Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Fata-Palida (SUA 1948) Comedie cu Bob Hope / 90 min
624 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Norocul irlandezilor (SUA 1948) Comedie,Romantic 99 min
739 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Portretul lui Jennie (SUA 1948) Mister,Romantic/ 86 min
2.665 vizite - 0 comentarii
adaugat de madam
 
  Norocul irlandezilor (SUA 1948) Comedie 99 min
302 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un tipat de fercire (SUA 1948) Comedie / 81 minute
1.340 vizite - 0 comentarii
adaugat de blue
 
  Tusea si junghiul (Romania 1992) | Comedie / 90 min
8.849 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Milioanele Domnisoarei Tatlock (SUA 1948 Comedie 101 min
1.053 vizite - 0 comentarii
adaugat de porta
 
  Tusea si Junghiul (Romania 1992) | Comedie / 90 min
8.640 vizite - 0 comentarii
adaugat de mita
 
  Necrutatorul (SUA 1948) Western / 118 min
549 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Draga mea secretara (SUA 1948) Comedie 94 min
543 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Fata palida (SUA 1948 ) westwen comedie 91 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 25.04.2024  Adauga la favorite 11 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.6
   
 
The Paleface
IMDB 6.6
Regia Norman Z. McLeod


Calamity Jane (Jane Russell) este scoasa din inchisoarea unui serif de cativa guvernamentala sub guvernatorul Johnson (Charles Trowbridge) si comisarul pentru afaceri interne Emerson (Stanley Andrews). Johnson si Emerson doresc sa o angajeze pentru a descoperi comerciantii albi care vand ilegal arme trib indian din apropiere de Buffalo Flats, una dintre zonele de frontiera; deoarece primesc pe care i-au trimis anterior sa investigheze s-au dovedit morti, ei simt ca au nevoie de o noua abordare si au conceput un plan pentru ao pe Jane, atat ca femeie, cat si ca armurier priceput. In schimburile serviciilor ei, Johnson si Emerson ofera o iertare completa pentru crimele ei din trecut.

Planul este ca Jane sa se intalneasca in Port Deerfield cu Jim Hunter, un alt agent guvernamental, sa pozeze cu el ca un cuplu casatorit si sa se alature calatoriei unui colonist in zona in care are loc fugaria de arme. Cu toate acestea, creierul din spatele contrabandei cu arme se dezvaluie a fi Jasper Martin (Jackie Searl), secretarul lui Johnson. Jane o gaseste pe Hunter moarta si pe ea insasi urmarita de asasini. Evitand un atentat asupra vietii ei, ea face o plimbare cu Peter „Painless" Potter (Bob Hope), un dentist ambulant care fuge din oras in urma uneia dintre gafele sale obisnuite si se casatoreste cu el pentru a-si mentine acoperirea si pentru al constrange sa se alature vagonului. . Contrabandistii de arme se alatura si ei, pentru a asigura livrarea unei rezerve de dinamita si pentru a urmari agentul federal trimis pentru ai contracara, crezand ca Potter este tinta lor. Dupa ce Potter conduce din greseala o parte din vagon pe teritoriul indian si, in timp ce se odihneste la o cabana de lemn, sunt atacati de indieni. Incuiat, Potter se ascunde intr-un butoi si trage salbatic in timp ce Jane scoate in secret mai multi indieni din interior. Potter este creditat cu aceasta realizare, intarind presupunerile contrabandistilor.

Dupa ce soseste in Buffalo Flats, Jane se intalneste cu contactul ei, Hank Billings (Clem Bevans), si ii cere sa afle unde va fi livrata dinamita. Intre timp, contrabandistii nascocesc un plan care face ca Potter sa provoace mania lui Big Joe, un pistoler cu temperatura proasta (Jeff York). Cand aceasta ciocnire duce la un duel, Jane planuieste initial sa-i permita lui Potter sa fie ucis, sa-i arunce pe contrabandisti, dar in schimb ajunge sa-l ajute din nou pentru ca vrea sa-l foloseasca ca momeala si pentru ca a inceput sa se indragosteasca de l.

In aceeasi noapte, Billings ii raporteaza lui Jane ca conspiratorii au ascuns dinamita inmagazinul pompei funebre, apoi moare din cauza unei sageti in spate. Jane reuseste sa-l manipuleze pe Potter sa mearga la pompe funebre pentru a afla cine vine sa ridice dinamita; ea se pregateste sa-l urmeze, dar ambii sunt capturati de contrabandisti si dusi in tabara indienilor, unde Martin a sosit cu restul transportului sau de arme. Pentru al pedepsi pe Potter pentru ca si-a ucis curajosii, vraciul(HenryBrandon) se pregateste sa-l sfasie pe Potter de doi copaci aplecati, dar artizanatul il catapulteaza in schimb pe Potter in padure, ducand la alungarea vraciului. In timp ce se intoarce in tabara pentru ao elibera pe Jane, Potter da peste vraci, il dobandeste si ia hainele ca pe o deghizare.

Ignorant cu privire la alungarea vraciului, Potter se pregateste sa o elibereze pe Jane cand membrii tribului se apropie de el. Luand unbalon cu pulbere, Potter rataceste prin tabara, asezand o dara de pulbere care in cele din urma se aprinde si arunca in aer unele dintre armele de contrabanda. In confuzie, Jane si Potter evadeaza in caruta lui Potter, care este incarcata cu dinamita, cu indienii si contrabandistii pe coada. Dupa ce Potter scapa un baston de dinamita aprins, el si Jane abandoneaza caruta exact cand contrabandistii ajung la el si se arunca in aer. Odata cu misiunea indeplinita, Jane si Potter se imbarca in luna de miere cu adevarat. Pe masura ce filmul se termina, Jane (in locul lui Potter) cade victima uneia dintre gagajele filmului.

Distributie
Bob Hopeca Painless Potter
Jane RussellcaCalamity Jane
Robert Armstrongca Terris
Iris Adrianca Pepper (voce cantand dublata deAnnette Warren)
Bobby Watsonca Toby Preston (ca Robert Watson)
Jackie Searlca Jasper Martin (ca Jack Searl)
Joseph Vitale ca cercetas indian
Charles Trowbridgein rolul guvernatorului Johnson
Clem Bevansca Hank Billings
Jeff Yorkca Big Joe
Stanley Andrewsin rolul comisarului Emerson
Wade Crosbyin rolul lui Jeb
Seful Yowlachiein rolul sefului Pene Galbene
Iron Eyes Codyin rolul sefului Iron Eyes
John Maxwellin rolul barfelor Village
Tom Kennedyca barman
Henry Brandonca Wapato (Medicine Man)
Francis McDonaldca Lance
Frank Hagneyca Greg
Skelton Knaggsca Pete
Olin Howlandca Undertaker
George Chandlerca primul pacient
Nestor Paivaca al doilea pacient


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.