Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cand iese cu scantei (SUA 2014) Comedie,:Romantic
2.113 vizite - 0 comentarii
adaugat de rece
 
  Rapirea Finala (SUA 2013) Thriller / 97 min
1.506 vizite - 0 comentarii
adaugat de matei
 
  Spiders (SUA 2013) Thriller
2.734 vizite - 0 comentarii
adaugat de klio
 
  O fiica de cosmar (SUA 2014) Mister,Thriller
1.751 vizite - 0 comentarii
adaugat de emil
 
  Furia (SUA 2014) Thriller cu Nicolas Cage /
3.308 vizite - 0 comentarii
adaugat de turcu
 
  Earth to EchoTrailer (SUA 2014) SCI-FI
1.905 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  Belfast 1971 (UK 2014) Actiune,Drama,Razboi
1.505 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Fata disparuta (SUA 2014) Drama,Thriller
1.010 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Omoara-ma de trei ori (SUA 2014) Comedie,Crima
997 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Predestination (SUA 2014) Mister,Thriller /
925 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasiliu
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

LASAT IN URMA (SUA 2014) Thriller apocaliptic

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 13.12.2023  Adauga la favorite 90 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 3.1
   
 
LEFT BEHIND
Regia Vic Armstrong

Nota IMDB: 3.1

Studenta de la Universitatea din Central Arkansas, Chloe Steele, a zburat acasa de la facultate la New York pentru a-si surprinde tatal, pilotul Rayford Steele , la petrecerea lui de nastere. Cu toate acestea, mama ei, Irene , o informeaza ca tatal ei nu poate reusi. In timp ce il asteapta la aeroport, Chloe il intalneste pe reporterul de investigatii Cameron „Buck" Williams .

Rayford apare in drum spre un zbor si isi cere scuze lui Chloe pentru ca a ratat petrecerea de nastere, insistand ca a fost chemat sa pilota un zbor spre Londra in ultimul moment. De asemenea, o asigura pe Chloe ca lucrurile stau bine intre el si sotia sa, care de curand devenise un crestin care face prozelitism, spre supararea lui Chloe. Chloe banuieste ca lucrurile nu stau bine intre parintii ei – il vazuse flirtand cu insotitoarea de zbor Hattie Durham si observa ca si-a scos verigheta. Suspiciunile ei sunt confirmate in curand cand un lucrator al aeroportului ii da lui Chloe o pereche de bilete pentru un concert la Londra pe care Rayford il comandase, indicand ca calatoria lui era planificata din timp.

Chloe respinge alta predica a mamei sale si isi duce fratele la mall. In timp ce ea il imbratiseaza, el dispare, in aer subtire, lasandu-si hainele in urma. La fel s-a intamplat si cu multi altii de la mall. Haosul se declanseaza pe masura ce cumparatorii incep sa jefuiasca magazinele. O masina fara sofer trece prin ferestrele mall-ului, iar un avion mic fara pilot se prabuseste in parcare. Chloe vede reportaje de televiziune despre copii si unii adulti disparand, pe masura ce se instaleaza panica la nivel mondial.

In zborul lui Rayford, a avut loc acelasi eveniment ciudat – mai multe persoane, inclusiv copilotul sau Chris Smith, Kimmy, unul dintre insotitorii de bord si toti copiii de la bord, pur si simplu au disparut. Pasagerii ramasi intra in panica si cer raspunsuri. Rayford face tot posibilul pentru a-i asigura pe pasageri ca va transmite informatii odata ce le va avea. Are dificultati in a obtine contact prin radio sau prin satelit cu oricine de pe teren, pana cand in sfarsit este informat ca oamenii au disparut peste tot si lumea este in tumult. Curand, un avion fara pilot se apropie direct de calea lor de zbor, ducand la o coliziune in aer, care dauneaza conductei de combustibil a lui Rayford. El decide ca singura lui optiune este sa se intoarca la New York si spera sa-i tina combustibilul.

La sol, Chloe aude apelul tatalui ei pe telefonul ei mobil si presupune ca avionul lui s-a prabusit. Mai tarziu, ea gaseste bijuteriile mamei sale lasate in urma in dusul care inca curge, deoarece si ea a disparut. Chloe se indreapta spre biserica mamei sale, unde pastorul familiei Bruce Barnes explica ca Dumnezeu si-a dus credinciosii in ceruri, iar ceilalti trebuie sa faca fata sfarsitului zilelor. Pastorul explica ca nu a fost luat pentru ca nu a crezut cu adevarat ceea ce a predicat. Rayford ajunge la aceeasi concluzie dupa ce a gasit dovezi ale credintei religioase in efectele personale ale copilotului si stewardesei sale. Ii spune lui Hattie despre sotia lui. Ea este suparata pentru ca nu stia ca este casatorit, dar Rayford o convinge sa fie curajoasa si sa ajute sa calmeze pasagerii pana cand vor ateriza in siguranta.

Chloe se urca in varful unui pod, intentionand sa se sinucida, cand primeste un telefon de la Buck, care se afla in carlinga cu Rayford. Rayford ii explica lui Chloe ca toate aeroporturile din zona New York-ului sunt inchise si strazile pline, iar el are putin combustibil si nu are unde sa aterizeze. Chloe gaseste un camion abandonat si il foloseste pentru a indeparta echipamentul de pe un drum in constructie pentru a crea o pista improvizata. Ea isi foloseste aplicatia de busola si ii spune lui Rayford coordonatele locului de aterizare. Rayford este capabil sa alunece pana la o aterizare accidentata, salvand pasagerii, care parasesc avionul doar pentru a vedea lumea in flacari. Buck mentioneaza ca arata ca sfarsitul lumii, in timp ce Chloe il informeaza ca este doar inceputul. [6]

Distribuie
Nicolas Cage ca Rayford Steele [7]
Chad Michael Murray ca Cameron „Buck" Williams [8]
Cassi Thomson ca Chloe Steele [9]
Nicky Whelan ca Hattie Durham
Jordin Sparks ca Shasta Carvell
Lea Thompson ca Irene Steele
Lance E. Nichols ca pastorul Bruce Barnes
William Ragsdale ca Chris Smith
Martin Klebba ca Melvin Weir
Quinton Aaron ca Simon
Judd Lormand in rolul lui Jim
Stephanie Honore ca Kimmy
Gary Grubbs ca Dennis
Georgina Rawlings ca Venice Baxter
Sam Velasquez ca Stan Marsh
Lolo Jones ca Lori
Han Soto ca Edwin
Major Dodson ca Rayford „Raymie" Steele, Jr.
Alec Rayme ca Hassid


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.