Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Teatrul roman din Malaga
76 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Malaga -Andaluzia-Spania
622 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Centrul Vechi din Malaga
78 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Castelul Gibralfaro-Malaga
74 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Torremolinos-Andaluzia -Spania
780 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Catedrala din Malaga
69 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  La Malagueta este cea mai renumita plaja din Malaga si e
98 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Gradina botanica La Concepcion- Malaga
80 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Almeria Spania
419 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  FRIAS, BURGOS-Spania
642 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Alcazaba de Malaga-Spania

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 19.09.2023  Adauga la favorite 98 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
La poalele muntelui Gibralfaro, vei gasi Alcazaba, un splendid palat-fortareata cu influente arhitectonice arabe, un vestigiu al fostei dominatii musulmane. De altfel, aceasta influenta maura poate fi vazuta in multe dintre orasele din Andaluzia, iar in zilele noastre ea ii confera Malagai un caracter unic.
Alcazaba a fost construita in secolul al XI-lea de catre conducatorii mauri ai orasului si a servit atat ca palat, cat si ca cetate de aparare. Este unul dintre cele mai bine conservate exemple de arhitectura militara maura din Spania, fiind si unul dintre cele mai populare obiective turistice din Malaga. Este situata pe un deal care domina orasul si ofera privelisti asupra zonei inconjuratoare, inclusiv asupra Marii Mediterane. Alcazaba se afla, de asemenea, in apropierea altor repere populare din oras, cum ar fi Castelul Gibralfaro si orasul vechi.

Alcazaba este alcatuita din doua sectiuni principale: fortareata superioara, care servea drept palat, si cetatea inferioara, care era folosita in scopuri militare. Fortareata superioara include o serie de gradini si curti frumoase, precum si alte cateva constructii, intre care o moschee, o baie publica si o cisterna. Pe de alta parte, cetatea inferioara este mai puternic fortificata incluzand o serie de structuri defensive – turnuri si ziduri solide.

Turistii urca aici in special pentru privelistea exceptionala de la cetate spre alte monumente, inclusiv teatrul roman. Unul dintre cele mai populare trasee de vizitare poate incepe din Plaza de la Merced, continuand pe o ruta circulara ce parcurge Muntele Gibralfaro, trecand pe langa Castelul Gibralfaro si Alcazaba.

Cetatea Alcazaba se poate vizita zilnic intre orele 9 – 18 (intre 1 noiembrie – 31 martie) si 9 – 20 (intre 1 aprilie – 31 octombrie). Preturile biletelor de intrare le ai aici.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.