Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Scarlet Street (SUA 1945) Thriller 103 min
503 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Madame Tutli-Putli (SUA 2007) Animatie,Thriller 17 min
2.265 vizite - 0 comentarii
adaugat de zaharia
 
  Insolatia (SUA 1992) Thriller cu Jane Seymour 99 min
1.012 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Identitate incerta (SUA 1992) Drama,Thriller / 98 minute
2.642 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Lovitura mortala (SUA 1945) Drama,Thriller / 87 min
4.361 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Inima dreptatii (SUA 1992) Drama ,thriller 92 min
552 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Povestea unei femei (USA 1947 ) Drama 103 min
559 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Impotriva Zidului (SUA 1994) Actiune,Drama / 103 min
1.928 vizite - 0 comentarii
adaugat de dobre
 
  Ultima noapte a singuratatii (Romania 1976) Drama 83 min
2.423 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.469 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Soapte in noapte (SUA 1992) Thriller 103 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 18.04.2024  Adauga la favorite 12 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.6
   
 
Whispers in the Night
IMDB 5.6
Regia Christopher Crowe


Psihiatru Ann Hecker are o practica de succes inManhattan. In timpul unei sesiuni cu o proprietara tulburata de galerie de arta pe nume Eve Abergray, Eve descrie o intalnire sexualasadomasochistape care a avut-o recent cu iubitul ei. A doua zi, unul dintre pacientii lui Ann, Johnny, pictor, remarca ca a trecut pe langa Eve cand iesea din birou cu o zi inainte si ca frumusetea ei a provocat in fantezii.sadiceviolente. Ann incepe sa sufere vise tulburatoare bazate pe povestile lui Eve. Ea cere sfatul fostilor ei instructori de scoala de medicina, Leo Green si sotia lui Sarah, ambii psihologi, cu privire la visele recurente. Intre timp, ea incepe sa se intalneasca si cu Doug McDowell, un fost pilot al Fortelor Aeriene care lucreaza in cladirea ei.

In timpul unei alte sesiuni cu Eve, Ann este socata cand Eve insista sa se dezbrace si marturiseste ca a fanteziat sa se masturbeze in fata lui. Ulterior, ea divulga o alta intalnire sexuala tulburatoare cu iubitul ei, in care aceasta ia pus unlatin jurul gatului si a amenintat-o ca o spanzura. In ciuda naturii tulburatoare a intalnirii, Eve spune ca a gasit-o profund erotica. La scurt timp mai tarziu, Ann il vede pe Doug luand pranzul cu Eve la un restaurant unde Eve a pretins ca se intalneste cu iubitul ei fara nume. In timpul urmatoarei sesiuni a lui Eve, Ann se intreaba despre identitatea iubitului ei sadomasochist – Eve spune ca il cheama Francis Douglas McDowell. Ann raspunde sugerandu-i lui Eve sa gaseasca un alt psihiatru.

Mai tarziu, Doug o abordeaza pe Ann in holul cladirii, un eveniment la care este martor Eve. Eve ii confrunta pe amandoi, acuzand pe Ann ca il cauta pe Doug pentru a-si indeplini fanteziile sexuale stimulate de povestile lui Eve. De asemenea, o informeaza pe Ann ca si-a furat dosarul biroului, inclusiv multe cazuri pe care Ann le-a facut reflectand la sesiunile lor. A doua zi, Ann merge so viziteze pe Eve in incercarea de a argumenta cu ea, doar pentru a gasi cadavrul lui Eve atarnand de un caprior in apartamentul ei. Detectivul Morgenstern, ofiterul care prezideaza ancheta, o informeaza pe Ann ca Eve a murit din cauza unei fracturi de craniu, nu din cauza spanzurarii, sugerand ca a fost ucisa.

Morgenstern o confrunta pe Ann cu teoria conform careia Johnny a ucis-o pe Eve, pe baza faptului ca opera de arta a lui Johnny a fost prezentata la galeria lui Eve. De asemenea, ii arata lui Ann dovezi ale istoricului criminal al lui Johnny, care includ diferite atacuri violente asupra femeilor. La scurt timp dupa, Johnny patrunde in apartamentul lui Ann, o leaga si o caluseaza si o acuza ca la ajutat pe Morgenstern sa-l incadreze. Johnny sparge fereastra lui Ann si se urca pe o corvada, amenintand cu sinuciderea. Morgenstern soseste si cauta sa rationeze cu Johnny, care sustine ca are un alibi pentru uciderea Evei; cand Ann il convinge sa iasa de pe margine, el cade accidental la moarte. Leo si Sarah o consoleaza pe Ann, careia ii aminteste de sinuciderea tatalui ei, care a avut loc in timp ce ea era la facultatea de medicina.

Doug o viziteaza pe Ann dupa ce a aflat de moartea lui Johnny si o invita sa-l insoteste pentru a-si vizita familia dinIowa. In conversatia cu mama lui Doug, Ann este deranjata sa afle ca fosta lui sotie, Jenny, sa spanzurat cu cativa ani inainte deCraciun. Intors la New York, Morgenstern o avertizeaza pe Ann ca acum crede ca Doug este ucigasul lui Eve, dar ea il mustra. Mai tarziu, Ann merge sa-l intalneasca pe Doug intr-un hangar aerian pentru a pleca intr-un zbor, doar pentru a gasi cadavrul lui Morgenstern. Doug sustine ca la gasit acolo, dar Ann fuge ingrozita. Doug o urmareste, doar pentru a fi lovit de o masina care trece, ranindu-l grav.

Ann merge la convalescenta cu Sarah si Leo la casa lor de pe plaja dinCape Cod. In timp ce Sarah si Leo fac o excursie la magazinul alimentar, Ann descopera un depozit de casete pe care Leo le-a pastrat la sesiunile pe care le-au avut impreuna cand era inca la facultatea de medicina. In notele inregistrate, Leo recunoaste ca este obsedat de Ann. Leo se intoarce in mijlocul lui Ann care asculta casetele, dar se prefata ca nu le-a auzit. Mai tarziu, la cina, un Leu beat recunoaste deschis ca a ucis-o pe Eve si sustine ca a mers la ea acasa pentru a recupera casetele furate de Ann. Revelatia o socheaza pe Sarah, iar Leo continua sa o loveasca cu o sticla de vin, facand-o inconstienta. De asemenea, admite ca la ucis pe Morgenstern. Ann fuge laa si este urmarita de un Leu beligerant, care o impiedica sa foloseasca un carlig de stalp pe picior inainte de a incerca sa o inece. In lupta, Ann reuseste sa apuce carligul stalpului si sa-l loveasca in frunte, ucigandu-l.

Catva timp mai tarziu, Ann si Doug viziteaza impreuna cu hangarul aerian, reuniti, in timp ce Ann incepe ea insasi sa ia lectii de aviatie.

Distributie
Annabella Sciorraca Ann Hecker
Jamey Sheridanca Doug McDowell
Anthony LaPagliaca Det. Morgenstern
Jill Clayburghca Sarah Green
John Leguizamoin rolul lui Fast Johnny C.
Deborah Ungerca Eve Abergray
Alan Aldaca Leo Green
Anthony Healdca Paul
Jacqueline Brookesin rolul doamnei McDowell
Gene Canfield ca Billy O'Meara
Joe Badaluccoca politist sub acoperire
Bo Dietlca detectivul Ditali


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.