactice furnizate de SUA pentru a eradica in masa insurgentii comunisti ai natiunii . Desi nu este comunist, Castle se simte obligat ca un umanitar sa transmita un avertisment Moscovei, indiferent de riscul de a-si pune atentia asupra securitatii contrainformatiilor MI6.

El face. Cautand sa ramana cu un pas inaintea lui Percival si Daintry, el se preda in mainile ajutorului comunitatii clandestine din Marea Britanie, care il duc cu succes in siguranta in Uniunea Sovietica. Dupa ce a primit asigurari de la managerul sau ca sotia si copilul lui i se vor alatura in curand acolo, el devine nerabdator cand afla ca MI6 ii impiedica sa paraseasca Marea Britanie. In cele din urma, o complicatie a pasaportului este preconizata pentru ao forta pe Sarah sa aleaga intre sotul si fiul ei.

Disperat, descurajat si izolat, Castle este redus la un pion neputincios de catre sovietici. In curand va fi fortat de ei sa apara intr-o conferinta de presa atat in ​​​​care anunta dezertarea sa, cat si denunta planul de ambuscada nucleara „Unchiului Remus". Cele mai rele soarte pe care le poate concepe – pierderea sotiei si a copilului si nu numai sa-si piarda cariera si natiunea, ci si sa fie constrans sa se reprezinte atat ca un comunist, cat si ca un tradator atunci cand nu a intentionat sa fie nici unul – se apropie de el ca falcile unui viciu. El este atat de coplesit sa auda de la Sarah, daca ea nu poate, nu va veni, nu poate nici macar sa inchida telefonul atunci cand conexiunea lor este pierduta. El se prabuseste de suferinta in timp ce receptorul sau se balanseaza ca un pendul din cordonul sau, prevestind capatul care se apropie de franghiei sale.

Distributie
Nicol Williamsonca Castelul Maurice
Richard Attenboroughca colonelul Daintry
John Gielgudca brigadierul Tomlinson
Derek Jacobica Arthur Davis
Robert Morleyin rolul doctorului Percival
Ann Toddca mama lui Castle
Imanca Castelul Sarah
Joop Dodererca Cornelius Muller
Richard Vernonca Sir John Hargreaves


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.