Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Zana pierduta |
437 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ratatouille
196 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  NICHOLAS NICKLEBY
736 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Parisul dupa caderea noptii (SUA 1943) Razboi / 82 min
2.067 vizite - 0 comentarii
adaugat de anca
 
  Aupres de ma blonde -cantec copii
1.757 vizite - 0 comentarii
adaugat de nina
 
  Haplea (Marin Iorda -1927) Primul cartoon din Romania
2.398 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Muppets pe Larry King Live
991 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Haideti tineri titani! | Pisica paradoxala
705 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  FIXIKI - Fermoarul
606 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un Ram Sam Sam
424 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Desene animate
 

 

Madeline: Pierduta la Paris

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 21.08.2023  Adauga la favorite 216 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Pe timpul iernii, cele douasprezece fete se pregatesc sa mearga afara ca intotdeauna: la noua si jumatate in doua linii drepte. Inainte de a pleca in excursia lor zilnica, ei descopera curand ca instructorul lor, domnisoara Clavel ( Stevie Vallance ) este bolnav de febra. Dr. Cohn ii spune sa stea in pat pana cand isi revine complet, apoi le spune fetelor sa-i dea caldura si dragoste in timp ce isi revine. Brusc, fetele sunt intrerupte de Pepito (Michael Heyward) care isi canta la vioara alaturi; el promite lui Madeline ( Andrea Libman) ca nu va mai juca pana cand domnisoara Clavel se va simti din nou mai bine. In acea noapte, in timp ce se pregateau de culcare, copiii se plang de boala domnisoarei Clavel. Isi amintesc despre momentele bune pe care le-au avut cu fiecare dintre familiile lor, precum si despre propriile perioade de boala. Madeline le povesteste si prietenilor ei despre momentele bune pe care le-a petrecut cu propria ei familie. Le arata un colier special de aur cu imprimeuri animale pe care i-o daruise mama ei; Din pacate, din moment ce ambii parinti au murit cu multi ani in urma, nu mai are alti membri ai familiei la care sa se intoarca. Intristate de povestea lui Madeline, fetele isi exprima condoleante si se reunesc intr-o revarsare de durere, dar in curand sunt mangaiate de domnisoara Clavel, trezita de zarva. Ea le mangaie pe fete amintindu-le ca toate se iubesc si au grija una de alta,

Ceva mai tarziu, Madeline primeste o scrisoare misterioasa prin posta de la unchiul ei, pierdut de mult, Horst ( Jason Alexander ) din Viena , Austria , care planuieste o vizita. El ajunge la scoala mai tarziu in acea saptamana, unde este invitat la o gala; Printre participanti se numara fetele, Lord Cucuface ( French Tickner), si familia lui Pepito. Unchiul Horst anunta apoi ca a fost desemnat noul tutore legal al lui Madeline si arata actele de judecata domnisoarei Clavel. Horst planuieste sa o duca in orasul sau natal, Viena, pentru a urma o scoala de finisare si a obtine o diploma de master. Planuieste sa plece a doua zi prin Orient Express. Madeline, Pepito si colegii ei reactioneaza cu soc, bucurie si tristete. Copiii au organizat un musical pentru a-si arata talentele unchiului Horst; cu toate acestea, acest lucru nu il impresioneaza suficient si el decide sa o ia cu el pe Madeline a doua zi.

Cand unchiul Horst pleaca cu nepoata sa a doua zi dimineata, o ia pe Madeline cu metroul din Paris in loc de Orient Express. Destinatia lor este o mahala indepartata si necunoscuta, care este devastata de saracie si criminalitate. Presupunand ca este rapita in scopuri de trafic, Madeline arunca margele din colierul pretuit al mamei ei pentru a face un traseu pana unde este dusa; totusi, ea pastreaza una dintre margele cu un leu pe ea ca amintire. Apoi, se dezvaluie ca unchiul Horst nu este deloc inrudit cu Madeline, ci mai degraba cu un actor esuat pe nume Henri, care serveste ca scolo pentru Madame LaCroque ( Lauren Bacall), seful unei mafie a sclaviei si proprietarul unui magazin/fabrica de dantela. Henri o duce pe Madeline la subsolul magazinului de dantela, care este plin de fete orfane rapite, care sunt sclave pentru a face sireturi pentru a le vinde. Una dintre fete, Fifi, se imprieteneste cu Madeline. Apoi se dezvaluie ca Madame LaCroque a falsificat actele de custodie ale tribunalului lui Madeline pentru a-i fura mostenirea familiei in timp ce ea este prinsa in fabrica.

