Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Craciun cu scantei(SUA 2006)Comedie 93 min
5.188 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un loc intunecat (SUA 2006) Drama / 107 min
863 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Craciunul refacut (SUA 2006)Comedie 90 min
1.545 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cine s-a culcat cu ea (Korea 2006) / Comedie / 105 min
3.348 vizite - 0 comentarii
adaugat de adisa
 
  The Mafia,The Salesman (Korea 2007) Comedie 107 min
2.556 vizite - 0 comentarii
adaugat de maxim
 
  Marele om singuratic (SUA 2012)Comedie 95 min
1.018 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Escapa in 2120 (SUA 2020) SF 107 min
981 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sotia mea este un Gangster (Korea 2001) Comedie 107 min
9.860 vizite - 0 comentarii
adaugat de ghidul
 
  Omul nostru Flint (SUA 1966) Aventuri,Comedie / 107 min
2.296 vizite - 0 comentarii
adaugat de victoria
 
  Cum sa ucizi un milionar (SUA 1990_ Comedie 87 min
417 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Click (SUA 2006) Comedie 107 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 12.04.2024  Adauga la favorite 6 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.6
   
 
Click
IMDB 6,6
Regia Frank Coraci

Michael Newman este un arhitect care este hartuit in mod constant de seful sau dominant, John Ammer, si alege adesea munca in locul sotiei sale Donna si celor doi copii ai sai, Ben si Samantha. Intr-o noapte, Michael viziteaza magazinulBed Bath & Beyondpentru a cumpara o telecomandauniversala. Dupa o cautare imposibila in cautarea uneia, se impiedica prin diverse departamente inainte de a adormi. Dupa ce a dormit, se trezeste si accepta o telecomanda gratuita de la un barbat pe nume Morty, care il avertizeaza pe Michael ca telecomanda nu poate fi returnata.

Michael invata ca telecomanda poate fi folosita pentru a controla realitatea la fel ca un televizor. Il foloseste in avantajul sau la locul de munca, pentru a provoca rautati usoare si pentru a avansa rapid mai multe neplaceri, cum ar fi boli si cearta. Morty ii spune lui Michael ca in aceste perioade corpul lui este pe „pilot automat", trecand prin miscarile vietii de zi cu zi, in timp ce mintea lui sare inainte.

Michael anticipeaza ca Ammer il va promova si asa cheltuieste din belsug pentru el si familia lui, doar pentru ca Ammer sa-i spuna ca va trebui sa astept cateva luni. Michael foloseste telecomanda pentru a trece inainte la promovarea sa, dar afla ca a ratat un an intreg din viata lui. In 2007, afla ca este in consiliere matrimoniala cu Donna, copiii prefera sa urmareascaCSIpesteDragon Talessi ca cainele familii lor, Sundance, a murit, iar sotia lui la inlocuit cu un caine mic si detestabil. Telecomanda, dupa ce a invatat preferintele sale, incepe sa sara automat in timp. Morty refuza sa telecomanda inapoi cand Michael incearca sa-i anuleze serviciul, asa ca dispozitivul reapare de fiecare data cand cauta sa arunce sau sa distruga.

Ammer ii spune lui Michael ca se retrage si ii sugereaza ca intr-o zi Michael ar putea ajunge director general. Uitand momentan de planul sau de a depasi telecomanda, Michael spune ca si-ar dori sa se intample asta, iar telecomanda incepe sa se defecteze din nou si sa avanseze rapid cu 10 ani inainte. In 2017, Michael este acum CEO al companiilor si este, de asemenea, obez morbid. Donna a divortat de el si acum se intalneste cu antrenorul de inot al lui Ben, Bill. Cand Michael il ataca pe Bill, noul caine al familiei (care la inlocuit pe Peanut) se napusteste asupra lui, facandu-l inconstient. Telecomanda inainteaza rapid cu sase ani inainte pentru a omite ranirea si alte boli ulterioare, cum ar ficancerulsi unatac de cord. In 2023, Donna povesteste ca Michael a avut oliposuctiein aceeasi perioada si ca acum este casatorita cu Bill.

