Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Contul e pornit (SUA -Anglia 2018) Comedie 90 min
428 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Paradisul in direct (1994) / Comedie romaneasca 77 min.
8.811 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasiliu
 
  Hoaste Batrane (Rusia 2000) Comedie 126 min
3.443 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
  Big Money Hustlas (SUA 2000) / Comedie 97 minute
3.346 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Epoca romantica (Anglia 1949) Comedie 80 min
256 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fire Marshall Bill - (Jim Carrey 1990) / Comedie 52 min
2.382 vizite - 0 comentarii
adaugat de lindo
 
  Elixirul tineretii (SUA 2000) -Comedie 97 min
1.476 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Jerry Lewis - In razboi cu armata (1950) |Comedie 99 min
3.722 vizite - 0 comentarii
adaugat de antonia
 
  Maimuta de alama (Anglia 1948) Comedie politista 100 min
313 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce vrea fiecare femeie (Anglia 1954) Comedie 86 min
103 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Degete verzi (Anglia 2000) Comedie 91 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 15.04.2024  Adauga la favorite 36 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.8
   
 
Greenfinger
IMDb 6.8
Regia Joel Hershman


Cand Colin Briggs, un criminal condamnat, este plasat in programul experimental HMP Edgefield pentru a-si termina pedeapsa cu inchisoarea , tot ceea ce isi doreste este pace si liniste. Dupa ce inteleptul si batranul sau coleg de camera Fergus (un alcoolic in recuperare inchis pentru uciderea a trei sotii) [4] il introduce in gradinarit , Colin descopera talentul si pasiunea pentru plante . Cand distruge accidental un petic de violete duble , guvernatorul Hodge ii desemneaza sa cultive o gradina cu colegii prizonieri Tony, Jimmy si Raw. [7]

Georgina Woodhouse, un gradinar si autoare celebru, viziteaza gradina inchisorii si ii face o recenzie buna. Ea recruteaza prizonierii pentru eliberare de munca , gradinarit la o mosie. In timp ce este la serviciu, Colin se indragosteste de fiica Georginei, Primrose. Georgina aranjeaza ca gradinarii din Edgefield sa concureze la Expozitia de flori de la Hampton Court .

Din pacate, proprietatea este jefuita de opere de arta nepretuite, iar politia suspecteaza ca cel putin unul dintre prizonieri este responsabil. Invitatia echipei de a concura la Hampton Court este anulata. Tony, principalul suspect, fuge.

Colin spune comisiei de eliberare conditionata ca gradinaritul l-a ajutat la reabilitarea lui si a fost aprobat pentru eliberare. In privat, Colin ii spune lui Fergus cum si-a batut pana la moarte fratele mai mic intr-o furie oarba pentru ca a avut o aventura cu logodnicul lui Colin.

Dupa eliberare, Colin se muta intr-un apartament de pe proprietatea Woodhouse. El si Primrose oficializeaza relatia lor romantica. Acest lucru o supara pe Georgina, care isi face griji pentru siguranta lui Primrose.

S-a descoperit ca niciunul dintre prizonieri nu a fost responsabil pentru jaful mosiei si astfel pot concura din nou la expozitia de flori. Jimmy si Raw il informeaza pe Colin ca starea de sanatate a lui Fergus este gresita. Colin, dorind sa se alature echipei sale in competitie, sparge intr-un magazin si este trimis intentionat inapoi la Edgefield.

Ministrul de Interne le cere gradinarilor sa creeze o gradina de stanci asemanatoare unui desert , care este metaforica a inchisorii, spre supararea lui Colin. Grupul se apuca de treaba si se confrunta cu mai multe obstacole. Cand Fergus moare, Colin arde gradina de stanci sub acoperirea noptii. Acest lucru le permite prizonierilor Edgefield sa creeze de la zero o noua gradina luxurianta.

La Hampton Court, Colin imprastie cenusa lui Fergus in gradina pe care Edgefield a depus-o la concurs. Colin si Primrose se impaca pentru ca el a incalcat eliberarea conditionata. El intreaba daca ea il va astepta pana cand va fi eliberat in primavara urmatoare, lucru cu care ea este de acord.

Gradina Edgefield nu reuseste sa se plaseze in competitie, dar guvernatorul Hodge le spune prizonierilor ca este incredibil de mandru de eforturile lor. Regina Elisabeta ii cere lui Colin, Raw si Jimmy sa o viziteze; ea simte ca au fost jefuiti la judecata. Un epilog dezvaluie ca prizonierii Edgefield au castigat premii viitoare pentru gradinile lor.

Distribuie
Clive Owen – Colin Briggs
Helen Mirren – Georgina Woodhouse
Natasha Little – Primrose Woodhouse
David Kelly – Fergus Wilks
Warren Clarke – guvernator Hodge
Danny Dyer – Tony
Adam Fogerty – Raw
Paterson Joseph – Jimmy
Lucy Punch – Holly
David Lyon – ministru de interne


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.