Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Marele om singuratic (SUA 2012)Comedie 95 min
1.018 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sotia mea este un Gangster (Korea 2001) Comedie 107 min
9.856 vizite - 0 comentarii
adaugat de ghidul
 
  Cum sa ucizi un milionar (SUA 1990_ Comedie 87 min
416 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bona II(SUA 2001) Comedie,Romantic 89 min
735 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Se intimpla joia (SUA 1953) Comedie 80 min
628 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pisica de mare (Romania 1963) Comedie 75 min
2.034 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Paradisul in direct (1994) / Comedie romaneasca 77 min.
8.807 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasiliu
 
  Kumbha Mela (2001) -Michelangelo Antonioni | Film 23 min
2.697 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Zoolander (SUA 2001) Comedie Milla Jovovich 71 min
1.181 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Povestea vietii lui Mariah Carey (SUA 2001) / 104 min
2.635 vizite - 0 comentarii
adaugat de elvira
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Mici secrete (SUA 2001) Comedie 95 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 11.03.2024  Adauga la favorite 28 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 4.2
   
 
Little Secrets
IMDB 4.2
Regia Blair Treu



Emily, o tanara de 14 ani aspiranta la violonista de concert, isi petrece vara exersand pentru o auditie importanta pentru a intra in orchestra simfonica locala de tineret din Salt Lake City . Datorita talentului lui Emily de a pastra secretele, ea conduce si o cabina de pastrare a secretelor, taxand copiii din cartier cu cincizeci de centi pentru sfaturi, in timp ce ei ii divulga secretele personale. Emily insasi pastreaza un secret de la prietenii ei: ca este adoptata. Acasa, parintii lui Emily asteapta un copil, neputand concepe un copil pana acum. Emotia parintilor ei fata de copil o face pe Emily sa se simta geloasa.

Intre timp, Philip, in varsta de 12 ani, si familia sa se muta in vecinatatea lui Emily. In timp ce ajuta la despachetat, Philip sparge accidental una dintre piesele valoroase de sah ale tatalui sau si este prins de Emily in timp ce incearca sa o ascunda in gradina. Emily si Philip au un inceput dificil cand ea il taxeaza cu cincizeci de centi pentru a pastra acest incident secret de la parintii lui, dar Philip incepe sa se intereseze de ea dupa ce a vazut-o cantand la vioara. Emily il invita pe Philip la ceaiul de dupa-amiaza si se leaga ca au un secret impartasit dupa ce sparg accidental doua cesti scumpe de portelan . Pe masura ce indragostirea lui Philip creste, el incepe sa ia lectii de pian in incercarea de a o impresiona.

David, fratele de 15 ani al lui Philip, se intoarce acasa devreme din tabara de tenis, dupa ce a fost expulzat cand el si alti camperi au fost implicati intr-un accident de masina dupa ce au baut cateva beri. Philip nu crede ca este mare lucru, deoarece David nu era soferul si nimeni nu era beat in mod legal , dar femeia din cealalta masina a fost ranita. Philip ii dezvaluie secretul lui David lui Emily in schimbul ca invata semnificatia din spatele salutului ei secret cu cei mai buni prieteni ai ei. El este confuz cand Emily reactioneaza furioasa la ceea ce a facut David. Emily si David se intalnesc si sunt imediat atrasi unul de celalalt, determinand un Philip gelos sa fure clientii lui Emily pentru propriul sau stand de pastrare a secretelor. David incearca sa se apropie de Emily, dar ea pastreaza distanta datorita cunoasterii secretului lui. In acelasi timp, sfaturile pe care Emily le-a dat copiilor din cartier incep sa-i explodeze in fata. Ea incepe sa se dezlege sub presiunea pastrarii tuturor acestor secrete si ii afecteaza jocul la vioara.

La baby shower al mamei ei , David incearca din nou sa vorbeasca cu Emily si ea dezvaluie ca ii cunoaste secretul. David il confrunta cu Philip, iar un Philip furios le dezvaluie celor mai buni prieteni ai lui Emily ca ea a incalcat pactul lor secret de salut. Dupa o inima la inima cu profesorul ei de vioara Pauline, Emily decide sa nu mai pastreze secrete. Ea merge sa-si recupereze vioara pe care a lasat-o pe acoperis, dar isi pierde echilibrul si cade, necesitand o calatorie la spital si facand-o sa rateze auditia. Simtindu-se vinovati, fratii merg la auditie in numele ei si reusesc sa ii faca lui Emily un loc in orchestra de tineret, aratandu-le participantilor o caseta cu ea cantand la vioara. In timp ce se afla in spital, mama ei da nastere si noii ei surori pe care Emily o numeste Grace. Emily le spune prietenilor ei ca este adoptata si ca parintii ei natali au fost ucisi de un sofer beat cand era copil. David intelege in sfarsit de ce Emily era atat de suparata pe el si promite ca nu va mai face niciodata asa ceva. David ii mai spune lui Emily ca, daca vrea sa fie aproape de cineva, nu poate pastra secrete fata de ei. Dupa ce este eliberata din spital, Emily si Philip isi reafirma prietenia si el o ajuta sa-si inchida definitiv cabina de pastrare a secretelor. Philip le da binecuvantarea lui Emily si David, iar Emily si David impartasesc un sarut. Filmul se termina cu Emily primind cadou o noua vioara si vizionarea cartierului exterior.

Distribuie
O fotografie a lui Evan Rachel Wood
O fotografie a lui David Gallagher
Evan Rachel Wood (fotografiat in 2005) si David Gallagher (2007)
Evan Rachel Wood ca Emily Lindstrom [5]
Michael Angarano ca Philip Lenox [5]
David Gallagher ca David Lenox [5]
Vivica A. Fox ca Pauline [5]
Jan Broberg Felt ca Caroline Lindstrom [5]
Rick Macy ca Eddie Lindstrom [5]
Paul Kiernan ca Don Lenox [5]
Tayva Patch ca Elaine Lenox [5]
Micah Schow ca Gregory [5]
Caitlin EJ Meyer ca Isabelle [5]
Landon Kunzelman ca Mikey [5]
Danielle Chuchran ca Lea [5]
Haley McCormick ca Jenny [5]
RuDee Lipscomb ca Laurel [5]
Matthew Grace ca Harold [5]
Joey Miyashima ca Dr. Mezzie [5]
Janice Knickrehm ca doamna Neiderhoffer [5]
Dustin Harding ca Jordan [5]


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.