Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Tinerii salbatici (SUA 1961) cu Burt Lancaster / 102 min
2.524 vizite - 0 comentarii
adaugat de blue
 
  Stan si Bran au un copil (SUA 1932) Comedie / 20 min
6.313 vizite - 0 comentarii
adaugat de lorena
 
  Creatura din Marea bantuita (SUA 1961) Comedie / 104 min
1.036 vizite - 0 comentarii
adaugat de tita
 
  Romanoff si Julieta (1961) Comedie Peter Ustinov 102 min
2.266 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  A doua oara (SUA 1961) Aventuri,Comedie / 90 min
534 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Circul (SUA 1954) Comedie Jerry Lewis / 104 minute
3.505 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Gladiatorul (SUA 1985 ) Thriller 104 min
154 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bold Native (SUA 2010) Aventuri,Comedie / 104 min
2.881 vizite - 0 comentarii
adaugat de ioana
 
  Prietena mea Irma (SUA 1959) Comedie Jerry Lewis 104 min
2.157 vizite - 0 comentarii
adaugat de haga
 
  Paris Blues (SUA 1961) Drama cu Paul Newman 98 min
8.606 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Unu, doi, trei (SUA 1961) Comedie politista 104 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 25.03.2024  Adauga la favorite 20 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.9
   
 
One, Two, Three
IMDb 7,9
Regia Billy Wilder


CR "Mac" MacNamara este un director de rang inalt in Compania Coca-Cola , repartizat la Berlinul de Vest dupa un fiasco in afaceri cu cativa ani mai devreme in Orientul Mijlociu (despre care este inca amar). In timp ce se afla in Germania de Vest deocamdata, Mac doreste sa devina seful operatiunilor Coca-Cola din Europa de Vest, cu sediul la Londra. Dupa ce a lucrat la un aranjament pentru introducerea Coca-Cola in Uniunea Sovietica , Mac primeste un telefon de la seful sau, WP Hazeltine, la sediul Coca-Cola din Atlanta . Scarlett Hazeltine, fiica de 17 ani, cu sange fierbinte, dar usor vaga a sefului, vine in Berlinul de Vest. Macului i se atribuie sarcina de neinvidiat de a avea grija de ea.

O sedere asteptata de doua saptamani se transforma in doua luni, iar Mac descopera exact de ce Scarlett este atat de indragostita de Berlinul de Vest: il surprinde anuntand ca este casatorita cu Otto Piffl, un tanar comunist est-german cu opinii anticapitaliste arzatoare. Cand frumoasa sudica se confrunta cu prostia ei in ceea ce priveste ajutarea lui sa arunce in aer baloane anti-americane „Yankee Go Home" (cum s-a intalnit cuplul), ea raspunde pur si simplu: „De ce, asta nu este anti -american , este anti -american. -Yankee... Si de unde vin eu, toata lumea e impotriva yankeilor ... "

Mac incearca sa se impace cu faptul ca a lasat-o pe fiica sefului sau sa se casatoreasca cu un comunist si afla adevarul oribil: cuplul este obligat sa plece la Moscova pentru a-si face o noua viata („Ne-au alocat un apartament magnific, doar un la scurta plimbare de la baie!"). Deoarece Hazeltine si sotia lui vin la Berlin sa-si ia fiica chiar a doua zi, acesta este, evident, un dezastru de proportii monumentale, iar Mac se ocupa de asta asa cum ar face orice bun capitalist - incadrandu-l pe tanarul comunist de foc si punandu-l sa fie luat de el. politia est-germana , folosindu-si toate intelepciunile, precum si secretara sa sexy Fraulein Ingeborg, pentru a-si da drumul. Dupa ce Otto, in timpul interogatoriului, este fortat sa asculte la nesfarsit un cover al piesei „ Itsy Bitsy Teenie Weenie Yellow Polka Dot Bikini " (care este in mod intentionat grav distorsionat in timp ce se joaca), el crapa si semneaza o marturisire spunand ca este un spion american. .

Sub presiunea sotiei sale severa si dezaprobatoare Phyllis (care vrea sa-si ia familia inapoi sa locuiasca in SUA) si cu dezvaluirea ca Scarlett este insarcinata, Mac isi propune sa-l aduca inapoi pe Otto cu ajutorul noilor sai asociati de afaceri sovietici. Cu seful pe drum, el descopera ca singura lui sansa este sa-l transforme pe Otto intr-un ginere in regula – ceea ce inseamna, printre altele, sa-l transforme intr-un capitalist cu un pedigree aristocratic (desi nascocit prin adoptie).

Mac aranjeaza ca Otto sa fie adoptat de un conte sarac, care acum lucreaza ca insotitor de toaleta si include o fotografie a castelului familiei cu pretul adoptiei (distrus in secolul al XVII-lea de turcii otomani ). Scarlett se indoieste ca tatal ei va fi pacalit de smecherie, dar este linistita ca copilul ei va face acum parte dintr-un lung sir de sangerari, care ii vor face pe plac mamei ei snobite. Intr-o cursa frenetica impotriva cronometrului si sosirea avionului Hazeltines, Mac il imbraca pe Otto cu accesorii complete care se potrivesc noului sau statut aristocratic, in timp ce Otto critica sa fie fortat sa se alature burgheziei detestate ( calitatea de membru al Partidului Comunist este platita de-a lungul anului) . Intre timp, Scarlett si Mac il antreneaza pe Otto despre cum sa vorbeasca cu tatal ei conservator din sud (" Razboiul civil a fost o remiza...").

In cele din urma, Hazeltines aproba noul lor ginere, dupa care Mac afla de la Hazeltine ca Otto va fi numit noul sef al Operatiunilor din Europa de Vest, Mac obtinand o promovare in functia de vicepresedinte al achizitiilor din Atlanta. Mac se impaca cu familia lui la aeroport si, pentru a sarbatori promovarea, le cumpara Cola. Dupa ce a inmanat sticlele, el descopera ca ultima este de fapt o Pepsi-Cola .

Distribuie
James Cagney ca CR „Mac" MacNamara
Horst Buchholz ca Otto Ludwig Piffl
Pamela Tiffin ca Scarlett Hazeltine
Arlene Francis ca Phyllis MacNamara
Liselotte Pulver ca Fraulein Ingeborg (secretarul lui Mac)
Hanns Lothar ca Schlemmer (asistentul lui Mac)
Howard St. John ca Wendell P. Hazeltine
Leon Askin ca Peripetchikoff
Ralf Wolter in rolul lui Borodenko
Peter Capell ca Mishkin
Karl Lieffen ca Fritz (soferul lui Mac)
Hubert von Meyerinck ca contele Waldemar von Droste-Schattenburg
Sig Ruman ca vocea engleza a contelui von Droste-Schattenburg
Lois Bolton ca Melanie Hazeltine
Til Kiwe ca reporter
Henning Schluter ca Dr. Bauer
Karl Ludwig Lindt in rolul lui Zeidlitz, avocatul lui Mac
Friedrich Hollaender ca dirijor al orchestrei hotelului


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.