Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Johnny O'Clock (SUA 1947) Crima 96 min
1.067 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Casa rosie (SUA 1947) Drama,mister / 100 min
944 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dublonul Brasher (SUA 1947 )Politist 72 min
230 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Forever Ambre (SUA 1947) Drama istorica 133 min
675 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Marele oras dupa intuneric (SUA 1947 ) Politist 69 min
473 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cai ferate! (SUA 1947) Crima /Drama 72 min
643 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cazul Paradine (SUA 1947) Mister/Drama 125 min
662 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  In bratele unui ucigas (SUA 1992) Politist 120 min
664 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Povestea unei femei (USA 1947 ) Drama 103 min
556 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sapte au fost salvati (1947) Adventuri,Thriller 71 min
678 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Prea multi castigatori (SUA 1947) Politist 61 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 25.03.2024  Adauga la favorite 20 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.2
   
 
Too Many Winners
IMDb 6.2
Regia William Beaudine


Detectivul privat Michael Shayne si prietena/secretarul lui Phyllis sunt in birou gata sa plece intr-o vacanta de vanatoare de rate, dar sunt nedumeriti cand soseste un strain misterios care anunta ca intentioneaza sa ofere mita pentru a nu lua un anumit caz nespecificat, ci. audiind. ca Shane oricum pleaca, pleaca brusc. Misterul se adanceste atunci cand Shayne este invitata de un Mayme Martin cu o oferta de a vinde anumite informatii valoroase pe care Shayne le refuza. Plecand de la Martin, Shayne este luat in ambuscada de o pereche de batausi ciudati, la ordinele sefului lor, care cauta sa stie ce ia spus Martin, ceea ce nu a fost nimic; l-au batut si o lasa pe Shayne in groapa orasului.

Acum atras de o situatie evidenta, Shayne il trimite pe prietenul sau reporter Tim Rourke sa accepte oferta de informatii a lui Martin, dar Rourke intalneste politia si cadavrul ei ucis.

Rezulta ca misterul vizeaza activitatea infractionala a hipodromului Santa Rosita. Managerul de pista al presedintelui Albert Payson, John Hardeman, se angajeaza pe Shayne sa rezolve sau racheta de bilete contrafacute care sa alimenteze pista. Imprimanta pentru biletele legitime este o companie de incredere detinuta de Payson, iar Hardeman decide singur asupra designului zilnic secret al biletelor si a numarului de cod.

Pista ofera un alt avans. Gil Madden, proprietarul Tribunei, incercase de mult sa obtina contractul pentru tiparirea biletelor. Finantase potrivita Tribune utilizeaza ca garantie o tipografie pe care ocupa locul inchisoarei, un Theodore Ross.

Shayne il recunoaste pe Madden drept strainul care a oferit mita pentru a renunta la caz si nu va raspunde la intrebari. Partenerul lui Madden, fotograful/gravorul Ben Edwards, refuza de asemenea sa fie interogat.

Dupa cum se dovedeste, Gil Madden este alias Theodore Ross si Ben Edwards este alias Claude Bates. Cu ani in urma, au fost condamnati pentru falsificarea impreuna a biletelor la tombola irlandeza si trimisi la Penitenciarul Joliet. Madden a executat o pedeapsa usoara si a fost eliberat, dar Edwards a remizat 20 la 50 si, dupa doi ani, a izbucnit. Edwards si-a dobandit o sotie si un fiu care nu stiu nimic despre trecutul sau.

In ciuda eforturilor lui Edwards de a-si reface viata, inventand un nou tip de camera, din pacate Hardeman si-a dat seama de identitate si a inceput sa-l santajeze pe condamnat evadat pentru al forta sa faca biletele de curse contrafacute.

Ne aflam acum in filmul in care Hardeman se teme Edwards va vorbi si ii indruma pe batausi sa-l omoare, deoarece ordonase moartea lui Martin, care stia de santier. Dar tocmai cand rosteste acest ordin in telefon, Edwards apare pentru al impusca si al ucide pe Hardeman; la randul sau, in timp ce pleaca, Edwards este impuscat si ucis de banditii lui Hardeman.

La sfarsit, un bandit il dezvaluie pe celalalt, Joe, drept ucigasul lui Martin si Edwards; Joe ataca si este impuscat de celalalt cand politia soseste si il captureaza. In scena finala, politia este de acord, la cererea lui Shane, sa scuteasca familia lui Edwards de adevar, iar Shane si Phyllis se imbarca in sfarsitul vacantei lor.

Distributie
Hugh BeaumontcaMichael Shayne
Trudy Marshallca Phyllis Hamilton
Ralph Dunnca Det. Peter Rafferty
Claire Carletonin rolul lui Mayme Martin
Charles Mitchellca Tim Rourke
John Hamiltonca Albert Payson
Grandon Rhodesca John Hardeman
Ben Weldenca Gil Madden / Theodore Ross
Byron Foulgerca Ben Edwards / Claude Bates
Jean Andrenca Mary Edwards
George Meaderca Clarence


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.