La scurt timp dupa ce Madeline a plecat, domnisoara Clavel, fetele si Pepito au incercat sa-i opreasca pe ea si pe Horst, astfel incat Pepito sa-i poata oferi cadoul sau de despartire de Halloween: un cap mic din Brazilia . Ajung la gara doar pentru a afla ca cei doi au luat metroul mai degraba decat Orient Express. O gasesc si pe Genevieve, cainele abandonat la gara. Temandu-se ce este mai rau, domnisoara Clavel cheama politia sa o gaseasca pe Madeline.

La magazinul de dantela, copiii lucratori suporta cantitati enorme de abuzuri emotionale si fizice din partea lui LaCroque; un exemplu este atunci cand tusea convulsiva a lui Fifi ingalbeneste unul dintre sireturi. Ca o pedeapsa, LaCroque decide sa o puna sa faca doar dantela neagra in intuneric, ceea ce ar putea sa o faca orb . Madeline il apara pe Fifi si pe ceilalti copii in acest proces, dar LaCroque riposteaza si o pedepseste pe Madeline pentru discursul ei, aruncandu-o intr-o celula de inchisoare .

Dupa ce a spart o caramida slabita, Madeline le spune fetelor ca ar trebui sa evadeze din fabrica. Fifi descurajeaza acest lucru, explicand ca a incercat o data, dar a fost prinsa in acest proces si, in consecinta, LaCroque si-a taiat parul odata lung pentru a face dantela, facand-o sa arate ca un baiat. Cand Madeline intreaba cum a aparut cruzimea lui LaCroque, Fifi explica printr-o secventa flashback ca LaCroque a fost candva o faimoasa dansatoare de cabaret care a suferit un dezastru de spectacol rupandu-si accidental rochia. Complet umilita, ea a incetat de tot spectacolul si si-a vandut tot parul lung si blond pentru a face dantela. Ea si Henri au format apoi un duo de sclavie, au castigat custodia legala a tuturor fetelor orfane si le-au retinut pentru munca copiilor.

Urmand urmele margelelor de colier ale lui Madeline, colegii de clasa ai lui Madeline, impreuna cu Pepito, Genevieve si politia, isi gasesc drumul spre fabrica. Intors la magazinul de dantela, o clienta ii spune lui LaCroque ca vrea dantela rosie, ceea ce ii da ideea sa-i rada Madelinei parul. LaCroque ii ordona apoi lui Henri sa vanda lucrurile lui Madeline. In timp ce fetele incearca sa fuga printr-o fereastra inalta, LaCroque le impuscada, taind cateva suvite din parul lui Madeline in acest proces si se pregateste sa o tortureze pe ea si pe ceilalti orfani, hotarand sa le tunda tuturor doar pentru a face sireturi.

Intors la fabrica, Pepito isi foloseste capul mic de craniu pentru a-i dobori peruca lui LaCroque (dezvaluindu-i capul chel) si apoi o sperie la pamant. Intre timp, domnisoara Clavel si politia cauta pe Henri in jurul mahalalei; in cele din urma este depistat mergand pe strazi, purtand servieta lui Madeline pentru a fi vanduta ulterior. Dupa urmarire, Henri accepta sa-i conduca la fabrica de dantela in schimbul reducerii pedepsei cu inchisoarea. Madeline si sclavii magazinului de dantela reusesc sa o doboare pe LaCroque si sa o prinda in rulouri nesfarsite de dantela, asa cum cele unsprezece fetite si Pepito isi croiesc drumul catre fabrica si cand politistii sosesc cu Henri si domnisoara Clavel. Dupa o negociere finala cu LaCroque, ea pledeaza nevinovata si le spune fortelor de ordine ca Henri a planuit retinerea ei. Henric, auzind asta, face o ultima incercare de a scapa, doar pentru a fi lovit de LaCroque pentru tradare, impiedicat de trucul lui Pepito si incurcat de fete. In cele din urma, oamenii legii o recompenseaza pe domnisoara Clavel si pe fete cu o amenda mare de franci pentru capturarea ambilor lorzi ai crimei.

Cele unsprezece scolari se intorc la Madeline margelele mamei ei. In dezacord cu starea de bucurie, fetele din fabrica nu au incotro. Mult mai tarziu, Madeline (purtand colierul reparat al mamei ei ca simbol al solidaritatii), foloseste banii de recompensa pentru a deschide un orfelinat pentru cei care au fost candva marionetele subordonate lui LaCroque si Henri. Fifi, (acum sanatoasa si cu parul crescut datorita Dr. Cohn), ii multumeste lui Madeline pentru ca a sacrificat toti banii pentru ea si prietenii ei. Domnisoara Clavel apreciaza abnegatia, curajul si empatia lui Madeline pentru a pune capat mizeriei din oras si a face din acesta un loc mai sigur. Fifi si Madeline decid ca, in calitate de scoli surori, ar putea vizita candva. Pe masura ce fetele din ambele orfelinate afla ca sunt o intreaga familie, tot Parisul se bucura.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.