Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Asculta-mi melodia (SUA 2014) Muzical Drama / 104 min
610 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Peste linie (SUA 2000) Politist 99 min
311 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Jos palaria (SUA 1936) Comedie muzicala 66 min
535 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mortal Kombat (SUA 2013) Aventuri,Fantastic / 118 min HD
4.974 vizite - 0 comentarii
adaugat de alina
 
  Mahon (SUA 1975) Drama romantica 106 min
882 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Numele meu e Shanghai Joe (1973) Aventuri 94 min
774 vizite - 0 comentarii
adaugat de marco
 
  Ultima zi (SUA 1975) Western cu Richard Widmark / 92 min
1.751 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Hotul din Bagdad (SUA 1940) / Aventuri / 116 minute
4.158 vizite - 0 comentarii
adaugat de misu
 
  Trei oameni pentru Texas (SUA 1940) Western / 72 min
217 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  I Am Gabriel (SUA 2012) Drama / 99 minute
3.556 vizite - 0 comentarii
adaugat de maria
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Un oras mic din Texas (SUA 1975) Aventuri 96 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 26.04.2024  Adauga la favorite 27 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.6
   
 
A Small Town in Texas
IMDB 5,6
Regia Jack Starrett



Dupa ce a ispasit o pedeapsa de cinci ani de inchisoare pentru posesie de marijuana, Daniel „Poke" Jackson se intoarce in orasul natal din Texas, unde este intampinat de barbatul care la condamnat, seriful Duke Calley. Poke il asigura pe Duke ca va pleca in curand pentru a merge in California, dar Duke il avertizeaza pe Poke ca este sub supraveghere atenta. Poke aici suna vechea iubita Mary Lee Carter si aranjeaza o intalnire pentru a-si vedea fiul Kevin, pe care nu la intalnit niciodata. Duke il avertizeaza si Poke descopera ca Duke si Mary Lee acum dorm impreuna. Cu toate acestea, Poke o viziteaza oricum pentru ao confrunta si cei doi ajung sa faca dragoste.

Mai tarziu, Duke ajunge la conacul sefului politic al judetului CJ Crane si este desemnat sa-l pazeasca pe congresmanul ales Jesus Mendez, care este programat sa vorbeasca la un gratar. Dupa ce Mendez rosteste discursul, el este impuscat si ucis de un barbat in uniforma de politie. Poke urmareste cum Duke il ucide pe asasin, extrage un plic si il ascunde intr-un cos de gunoi. Ulterior, Duke se intoarce si preia plicul, dar il gaseste gol si ajunge la concluzia ca numai Poke ar fi putut fi martor la incident si sa ia continutul. Se declanseaza o alerta pentru arestarea lui Poke pentru posesie de marijuana. Intre timp, Poke ii arata prietenului sau si mecanicului auto Boogie cei 25.000 de dolari pe care am gasit in plic. Cand adjunctul lui Duke, Lenny, ajunge in garaj cautandu-l pe Poke, Boogie il blocheaza suficient de mult pentru ca Poke sa scape cu o motocicleta, initiind o urmarire a politiei. Cand doi adjuncti sunt ucisi in urmarire, Poke este cautat pentru crima.

Poke ii cere refugiu dealerului de vechituri Cloetus si el este de acord. A doua zi dimineata devreme, Boogie se prabuseste la usa, il numeste pe Duke drept atacatorul sau si moare. Poke se ascunde in spatele camionetei lui Cloetus si reuseste sa treaca prin cordonul politiei si sa intre in casa lui Mary Lee, unde ii explica rolul lui Duke in asasinarea lui Mendez. Poke, Mary Lee si Kevin evadeaza apoi intr-o masina de politie furata. Urmeaza o alta urmarire care se termina cu Poke care se duce intr-un iaz si este capturat. In timp ce era condus la sectia de politie, Poke ii spune lui Lenny despre rolul lui Duke in asasinat. Duke recupereaza cei 25.000 de dolari si incepe sa-l bata pe Poke, dar cand Lenny intervine, Poke este capabil sa scape. Crane ii spune lui Duke ca cariera serifului sa incheiat, daca nu recupereaza banii. Poke si familia lui ajung la casa lui Bull Parker, un fost contrabandist si prieten de familie, care se ofera sa-i alunge din stat cu camionul sau care a fost personalizat pentru a se sustrage de la lege. Cand Bull trece printr-un blocaj rutier incepe o alta urmarire, timp in care Bull cade din camion, dar ii spune lui Poke sa mearga fara el. Dupa ce mai multe masini de politie sfsesc distruse, singurul vehicul advers ramas este condus de Duke, care cauta sa alerge camionul lui Poke de pe un drum abrupt de munte, dar ajunge sa treaca el insusi peste stanca. Cu Duke mort, Poke decide sa se intoarca in oras pentru a-si sterge numele.

Distributie
Timothy Bottomsca Daniel „Poke" Jackson
Susan Georgeca Mary Lee Carter
Bo Hopkinsca Sheriff Duke
John Karlenca adjunct Lenny Lutz
Morgan Woodwardca CJ Crane
Art Hindleca „Boogie"
Clay Tannerca adjunctul Harry „Junior" Gilmore Jr.
Randee Lynne Jensenca Vera
Hank Rolike in rolul lui Cloetus
George Buck Flowerca „Bull" Parker


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.