Lectie de bunatate din partea lui Mihai Caldararu. „Fiecare dintre noi poate face ca lumea sa devina un loc mai bun".
Mihai Caldararu ne arata ca succesul nu inseamna sa ai o afacere profitabila. Impactul pe care il lasa asupra oamenilor ii incalzeste mai mult sufletul si ii creeaza bucurie suprema. Graviteaza in jurul bunatatii, a generozitatii si a respectului. A invatat sa lupte si sa se reinventeze ori de cate ori a fost nevoie, pentru ca a avut in parintii sai un model de urmat.
A inceput sa ofere sprijin semenilor sai prin 2011, prin intermediul unui ong de a-si forma un viitor si care intampinau greutati sau aveau nevoie de lamuri, le primeau cu mare inima de la Mihai Caldararu fara a avea vreun beneficiu. A fost premisa a ceea ce urma sa vina. Se simte linistit stiind ca nu a stat degeaba si ca a pus umarul acolo unde a fost nevoie, mai ales ca a urmat infiintarea unei asociatii caritabile. Ce proiecte ticluiesti pe viitor?
Imi doresc sa am cat mai multi prieteni alaturi si astfel sa reusim tot mai multe sa aratam ca se poate si ca atunci cand suntem multi efortul este tot mai mic, indiferent ca este vorba de donatii sau voluntariat. Mai sper ca marile companii care chiar isi doresc sa se implice in acte caritabile sa isi intoarca privirea catre oameni care chiar fac ceva in acest sens si nu doar catre „vedete".
Mihai Caldararu este un tanar din Bucuresti, care astazi are 38 de ani. Nascut ultimul intr-o familie cu multi copii, nu a avut parte de copilarie precum ceilalti sase frati ai lui. Mai mult de jumatate din viata a petrecut-o prin orfelinate, unde a fost abandonat de parinti, imediat dupa nastere. La Revolutie, inca nu implinise 1 an. Si-a regasit familia abia dupa varsta majoratului, insa a continuat sa-si traiasca viata singur, pe cont propriu.