Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Reptile OVERLORDS umbla printre noi?!
45 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Extraterestri si conspiratie
251 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  27 de intalniri cu extraterestri
66 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  POVESTEA LINDA NAPOLITANO documentar UFO
114 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Contact extraterestru
107 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Aliens exist ? | Exista Extraterestri ? |
435 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nu te uita la acest film
1.335 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CRONICI EXTRATERESTERE (S1E1) -
171 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Farfuriile zburatoare exista -partea a II-a
865 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  72 de ore cu strainii care au vazut extraterestri
174 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Extraterestri printre noi

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 16.01.2024  Adauga la favorite 47 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Zona 51 este una dintre cele mai secrete baze ale Armatei Americane situata langa lacul sarat Groom Lake, din comitatul Nye, statul Nevada, Statele Unite ale Americii. Area 51, care se gaseste la circa 133 km in nord-vest de centrul faimosului Las Vegas.

Zona 51 a fost construita intre anii 1940-1950. De atunci, ea tot continua sa se extinda. Pista de aterizare a bazei acopera, de fapt, intreaga suprafata a lacului, fiind aleasa pentru ca in cazul unei aterizari de urgenta, la viteza ridicata, aceasta se face cu mai putine riscuri pe un lac de sare secat, cu suprafata moale, decat pe o pista din beton dur.

Certitudinile referitoare la Zona 51 sunt destul de putine. Incepand cu 1954, acolo se testeaza cele mai avansate tehnologii ale armatei americane. Cu timpul s-a aflat ca acolo a fost perfectionat avionul-spion Lockheed U-2 (cel care a descoperit rachetele nucleare sovietice instalate in Cuba) si aparate precum celebrele avioane de recunoastere Lockheed U-2/Lockheed A-12 Oxcart/SR-71 Blackbird sau avionul greu detectabil prin radar (Stealth) Lockheed F-117 Nighthawk (inclusiv varianta initiala la scara 2/3 Lockheed Have Blue), avionul experimental de urmarire a campului de lupta Northrop Tacit Blue si aparatul pentru incercari Boeing Bird of Prey. Toate au fost testate in secret. Din imaginile prezentate pe Terraserver Arhivat in 27 decembrie 2005, la Wayback Machine., reiese ca, alaturi de cladiri si instalatii exista si o imensa pista de decolare/aterizare, lunga 9 km.

Zona 51 a devenit celebra prin experimentele cu bombe atomice,testarea aparatelor de zbor avansate,secretizarea documentelor si a activitatii din aceasta zona.

Ipoteze
Se presupune ca se testeaza de multi ani un avion de recunoastere hipersonic (Mach 6-8) greu detectabil numit Aurora cu motoare scramjet si raza de actiune intercontinentala (urmasul proiectelor NASP/Copper Canyon, avand numele de cod Senior Citizen).[necesita citare] Multi ufologi cred ca, in aceasta zona activeaza mai multe tipuri de aparate de zbor neidentificate (OZNuri) si ca, din acest punct al planetei intra si ies aparate de zbor cu viteze foarte mari (peste 10.000 km/h)


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.