Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Talismanul viselor (SUA 2003) SF,Thriller
986 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Secrete surorilor Sorority (SUA 2020) Thriler
377 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Jane Doe (SUA 2001) Thriller
1.007 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Matador (SUA 2005) Thriler
1.025 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viata noastra de acum (UK 2001) Film BBC /
2.690 vizite - 0 comentarii
adaugat de sahia
 
  The Brothers (SUA 2001) Comedie,Drama
1.797 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Razbunarea (SUA 1990) Thriler Kevin Costner 90 minute
4.463 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Domino (SUA 2005) Actiune,Thriler cu Mickey Rourke
828 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pasiune si prejudecata (SUA 2001) Drama / 90 minute
1.656 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  In pat cu dusmanul (SUA 1991)Drama,Thriler
8.166 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Ea,creatura (SUA 2001) Thriler

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 26.02.2024  Adauga la favorite 81 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.8
   
 
She Creature (2001)
Regia Sebastian Gutierrez
IMDb 5,8



In 1905, in Irlanda , 0 pereche , Angus Shaw si sotia sa infertila Lily, il intalnesc pe domnul Woolrich in timpul unuia dintre spectacolele lor. Dupa ce a auzit ca o sirena va fi expusa, este usurat sa constate ca este doar Lily care se uita la una. Ii ofera o plimbare acasa, unde el le arata observari documentate de sirene si sirene, explica ca acestia pot lua forma umana in timpul lunii pline si le dezvaluie o adevarata sirena , pe care a capturat-o in zilele sale de amiral si care si-a ucis-o. sotie. Woolrich il avertizeaza pe Angus sa nu o foloseasca ca atractie de spectacol ciudat .

Angus si colegii sai Bailey si Gifford patrund in casa lui Woolrich in timpul noptii, dar sunt prinsi. In timpul luptei, Woolrich moare din cauza unui atac de cord , permitandu-i lui Angus si echipajului sa rapeasca sirena si sa o introduca de contrabanda la bordul navei lor. Lily se opune acestei idei. In timpul calatoriei in America, sirena pare ca ii place.

In timpul unei seri a echipajului pe mare, Lily este deranjata de un marinar beat, Miles. Miles a fost un fost client al lui Lily pe vremea cand era Mary Ann, o prostituata . Noaptea, ea experimenteaza cosmaruri profetice. Sirena este gasita incurcata in plasele navei dupa ce incearca sa scape. Pe masura ce se intoarce la rezervorul ei, scuipa inelul lui Miles, determinand-o pe Lily sa realizeze ca l-a ucis si l-a devorat ca o favoare pentru ea. Ea incearca sa-i explice asta lui Angus, dar el o respinge. El admite ca au rapit sirena mai degraba decat sa o cumpere si ca nu au vrut sa-l omoare pe Woolrich.

Sirena o poseda pe Lily in timp ce ea si Angus fac dragoste, iar Lily incearca sa-l omoare. Lily isi revine in fire. Ingrijorata ca sirena va face mai mult rau, Lily incearca sa o elibereze, dar este prinsa de Bailey, care apoi este ucisa de sirena. Preocupat de sanatatea mintala a sotiei sale, Angus o inchide in camera ei. Lily isi da seama ca este insarcinata , in ciuda infertilitatii. Ea citeste jurnalul regretatei doamne Teresa Woolrich, care ii confirma ingrijorarea ca sirena ofera fertilitate prin posesia femeilor in timpul actului sexual. Ea scapa si o intalneste pe sirena ingrozita, acum in forma umana din cauza lunii pline. Lily o mangaie, dar ei sunt prinsi de echipaj chiar cand ea lesine. Cand vine, ii explica lui Angus ca este insarcinata, dar el respinge acest lucru ca fiind un simptom al bolii ei.

Echipajul hartuieste furios sirena inainte ca Angus sa intervina. El si Gifford discuta despre situatie cu capitanul Dunn, care marturiseste ca sirena l-a facut sa faca lucruri impotriva vointei sale inainte de a se sinucide . O furtuna se apropie de ei si se apropie de casa sirenei, Insulele Interzise. Echipajul isi da seama ca captivul lor a preluat controlul asupra navei si i-a condus in afara cursului. Sirena isi dezvaluie adevarata ei forma monstruoasa ca Regina Barlogului si intentia ei de a hrani oamenii ei cu echipajul ramas. Echipajul lupta cu ea, dar toti sunt ucisi, cu exceptia lui Lily care este crutata.

Doua saptamani mai tarziu, Lily este salvata de echipajul unei nave care trece. Din respect pentru sirena, ea refuza sa raspunda la intrebarile lor. Lily traieste linistit cu fiica ei, ai carei ochi seamana cu cei ai sirenei.

Distribuie
Rufus Sewell in rolul lui Angus Shaw, un proprietar irlandez de circ ambulant si escroc care nutreste dorinta de a folosi sirena ca atractie de spectacol ciudat.
Carla Gugino in rolul lui Lillian „Lily" Shaw, sotia lui Angus, care impartaseste o legatura psihica cu sirena.
Jim Piddock in rolul capitanului Dunn, proprietarul navei Marie Celeste .
Reno Wilson ca Bailey, partenerul afro-irlandez in crima al lui Angus; a doua victima a sirenei.
Mark Aiken ca Gifford, celalalt partener in crima al lui Angus.
Fintan McKeown in rolul lui Skelly, primul ofiter al capitanului Dunn.
Aubrey Morris in rolul domnului Woolrich, un comandant marin pensionar in varsta si proprietarul initial al sirenei; vaduv cu Teresa Woolrich.
Gil Bellows in rolul lui Miles, unul dintre membrii echipajului; prima victima a sirenei.
Rya Kihlstedt ca sirena.
Hannah Sim in rolul Reginei Barlogului, adevarata forma monstruoasa a sirenei care intentioneaza sa hraneasca intregul echipaj cu congenerii ei.
Jon Sklaroff in rolul lui Eddie, membrul rus al echipajului.
David Nott ca bucatar
Dan Hildebrand ca crestin
Preston Maybank in rolul capitanului marinei
Brian Sieve in rolul ofiterului Dixon
Matthew Roseman ca ofiter Jenkins
Gabriel Gutierrez in rolul tanarului O'Donnell
Isabella Gutierrez ca Miranda, fiica hibrida om-sirena a lui Lily.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.