Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Sanctuarul Las Lajas, Columbia
682 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tayrona National Park, Columbia
837 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  San Agustin-Columbia
117 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  San Gil -Columbia
140 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Columbia Britanica-Canada
957 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Plaza de Bolivar-Bogota
121 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Butchart Gardens, din British Columbia
426 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Podul Capilano, Vancouver , British Columbia
1.034 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Barranquilla-Columbia
545 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tutunendo -Columbia
288 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Cali Columbia

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 03.11.2023  Adauga la favorite 65 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Cali este un oras care are o oferta turistica foarte variata care se dezvolta sub criteriile de sustenabilitate, accesibilitate si calitate turistica. Pentru dezvoltarea produselor sale, Cali are 4 tipologii de turism, acestea sunt: ​​Turism Cultural, Turism de natura, Turism de sanatate si sport si Turism MICE cunoscut si sub denumirea de turism de intalnire sau corporate. Prin aceste tipologii se creeaza o oferta turistica excelenta pentru oras.

In Cali exista o mare varietate de cluburi de noapte, restaurante si centre comerciale in tot orasul. In oras puteti gasi cartiere intregi dedicate turismului, de exemplu Granada , unul dintre cele mai traditionale cartiere din Cali, cu mai multe restaurante gourmet, magazine de moda si buticuri, situate in vestul orasului. Un alt loc de vizitat este La Sexta sau Avenida Sexta si Menga , care a devenit cea mai populara zona pentru dans. Exista multe tipuri de cluburi de noapte acolo, precum si restaurante si hoteluri. Aceasta zona este adesea numita „zona roz" si este situata in nord, foarte aproape de centrul comercial Chipichape. In ultimii ani, industria restaurantelor din Cali a crescut pentru a se pozitiona ca o optiune de restaurant de prima clasa.

Principalele obiective turistice din Cali:

Gradina Zoologica din Cali : Considerata una dintre cele mai bune trei din America Latina, gradina zoologica gazduieste peste doua mii cinci sute de animale din 233 de specii in cele unsprezece hectare ale sale. 94​ Este situat langa raul Cali, chiar acolo unde muntii si valea se unesc. In apropiere se afla Gradina Botanica din Cali , fondata de Jorge Enrique Orejuela.
Muzeul Aurului Calima : Situat in centrul istoric al orasului Cali. Este un muzeu arheologic dedicat culturii Calima . Cultura indigena care a ocupat teritoriile actuale ale ceea ce este acum Cali si o mare parte a departamentului Valle del Cauca cu 9000 de ani inainte de Hristos. In prezent, acest muzeu are peste 615 de piese de aur si alte elemente din noroi si lut. 95
Bulevardul San Joaquin: Situat la sud de oras, in cartierul Ciudad Jardin , este o zona exclusivista din oras pentru a merge la mancare sau la cumparaturi.
Carrera 66: Este situata la sud de oras si, in ultimii ani, a devenit o noua zona roz cu mai multe restaurante, baruri si cluburi de noapte.
Dog Park: Situat in cartierul San Fernando, se afla una dintre cele mai populare zone ale orasului, cu mai multe restaurante si baruri. Este un loc pentru petreceri si restaurante. Parcul isi ia numele deoarece contine o sculptura a unui caine.
Monumentul El Gato del Rio : Este situat langa raul Cali in vest. Isi primeste numele in onoarea sculptorului Pereira Hernando Tejada.
Raul Cali : Este raul gardian al Cali, traverseaza orasul de la vest in Parcul National Natural Farallones de Cali pana la nordul orasului, se varsa in raul Cauca intr-o calatorie de putin peste cincizeci de kilometri, in a reces one Una dintre cele mai linistite zone ale orasului, raul este situat la vest si este inconjurat de restaurante, hoteluri si muzee precum „La Tertulia", un muzeu de arta.
San Antonio : este cel mai vechi cartier din Cali. Desi a fost despartit de strada a cincea, isi pastreaza inca aura traditionala. Intregul cartier este pe un deal, iar in varf este parcul San Antonio. In zona sunt si cateva restaurante. In apropiere se afla Parcul Artizanal Loma de la Cruz, unde exista o mare varietate de mestesuguri tipice din regiune.
El Penon: in prezent este una dintre zonele roz pentru a merge la mancare, la cumparaturi sau la dans.
Menga : situat la nord de Santiago de Cali, este unul dintre cele mai reprezentative locuri ale petrecerii din oras, unde poti gasi toate ritmurile in acelasi timp, este si o platforma pentru a-i vedea pe cei mai buni artisti in actiune, foarte atmosfera confortabila, de club, cea mai recenta tehnologie de sunet si lumini robotizate, cel mai bun crossover de rumba.
Juanchito: este un loc cu un numar mare de cluburi dedicate muzicii salsa, langa unele dintre cele mai sarace zone ale orasului. Din punct de vedere politic apartine municipiului Candelaria . Se spune ca daca Cali este capitala salsa, Juanchito este templul care ii venereaza cultul. Pentru a ajunge acolo, Calenos trebuie sa treaca un pod peste raul Cauca mentionat in melodia Grupo Niche „Del Puente Para Alla".
Kilometru 18, Via al Mar: situata la marginea orasului Cali pe drumul catre mare spre Buenaventura , este o regiune muntoasa de aproximativ 2500 de metri deasupra nivelului marii cu predominanta de clima temperata, unde puteti gasi restaurante cu spatii gastronomice, ferme de odihna si recreere.
Parcul National Natural Farallones de Cali : Farallones de Cali este un parc national. In ultimii ani, a cunoscut un boom ca destinatie turistica pentru o gama larga de oameni diferiti; catarari, plimbari, parapanta aventurieri, naturalisti si cei care cauta odihna si o clima temperata.
Cristo Rey : Statuia lui Cristo Rey este un monument religios situat pe Cerro los Cristales, care ofera cea mai buna vedere asupra orasului. Statuia are 26 de metri inaltime, din care 5 metri apartin bazei. Pe drumul catre monument puteti gasi diferite restaurante cu pizza italiene cu vedere la oras.
Cerro de las Tres Cruces : Are propria sa legenda si istorie. In ultimele decenii a devenit un punct de intalnire pentru sportivii care urca si coboara dealul. Saptamana Mare are pelerini catolici, atat din Cali, cat si straini, care urca implinindu-si promisiunile.
Monumentul Sebastian de Belalcazar : Este unul dintre cele mai vizitate si populare monumente din oras, situat pe dealurile care domina vestul orasului. Monumentul este renumit pentru aratarea cu degetul, care este punctul in directia opusa vaii, in timp ce fata lui priveste in jos spre Cali.
Monumentul lui La Maceta : Inaugurat in 2015, este un monument situat in Parque del Higueron din cartierul San Antonio, pe o parte a dealului care poarta acelasi nume ca si cartierul. Exista sculptura dulce a ghiveciului de cincisprezece metri inaltime cu 37 de figu


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.