Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Calatorie spre centrul Pamantului (SUA 1988)
6.290 vizite - 0 comentarii
adaugat de zorba
 
  Vartejul luminilor (SUA 1988) Drama
1.508 vizite - 0 comentarii
adaugat de labionda
 
  Dragostea si frica (Italia 1988) Drama,Romantic /
603 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cuplati de sarbatori (SUA 2012) Drama,Romantic
4.358 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Poveste de iubire 2050 (SUA 2008) Drama
876 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Leii tineri (SUA 1958) Marlon Brando,Drama
840 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  A doua sansa (SUA 2005) Drama Familie
1.969 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dragoste, eterna dragoste (SUA 2000) Drama
2.200 vizite - 0 comentarii
adaugat de orlando
 
  Dansul armasarilor albi SUA 1963) Aventuri,Drama
2.907 vizite - 0 comentarii
adaugat de judy
 
  Vartejul luminilor (SUA 1988) Kiefer Sutherland
1.588 vizite - 0 comentarii
adaugat de turcu
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Cai tineri (SUA 1988) Drama

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 12.02.2024  Adauga la favorite 56 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.
   
 
Fresh Horses
IMDb 5.0
Regia |David Anspaugh



Seniorul de la Universitatea din Cincinnati, Matt Larkin, are o viata perfecta - provine dintr-o familie instarita, are note bune, este apreciat de colegii sai, gazduieste jocuri de bingo pentru batrani si este logodit cu iubita sa, Alice. . La o zi dupa curs, cel mai bun prieten al sau, Tipton, ii prezinta lui Sproles, un coleg care are un frate care lucreaza ca politist sub acoperire. Ei ii povestesc lui Matt despre noaptea lor petrecuta la tara, plina de personaje proaste, bere si muzica intr-o casa detinuta de o femeie pe nume Jean si il invita sa li se alature la urmatoarea lor vizita. Initial, Matt isi bate joc de idee, dar in timp ce se gandeste la casatoria lui iminenta, decide sa verifice asta cu Tipton.

Cei doi merg la casa lui Jean asteapta o petrecere salbatica, dar gasesc doar consecintele noptii precedente. Dezamagit, Matt merge la bucatarie sa aduca o bere pentru Tipton si da de Jewel, o vecina care vine acasa la Jean pentru a scapa de tatal ei vitreg abuziv. Matt este atras instantaneu de ea si se intoarce la tara pentru a petrece mai mult timp cu ea. In cele din urma, incep o relatie, determinandu-l pe Matt sa rupa logodna cu o Alice devastata.

In timp ce Matt si Jewel isi continua relatia, Tipton il informeaza pe Matt ca Jewel este casatorita si ca are saisprezece ani. Cand se confrunta cu Jewel dupa ceea ce a auzit, ea neaga ca este minora, dar recunoaste ca este casatorita si ii explica ca s-a casatorit cu sotul ei, Green, doar pentru a scapa de tatal ei vitreg, dar mai tarziu afla ca sotul ei este la fel de abuziv si ca ea nu si-a consumat niciodata casatoria. . Matt ii cere lui Tipton ajutorul varului sau pentru a obtine o anulare pentru Jewel si ajunge sa aiba o cearta cu Tipton. Matt este apoi dat afara din casa parintilor sai, dupa ce tatal sau il descopera pe el si pe Jewel furisandu-se in miezul noptii, facandu-l pe Matt sa se mute intr-o baraca prada, unde s-ar intalni iubitii.

Tipton si Sproles il intalnesc pe Matt la un restaurant si il convin ca Jewel l-a manipulat. El ajunge sa se mute inapoi in casa parintilor sai si lasa bani lui Jewel pentru a-i folosi pentru anularea ei. Dupa ce a baut cu Tipton si cativa dintre prietenii lor, Matt ii aduce la baraca. Jewel se apropie de ei inainte de a vorbi cu Matt in privat si de a cere sa-i imprumute masina pentru a se putea intalni cu Green. Cand prietenii lui ii spun sa plece cu ei, Matt refuza si asteapta ca Jewel sa se intoarca. Cand nu se intoarce, Matt se duce acasa la Jean si ii spune ca Jewel este la mama ei.

Matt se intalneste cu Jewel pentru a o intreba ce s-a intamplat cu o seara inainte. Ea ii spune ca l-a intalnit pe Green la un bar si a incercat sa-l puna sa semneze actele de anulare, dar el a refuzat si ea a ajuns sa fie expusa si agresata sexual in spatele masinii lui Matt. Apoi spune ca l-a vazut pe Sproles si ca el a fost unul dintre atacatorii ei. Cand Matt il confrunta cu furie pe Sproles, el spune ca l-a vazut pe Green detinand bani pe care i-a castigat din pariuri si ca Jewel ar fi putut sa-i fi perceput ca o plata care trebuie expusa. El ii spune lui Matt ca era doar un spectator si ca era acolo cu fratele sau, care l-ar fi arestat pe Green si pe batausii sai daca Jewel ar fi fost maltratata. Frustrat si confuz de intreaga situatie, Matt decide sa-l confrunte pe Green. Matt bate la usa casei lui Green, dar se lasa sa intre cand nimeni nu raspunde. Green il gaseste in sufragerie si incep sa se certe cand Jewel intra in ei. Ea arunca actele de anulare lui Green, apoi intrerupe furios relatia cu Matt inainte de a iesi din casa.

Un an mai tarziu, Matt se intoarce acasa de la liceu pentru a-si vizita prietenii si familia de Craciun. El se intalneste cu Jewel la un patinoar si afla ca ea a divortat de Green, urmeaza liceul, s-a lasat de fumat si ii prezinta lui Steven, un coleg de clasa cu care se intalneste. Jewel ii ia apoi la revedere lui Matt, il saruta pe obraz si ii multumeste. Un Matt in lacrimi il priveste pe Jewel de departe in timp ce zambeste si pleaca.

Distribuie
Molly Ringwald ca Jewel
Andrew McCarthy in rolul lui Matt
Patti D'Arbanville ca Jean
Ben Stiller ca Tipton
Leon Russom ca tatal lui Matt
Molly Hagan ca Ellen
Viggo Mortensen ca Green
Kent Poole ca Stephen


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.