Michael afla ca tatal sau, Ted, a murit de batranete. Incapabil sa mearga la momentul in care tatal sau a murit, el foloseste apoi telecomanda pentru a vedea ultima data cand s-au vazut unul pe celalalt, afland ca a refuzat cu raceala sa petreaca timpul cu tatal sau. La mormantul lui Ted, Morty ii dezvaluie lui Michael ca esteIngerul Mortii. Depasit de vinovatie si rusine, Michael cere sa mearga intr-un „loc bun", dupa care telecomanda inainteaza rapid la nunta lui Ben in 2029. Acolo, Michael sufera un al doilea atac de cord dupa ce a auzit-o pe Samantha spunandu- i pe Bill tatal ei. Mai tarziu, el se trezeste in spital pentru a-si gasi familia acolo, inclusiv Samantha, care clarifica ca ea il vede atat pe Bill, cat si pe Michael ca pe tatal ei. Ben dezvaluie ca si-a amanat luna de miere din cauza muncii. Realizand ca Ben face aceleasi greseli pe care le-a facut, Michael a facut-o ultimele puteri pentru al urma in afara spitalului. El se prabuseste si moare, dar nu inainte de ai spune lui Ben sa-si puna familia pe primul loc si de a-si asigura familia ca inca ii iubeste, in timp ce Morty il ia pe Michael.

Michael se trezeste in prezent intr-unBed Bath & Beyondsi crede ca visa, vazand asta ca pe un semn pentru a face schimbarea in viata lui. Michael se intoarce acasa, unde ii asigura pe Donna, Ben si Samantha de afectiunea lui pentru ei, acceptand sa ajute familia cu planurile lor pentru o excursie in camping si spunand ca nu ii va mai neglija niciodata, niciodata. In timp ce sarbatoreste ca este acasa, Michael gaseste telecomanda si un bilet pe blatul din bucatarie. Isi da seama ca experienta lui nu a fost un vis, ci un avertisment. Nota este de la Morty; scrie: „Baietii cuminti au nevoie de o pauza" si ca stie ca Michael va face ceea ce trebuie de date aceasta. Michael ii multumeste lui Morty, dar apoi arunca telecomanda in cosul de gunoi si, spre surprinderea lui, aceasta nu mai reapare asa cum a facut inainte. Apoi merge sa se bucure de compania familiilor sale.

Distributie
Adam Sandlerca Michael Newman
Emilio Cast ca Michael Newman, in varsta de 10 ani
Kate Beckinsaleca Donna Newman, sotia lui Michael
Christopher Walkenca Morty, Ingerul Mortii
David Hasselhoffin rolul lui John Ammer, seful dominant al lui Michael
Henry Winklerca Ted, tatal lui Michael
Julie Kavnerca Trudy, mama lui Michael.
Sean Astinin rolul lui Bill, antrenorul de inot al lui Ben si al doilea sot al lui Donna in cronologia alternativa
Sally Insulca matusa Peggy
Joseph Castanonin rolul lui Ben, in varsta de 7 ani, fiul lui Michael
Jonah Hillin rolul lui Ben, in varsta de 17 ani
Jake Hoffmanin rolul lui Ben, in varsta de 22-30 de ani
Danielle Tatum McCann in rolul lui Samantha, in varsta de 5 ani, fiica lui Michael
Lorraine Nicholsonca Samantha, in varsta de 14 ani
Katie Cassidyca Samantha, in varsta de 27 de ani
Cameron Monaghanin rolul lui Kevin O'Doyle, vecinul odios al lui Michael, in varsta de 10 ani.
Jennifer Coolidgein rolul lui Janine, cea mai buna prietena nevrotica a lui Donna, pe care Michael o detesta
Rachel Dratchca Alice/Alan, asistentul lui Michael
Sophie Monkca Stacey
Michelle Lombardoin rolul Lindei
Jana Kramerca Julie, viitoarea sotie a lui Ben, in varsta de 22-30 de ani
Nick Swardsonca tip Bed, Bath & Beyond
Frank Coracica asistent medical
Rob Schneiderin rolul Printului Habeeboo (necreditat) [4]
James Earl Jonesca el insusi / Narator (numai voce, necreditat) [4]
Terry Crewsca barbatul cantand in masina (necreditat)
Dolores O'Riordanca cantareata [5]
Iryna Blokhinaca Jogger


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.