Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Indiscret (SUA 1958) Comedie 100 min
898 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Rapida si Sexy (Italia 1958) / Comedie 74 minute
2.324 vizite - 0 comentarii
adaugat de porta
 
  Cadou cu dragoste (SUA 1958) Drama 105 min
627 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vraja fierbinte (SUA 1958) Drama 1958
560 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Banda celor onesti (1958) / Comedie cu Toto / 101 min
1.878 vizite - 0 comentarii
adaugat de fane
 
  Big Money Hustlas (SUA 2000) / Comedie 97 minute
3.346 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Seriful Falca Rupta (SUA 1958) Comedie,Western / 99 min
1.397 vizite - 0 comentarii
adaugat de chilia
 
  Ultimul Pistolar (SUA 1958) / Western / 89 minute
3.895 vizite - 0 comentarii
adaugat de hanul
 
  Quatermass and the Pit (UK 1958) / 35 minute
1.840 vizite - 0 comentarii
adaugat de capra
 
  Permisie de placere (1958) Comedie Tony Curits 89 min
718 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Clopot, carte si luminare (SUA 1958) Comedie

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 29.03.2024  Adauga la favorite 24 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.8
   
 
Bell, Book, And Candle
IMDb 6,8
Regia

Gillian Holroyd este proprietara unui magazin de arta etnologica rar dinGreenwich Village, New York City, si in secret o vrajitoare. Plictisit de viata ei de rutina, se intereseaza de noi ei vecini, editorul Shep Henderson. InAjunul Craciunului, Shep ajunge acasa pentru ao descoperi pe matusa lui Gillian, Queenie, in apartamentul sau. Ofensata ca a fost scoasa afara, Queenie – tot o vrajitoare – arunca un hex pe telefonul lui Shep. El o viziteaza pe Gillian pentru ai folosi telefonul si discuta despre cea mai bine vanduta carte Magic in Mexico si despre dorinta lui de la intalnirea cu autorul, Sidney Redlitch. In timp ce Shep pleaca, Queenie ii invita pe amandoi la Zodiac Club. Dupa ce ia citit scrisorile, Queenie raporteaza ca Shep este logodit, dar o incurajeaza pe Gillian sa-si foloseasca magia pentru urmarirea oricum.

In acea noapte, Shep o aduce pe logodnica lui Merle Kittridge la Zodiac Club, intalnindu-l pe Gillian, Queenie si pe fratele lui Nicky, un vrajitor care cantala tobe bongo. Recunoscand-o pe Merle ca pe un vechi dusman al colegiului, Gillian o chinuieste cu trupa clubului pana cand Merle fuge, urmat de Shep. Intorcandu-se in apartamentul lui Gillian, sotii Holroyd fac schimb de cadouri de Craciun; Nicky ii da lui Gillian un lichid fermecat, cu care sa incerce sa-l cheme pe Redlitch. Queenie si Nicky pleaca cand soseste Shep, iar el dezvaluie ca el si Merle fug mai tarziu in acea zi. Gillian foloseste pisica si familiarsiamez, Pyewacket , pentru ai arunca o vraja de dragoste pe Shep, care devine imediat indragostita de ea.

Dupa ce a petrecut toata noaptea in orasul cu Gillian, Shep indragostit se desparte de Merle. Redlitch ajunge la biroul lui Shep, dupa ce a fost fortat magic sa-l intalneasca si ii explica ca cerceteaza vrajitoare in New York City pentru urmatoarea carte. Neasteptul Shep il prezinta pe Holroyd, iar Nicky ii dezvaluie mai tarziu puterile lui Redlitch, oferindu-i acces la comunitatea vrajitoarelor in schimbul a jumatate din profitul cartii. Bucurandu-se de dragostea ei cu Shep, Gillian este sfasiata cand o cere in casatorie; desi vrajitoarele pierd magia daca se indragostesc, ea accepta sa se casatoreasca cu el.

Gillian si Nicky se cearta despre faptul ca el si-a expus lumea lui Redlitch si ca ea se pregateste sa renunte la magie si sa se casatoreasca cu Shep. Folosindu-si puterile pentru al face pe Shep sa-si piarda orice interes pentru publicarea cartii lui Nicky si Redlitch, Gillian marturiseste ca este o vrajitoare si ca relatia lor este rezultatul vrajei ei. Shep refuza sa o creada, dar se loveste de Queenie, care confirma versiunea lui Gillian despre evenimente. Crezand ca la vrajit doar pentru al ciuda pe Merle, Shep o lasa pe Gillian cu inima franta. Se duce la Nicky, care il aduce la Bianca De Pass, o vrajitoare foarte puternica, care ii prepara sau sa poata baut, rupand vraja lui Gillian asupra lui.

Shep se confrunta cu Gillian si ii daruieste cu cruzime o matura. Ea ameninta ca il blestema pe Merle, dar Pyewacket fuge, iar Shep nu il poate convinge pe Merle ca a fost vrajit. Queenie o gaseste pe Pyewacket, dar pisica o respinge pe Gillian, care acum este capabila sa planga - dovada ca sa indragostit si nu mai este vrajitoare. Saptamani mai tarziu, doamna De Pass a devenit noul colaborator al lui Redlitch, iar Queenie ii confera lui Nicky ca este ingrijorata pentru Gillian. Pyewacket este trimis la biroul lui Shep, iar el va intoarce pisica lui Gillian la magazinul ei transformat. Ea explica ca Pyewacket nu mai este pisica ei; Shep realizeaza din lacrimile lui Gillian ca il iubeste cu adevarat si se impaca printr-un sarut pasional. Privind prin fereastra, Queenie este incantata, iar Nicky este dezgustata. Dintr-o data, luminile stradale se sting si vinovatul este dezvaluit - Pyewacket, asezat deasupra unui lampion.

Distributie
James Stewartca Shep Henderson
Kim Novakca Gil Holroyd
Jack Lemmonca Nicky Holroyd
Ernie Kovacsca Sidney Redlitch
Hermione Gingoldca Bianca De Pass
Elsa Lanchesterin rolul matusii Queenie Holroyd
Janice Ruleca Merle Kittridge


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.