Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Nunta ca la greci (SUA 2002) / Comedie
3.175 vizite - 0 comentarii
adaugat de gagi
 
  Baiatul cu apa rece (SUA 1998) / Comedie
2.525 vizite - 0 comentarii
adaugat de peter
 
  Baieti Rai 2 (SUA 2003) Actiune,Comedie
3.396 vizite - 0 comentarii
adaugat de matusa
 
  Regi in in Grass Castles (Australia 1997) Drama
1.020 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Devin un om in toata firea (SUA 2009) Comedie
2.569 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Sange pe mainile ei (SUA 1998) Crima
346 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fericire (SUA 1998) Comedie,Drama
1.150 vizite - 0 comentarii
adaugat de gagi
 
  Dragoste tarzie (India 1998) Comedie,Romantic
9.249 vizite - 0 comentarii
adaugat de vals
 
  Hotel particular (SUA 1985) / Comedie
4.496 vizite - 0 comentarii
adaugat de judy
 
  Greaser's Palace (SUA 1972) Comedie,Western
4.928 vizite - 0 comentarii
adaugat de tita
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Slappy si Stinkers (SUA 1998) Comedie

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 08.01.2024  Adauga la favorite 65 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.
   
 
Slappy and The Stinkers

IMDB 5.0
Regia Barnet Kellman


La prestigioasa scoala privata Dartmoor Academy, directorul Morgan Brinway ii obliga pe elevii de clasa a doua sa studieze aprecierea operei. Cinci copii inflacarati (liderul Sonny, Loaf care face obiectele, Domino iubitor de film, Lucy simpatica, desi dura si reticenta participanta Witz), supranumite „Stinkers" de catre domnul Brinway, trec in secret la curs pentru a crea haos pe terenul scolii. Witz devine pilotul de testare pentru un scaun zburator, una dintre cele mai noi idei ale lui Sonny. Stinkers merg la sopronul lui Roy si ii fura suflantul de frunze. Inainte de asta, au furat scaunul de birou al domnului Brinway. Stinkers nu reusesc sa observe ca suflatorul de frunze nu a fost in intregime lipit pe scaunul de birou. Cand a pornit-o, suflatorul de frunze a zburat de pe dispozitiv, dar l-a lasat pe Witz asezat pe scaun. Suflantul de frunze se indrepta direct catre noul decapotabil al domnului Brinway, dar suflatorul de frunze a ramas fara benzina inainte sa poata distruge masina. Cu toate acestea, Roy sterge accidental usa laterala a masinii cu lama de taiere a masinii sale de tuns iarba. Domnul Brinway ii avertizeaza pe Stinkers ca vor fi expulzati daca mai gresesc inca o data, dar in curand se razvratesc in timp ce incearca sa pastreze un profil scazut si sunt implicati in si mai multe nenorociri.

Cand copiii descopera leul de mare din California , Slappy in timpul unei excursii in acvariu, Sonny si ceilalti decid sa-l elibereze, ducandu-l inapoi in autobuzul scolar si ascund-l in cada cu hidromasaj a domnului Brinway; ca o forma de a sarbatori succesul lor, au o petrecere. Dupa ce domnul Brinway ajunge acasa mai devreme decat de obicei, Stinkers il preiau pe Slappy si il ascund in casa lui Witz. Roy confunda leul de mare cu un gopher urias si isi propune sa-l omoare. Brokerul de animale Anthony Boccoli planuieste sa-l fure pe Slappy si sa-l vanda unui circ bulgar, dar unele dintre incercarile sale de a-l prinde pe Slappy esueaza.

A doua zi, Stinkers il iau pe Slappy cu ei la plaja pentru a-l putea elibera, dar Slappy refuza sa plece. Copiii descopera ca in apropiere inota o orca (care presupun ca este Willy din Free Willy ) si de aceea Slappy nu a vrut sa intre in apa, deoarece orcele mananca lei de mare. Sonny decide ca ar trebui sa-l intoarca pe Slappy in acvariu, dar mai intai trebuie sa participe la un festival la Dartmoor. Roy incearca sa elimine Slappy, ceea ce face ca atractiile festivalului sa fie ruinate. Presupunand ca acest lucru a fost cauzat de Stinkers, domnul Brinway ii expulzeaza. Stinkers descopera ca Boccoli l-a rapit pe Slappy, ceea ce ii determina pe copii sa plece intr-o misiune de salvare.

Grupul localizeaza ascunzatoarea lui Boccoli si elimina el stropindu-l cu apa, sufland rumegus pe corp si impuscandu-l cu pistolul cu bomba gopher al lui Roy. Dupa ce l-au salvat pe Slappy, Stinkers sunt urmariti de Boccoli. Dl Brinway si clasa merg intr-o excursie de drumetii pentru a se uita la pasari, care este intrerupta atunci cand Stinkers se prabusesc si domnul Brinway devine parte din evadare. Dupa ce au fost urmariti pana la un canal de busteni , Stinkers si domnul Brinway scapa de Boccoli coborand; Boccoli incearca sa inece grupul pornind canalul, dar apa este blocata de un cuib de castor si odata ce il indeparteaza, un castor il musca si apa il stropeste, facandu-l sa alunece pe deversor. Stinkers, Slappy si Mr. Brinway aterizeaza in siguranta in lacul de dedesubt, in timp ce Boccoli cade pe un bustean plutitor. Roy, care este si soferul autobuzului scolar, leaga o franghie in jurul lui Boccoli. Slappy este returnat in acvariu, domnul Brinway retrage expulzarea Stinkerilor si ei devin eroi.

Distribuie
BD Wong ca Morgan Brinway, directorul Academiei Dartmoor
Bronson Pinchot in rolul lui Roy, ingrijitorul Academiei Dartmoor
Jennifer Coolidge ca Harriet, asistenta domnului Brinway
Joseph Ashton ca Sonny, liderul Stinkers
Gary LeRoi Gray ca Domino, un membru al Stinkers
Carl Michael Lindner ca „Witz" Witzowitz, un membru al Stinkers
Scarlett Pomers ca Lucy, o membra a Stinkers
Travis Tedford in rolul Loaf, un membru al Stinkers si mecanicul grupului
David Dukes ca Spencer Dane Sr., tatal lui Spencer Dane Jr.
Spencer Klein ca Spencer Dane Jr.
Sam McMurray ca Anthony Boccoli, un broker criminal de animale
Terry Urdang ca Nancy
Bodhi Pine Elfman ca Tag
Terri Garber in rolul doamnei Witzowitz, mama lui Witz
Jamie Donnelly in rolul femeii informate in acvariu
Frank Welker ca Slappy si Gordon


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.