Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Antrenorii (SUA 1986) Drama,Sport
1.288 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Spionul nazist (SUA 1942) Crima,Drama,Mister
470 vizite - 0 comentarii
adaugat de calul
 
  Mandria Yankeilor (SUA 1942) Drama,Sport
940 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Mai presus de toate (UK 1942) Drama / 115 minute
1.560 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O poveste nepublicata (UK 1942) Drama,Razboi
377 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  The Woodcarver (SUA 2012) Drama
2.785 vizite - 0 comentarii
adaugat de ionut
 
  Fata din China (SUA 1942) Drama,Razboi /
1.026 vizite - 0 comentarii
adaugat de mitica
 
  The Runaways (SUA 2010) Drama / Partea 4/5
2.323 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  The Runaways (SUA 2010) Drama / Partea 1/5
1.882 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  The Runaways (SUA 2010) Drama / Partea 2/5
1.822 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Vorba orasului (SUA 1942) Coedie-drama

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 30.08.2023  Adauga la favorite 97 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
The Talk Of The Town
Regia George Stevens
IDMB 7.5
Muncitorul unei fabrici si activistul politic Leopold Dilg ( Cary Grant ) este acuzat de incendiere si crima, a incendiat o moara de lana si a ucis maistrul fabricii, Clyde Bracken. In mijlocul procesului, Dilg evadeaza din inchisoare si cauta adapost intr-o cabana indepartata detinuta de fosta colega de scoala Nora Shelley ( Jean Arthur ), de care se indragostit de ani de zile. Shelley, acum profesoara, a inchiriat cabana neocupata pentru vara distinsului profesor de drept Michael Lightcap ( Ronald Colman ), care planuieste sa foloseasca aceasta locatie retrasa pentru a scrie o carte. Atat Lightcap, cat si Dilg ajung la cateva minute unul de celalalt, asa ca Shelley decide sa-l ascunda pe Dilg in pod.

Cand Dilg este zarit de Lightcap, Shelley il trece drept gradinarul ei, Joseph. Un vizitator soseste brusc, senatorul Boyd. Senatorul il informeaza pe Lightcap ca urmeaza sa fie nominalizat la Curtea Suprema de catre presedinte. Intre timp, Lightcap si Dilg se bucura de discutii pline de spirit despre lege, Lightcap argumentand din punct de vedere academic, Dilg subscriind la o abordare mai practica. Ca urmare a dezbaterilor lor pline de spirit, ei devin buni prieteni, dar si rivali romantici, deoarece Lightcap se indragosteste de Nora.

Ca urmare a indemnului lui Shelley si a avocatului lui Dilg, Lightcap devine suspicios fata de proprietarul fabricii Andrew Holmes, maistrul Clyde Bracken si Regina Bush. In ciuda reticentei sale initiale, Lightcap incepe sa investigheze acuzatiile impotriva lui Dilg. Ca siretlic, se iubeste cu Bush, iubita presupusei victime a crimei si descopera ca maistrul Bracken este inca in viata si se ascunde in Boston . Shelley, Lightcap si Dilg merg la Boston si il gasesc. Il aduc inapoi la Lochester si il fac sa-si recunoasca vinovatia si pe cea a proprietarului morii pentru ca a pus focul.

In timp ce cei trei se cearta daca sa cheme politia, Bracken ii prinde pe nesimtite, ii da inconstient si evadeaza. Dilg este tinut pentru judecata, in timp ce furia orasului fata de el este aprinsa intr-o multime ravasita. Lightcap ia o arma din cabana si il cauta pe maistru, fortandu-l, sub amenintarea armei, sa mearga la tribunal, exact cand multimea este pe cale sa patrunda pentru a-l linsa pe Dilg.

Tragand cu revolverul pentru a atrage atentia, Lightcap anunta ca maistrul presupus mort este acum prezent. El tine apoi un discurs pasional in fata gloatei despre importanta legii, atat in ​​principiu, cat si in practica. La vremea potrivita, maistrul si proprietarul morii sunt inculpati si Dilg este eliberat.

Curand dupa aceea, Lightcap este numit la Curtea Suprema . Shelley il viziteaza in camerele lui si el ii spune ca visul lui de 20 de ani a fost realizat. Cu mai multa fericire decat si-ar putea dori un barbat, el spune ca singurul lucru ramas este sa-si vada prietenii fericiti si ii sugereaza ca Shelley sa se casatoreasca cu Dilg.

In timp ce atat Dilg, cat si Shelley participa la tribunal la prima sedinta a Lightcap ca judecator asociat, Dilg interpreteaza o privire afectuoasa impartasita intre Lightcap si Shelley ca un semn ca ea a ales sa se casatoreasca cu Lightcap si paraseste sala de judecata brusc. Shelley il urmeaza, iar Dilg realizeaza in cele din urma ca ea l-a ales.

Distribuie
Cary Grant ca Leopold Dilg - Joseph
Jean Arthur ca domnisoara Nora Shelley
Ronald Colman in rolul profesorului Michael Lightcap
Edgar Buchanan in rolul avocatului apararii Sam Yates
Glenda Farrell ca Regina Bush
Charles Dingle ca Andrew Holmes
Clyde Fillmore ca senatorul Boyd
Emma Dunn in rolul doamnei Shelley
Rex Ingram ca Tilney
Leonid Kinskey ca Jan Pulaski
Tom Tyler ca Clyde Bracken
Don Beddoe ca sef al politiei
Leslie Brooks ca secretar (necreditat)
Lloyd Bridges ca reporter de stiri, Donald Forrester (necreditat)


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.