Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Ralph Lauren "Notorious" sau parfumul femeii indraznete
930 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Adevaruri despre trecut: "J.R." in Epoca de aur
739 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Hot in epoca de aur
284 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Adevaruri despre trecut: Hot in epoca de aur
317 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Adevaruri despre trecut: Repartitia, dragostea mea
908 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Hollywood:Filmul mut american-Hollywood la razboi-4
1.025 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Exista o asezare uriasa din epoca fierului ascunsa
367 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mamuti - Giganti ai erei glaciare
155 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pestele zeilor
422 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mamuti - Giganti ai erei glaciare
257 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Epoca de Aur a Hollywood-ului

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 14.03.2024  Adauga la favorite 33 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
1930, la Hollywood Film Amintiri – Epoca de Aur de la Hollywood de Daciana Istratescu| 6 vizualizari
Prima parte a anilor 1930, cu conditia mai putin in modul de Amintiri film de la Hollywood, si mai mult in modul de amintiri a Marii Depresiuni. In pofida a inceput lent decenii, Hollywood-ul ar merge pe de a avea una dintre cele mai ere creativ si de succes financiar din istoria cinematografiei.

Acesta a fost in timpul anii 1930, care la Hollywood filmul face intr-adevar a inceput sa se raspandeasca aripile sale. Utilizarea de sunet in productia de film, atat ca fundal si dialog, a continuat sa avanseze. Noile tehnici de sunet au fost create si a stapanit cu mai multe optiuni de sunet concurente acum disponibil. Aceste progrese sunet impreuna cu capacitatea de a filma in culoare provocat imediat o revolutie in productia de film.

Procesul de film color cunoscut sub numele de Technicolor a devenit cea mai utilizate pe scara larga de la Hollywood prin dreptul de pana la inceputul anilor 1950. Procesul de Technicolor produs super-realist, de culoare stralucitoare care a fost utilizat cu succes spectaculos in filme, cum ar fi Aventurile lui Robin Hood, Singin ‘In The Rain, Vrajitorul din Oz, si animat Disney clasice Fantasia, si Alba ca Zapada si cei sapte pitici.

Evolutia de genuri de film a inceput sa se extinda si a inclus acum filme cu gangsteri (inclusiv drama inchisoare primul), musicaluri, western, comedii screwball, si filme monstru. In plus, filmele social constienta realitate, biografia lui istorica, si de raportare filme stilul de ziar au fost facute acum. Multe dintre filmele clasice mut din 1920 au fost refacute cu sunet, si de productie 1930, filmul a inclus acum ceva numit “continuari," si “spin-offs". A existat chiar si o abordare psihologica pentru a face filme in care a produs un numar mare de filme de aventura si fantezie pentru a ajuta ia mintile spectatorilor de pe Marea Depresiune.

1930, de asemenea, produs, probabil, cel mai mare numar de premiere film decat orice alt deceniu. Cateva dintre acestea ar include putin om a propunerii cunoscute si B-actor John Wayne este primul rol jucat intr-un film mare (Trail Big), crearea a Codului de productie Motion Picture (stabilirea unor linii directoare de film de violenta, sex, crima si religie ), The Hollywood Reporter (primul ziar de zi cu zi pentru industria filmului), copilul legendarul stele Shirley Temple, trei Stooges filme comedie, si primul drive-in teatru in Camden, New Jersey.

Ceea ce a inceput ca un deceniu de film Luca-cald sufera de participarea in declin, ca urmare a depresiunii, a terminat pe o nota sfarait cu ceea ce multi considera a fi anul cel mai de Film de Aur din toate 1939.

1930, au fost cu adevarat Epoca de Aur de la Hollywood.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.