Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  BINE DE STIUT!
1.610 vizite - 0 comentarii
adaugat de Georgyana87
 
  Cum sa scapi de mirosul de mancare arsa din casa
4.103 vizite - 0 comentarii
adaugat de Georgyana87
 
  5 lucruri pe care trebuie sa le indepartezi din casa
138 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum scapam de mirosul neplacut din WC
300 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum scapam de molii!
365 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum faci din semineu o centrala termica -
465 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum ne protejam si eliminam radonul din casa?
154 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  14 trucuri de curatenie in casa.
422 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum scapam de purici
393 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce sa faci ca sa nu-ti miroasa pantofii
1.897 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Cum sa indepartezi mirosul de tutun din casa

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 25.01.2024  Adauga la favorite 62 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Te-ai mutat in casa noua, dar aceasta a apartinut unor fumatori inraiti care si-au format obiceiul de a fuma in toata casa?

In mod sigur mirosul de tutun s-a impregnat in toata casa, in pereti si in mobilier, ceea ce inseamna ca simti mirosul neplacut de fiecare data cand intri in casa.

Mirosul nu este singura problema in acest sens. Imagineaza-ti ca tu respiri toate acele depuneri de pe pereti si ca plamanii tai au de suferit, indiferent ca esti sau nu fumatoare. Iata cele mai simple solutii pentru a scapa de mirosul de fum din casa si pentru a improspata intreaga locuinta.

Spala peretii

Daca peretii sunt vopsiti cu vopsea lavabila, atunci spalarea acestora nu va fi o problema. Va dura intr-adevar cateva ore bune, in functie de marimea casei, insa cheltuielile vor fi reduse. Amesteca 3 litri de apa cu 1 lingurita de detergent de vase, pune-ti o pereche de manusi de plastic, ia un burete de dimensiuni mari, inmoaie-l pe acesta in amestecul de curatare, stoarce-l bine si spala peretii.

Daca tot nu esti 100% multumita de rezultat, mai poti repeta procedura.

Atentie! Daca ai de spalat peretii unei singure camere te poti descurca si singura, dar daca este vorba despre mai mult de atat, in mod cert vei avea nevoie de ajutor. Poti cere ajutorul unei prietene sau poti angaja ajutor specializat care sa iti faca toata treaba.

Zugraveste
Daca peretii sunt vopsiti cu un produs care nu este lavabil, unica solutie este sa zugravesti. Achizitioneaza toate produsele necesare, angajeaza un zugrav si in numai cateva zile casa ta va fi ca noua. Desigur, cateva zile se va simti mirosul de vopsea, dar in mod sigur este mult mai usor de acceptat decat cel de tigara.

Spala mobilierul

Daca ti-a ramas casa cu tot cu mobilier, cu siguranta si aceasta emana un miros neplacut de tutun. Spala mobilierul cu apa calda si foarte putin detergent lichid de vase. Schimba apa frecvent, in functie de marimea mobilierului.

Spala geamurile

Geamurile si tocurile acestora sunt cea mai mica problema si se curata cel mai usor. Chiar si asa insa nu le neglija. Spala-le mai intai cu un burete imbibat in apa cu detergent si sterge-le apoi cu servetele de hartie. Vor ramane perfect curate si stralucitoare.

Spala podeaua

Indiferent ca este vorba despre gresie sau parchet, si podeaua trebuia curatata. Daca este gresie, ar fi bine sa amesteci 2 litri de apa calda cu un capac de detergent special de gresie si sa iei un burete cu ajutorul caruia sa stergi fiecare centimetru de podea, limpezind bine la sfarsit. In cazul parchetului, mare grija la cantitatea de apa lasata in urma operatiunii, astfel incat acesta sa nu se umfle.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.