Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  „Sfatul de sanatate" - Dr. Raluca Gheban,
283 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Top 10 beneficii ale radacinii de brusture pentru om
206 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cristal de stanca
1.058 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alergii de primavara
942 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bronsita remedii naturiste
257 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum scapi de constipatie- Cipri Kaiser-
882 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  MIERE sau ZAHAR? Ce alegem?
284 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Stevia
1.313 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Uleiul de canepa, miracol pentru diabet!
329 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum poti folosi cojile de nuci
1.312 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Tratarea alergiei la pisici

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 21.05.2024  Adauga la favorite 53 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
In cazul in care nu stiai ca esti alergica si ai intrat in contact cu o pisica, moment in care ai dezvoltat o alergie, masura imediata este tratarea cu antihistaminice fie pe cale orala, fie pe cale intravenoasa. Exista, de asemenea, spray-uri nazale si picaturi pentru ochi, care iti pot fi de folos in functie de simptomele care apar.

In caz ca este nevoie, poti apela chiar la medicamente pentru probleme respiratorii mai grave, cum ar fi atacul de astm. Totodata, poti lua in considerare si imunoterapia, adica injectii care desensibilizeaza pacientul la un anumit alergen.

Partea cea mai importanta a tratamentului este sa nu mai pastrezi pisica, deoarece aceasta alergie poate cauza daune pe termen lung - probleme cu respiratia si dezvoltarea imunitatii la medicamente specifice acestei probleme.

Daca vrei, totusi, sa pastrezi pisica, in cazul unei alergii mai putin grave, atunci este foarte important sa pastrezi casa curata. Spala-te pe maini de fiecare data cand atingi felina, evita covoarele si mobilierul care nu pot fi spalate in mod regulat, foloseste un aspirator de calitate care sa ajunga in colturile greu accesibile.

Spala si curata pisica in mod regulat, nu o lasa sa stea in camera ta sau in pat si, pe cat posibil, tine litiera in afara casei, eventual pe balcon. Castreaza-ti pisica, asa incat sa nu mai naparleasca atat de mult.

Animalele de companie ocupa un loc special in casele si in inimile noastre, dar uneori ele pot provoca si disconfort. Alergia la pisici poate fi un obstacol in mentinerea sanatatii, asa ca daca observi ca ai, in prezenta animalutului, vreunul dintre simptomele descrise mai sus, ar fi bine sa iei masurile potrivite de protectie si de igiena. In cazul in care mergi in vizita la prieteni care au pisici, pune-ti in geanta cateva antihistaminice si spala-te des pe maini.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.