Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Top 4 misterioase aparitii OZN
142 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  The Alien Files: OZN-uri in curs de investigare
260 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  OZN-uri investigate -ep 1
381 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Garry Nolan: OZN-uri si extraterestri |
278 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  OZN-euri Dovada este acolo
212 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Intalniri incredibile cu OZN-uri
94 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Istoria OZN-rilor
474 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Adevarate observatii de OZN in Europa
321 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cateva noutati despre OZN-uri
136 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Captatori de OZN-uri. OZNURI IN INVESTIGARE
209 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Conspiratia OZN

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 15.02.2024  Adauga la favorite 43 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
n Statele Unite, rapirile OZN au devenit un veritabil fenomen sociologic. Dar astfel de "intamplari" s-au semnalat si in Brazilia, Venezuela, Mexic, Anglia, Germania, Italia, Austria, Rusia, Polonia, Ungaria, Romania, Australia, Japonia, Iran, China, Malaysia, Africa de Sud, Zimbabwe, Tanzania, precum si in multe alte tari.

Importanta pe care fenomenul rapirilor OZN a capatat-o, mai ales in societatea americana, este ilustrata de faptul ca intre 13 si 17 iunie 1992, la Massachusetts Institute of Technology din orasul Cambridge, langa Boston, una dintre cele mai faimoase universitati politehnice din lume, a fost organizata, timp de cinci zile, Conferinta pentru Studiul Rapirilor efectuate de OZN-uri. Participantii, cercetatori cat se poate de respectabili, cum ar fi David Jacobs, Budd Hopkins, Thomas Bullard, Richard Boylan, John Carpenter, Jennz Randles sau Linda Moulton Howe, aveau circa 2000 de dosare referitoare la cazuri de persoane care afirmau ca au fost rapite si examinate de creaturi nepamantene. Oamenii cu pricina erau de diferite religii: prostestanti, catolici, evrei; de diferite varste, cu cele mai diverse profesii, casatoriti sau nu.[necesita citare] La manifestare au fost prezente si mai multe victime ale rapirilor, care si-au expus detaliat intaplarile prin care au trecut. Relatau, mai clar sau mai vag, istorisiri deloc plauzibile, ba chiar situatii fizic imposibile, cum ar fi trecerea in plutire prin geamul inchis sau oprirea scurgerii timpului. Unul dintre copresedintii conferintei a fost John Mack, laureat al premiului Pulitzer, profesor de psihiatrie de peste douazeci de ani la faimoasa Harvard Medical School si fost director al sectiei de psihiatrie al spitalului din Cambridge. Examinand in cabinetele sale din Cambridge si Boston circa doua sute de persoane care sustineau ca au fost rapite de OZN-uri, el a constatat ca victimele erau sincere si pareau sanatoase mintal si emotional. Pacientii sai au evocat constient cam 80% din informatia obtinuta, iar detaliile - obtinute prin regresie hipnotica - coincideau in mod remarcabil cu cele reamintite constient de alti martori, in conditiile in care acestia nu vorbisera intre ei. Cu totii erau sincer marcati. Unii ar fi fost fericiti daca li s-ar fi spus ca sufera de o boala de care pot fi vindecati printr-un tratament adecvat


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.