Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Addis Abeba - Etiopia - Turist in serie
95 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
152 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cabo de Palos-Spania
153 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce sa nu faci ca turist in Elvetia
735 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Turist in Romania
482 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Eilat -Israel
285 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CEL MAI MARE HOTEL DIN LUME N-A CAZAT NICIUN TURIST
772 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  25 de lucruri care trebuie facute la Seul (Coreea de Sud
1.045 vizite - 0 comentarii
adaugat de queen
 
  Ain Diab-Maroc
1.073 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Baile in Marea Moarta pot fi neplacute
369 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Lucruri pe care sa nu le faci in Israel ca turist

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 09.08.2023  Adauga la favorite 99 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Israel este o destinatie turistica impresionanta, insa este bine sa stii ca sunt cateva lucruri pe care e bine sa nu le faci in aceasta tara. Spirtiualiate, cultura, inovatie, mancare grozava – Israelul are totul! Dar are si restrictiile si codurile sale culturale de care este bine sa tii cont.

Nu te imbraca indecent Unul dintre lucrurile pe care nu ar trebui sa le faci niciodata in Israel este sa te imbraci mai putin decent. Exista o serie de locuri sfinte in Israel pe care poate doriti sa le vizitati. Daca vizitati orice moschee sau muzeu din Israel, asigurati-va ca va imbracati modest. Evitati sa purtati haine scurte sau decoltate. Nicio parte a pielii nu trebuie sa fie goala. Purtati un hijab sau acoperiti-va capul cand vizitati o moschee. Daca nu faceti acest lucru, puteti avea probleme pe care ati dori sa le evitati cu orice pret. Hainele tale nu ar trebui sa aiba imprimeuri religioase sau politice pe ele. Nu discuta despre politica Chiar daca este ultimul lucru pe care ai vrea sa-l faci in vacanta ta in Israel, aminteste-ti totusi ca este un loc unde nu e bine sa dezbati chestiunii politice. Toata lumea stie despre conflictele in curs si cat de complexa este istoria Israelului. A vorbi despre politica in Israel cu localnicii este ca si cum ai trezi un cuib de viespi. Deci, unul dintre lucrurile pe care nu le faci in Israel ca turist este sa discuti despre politica. In plus, nu ati venit in aceasta tara frumoasa sa vorbiti despre politica. Deci, concentrati-va mai degraba pe explorarea locurilor din jur.
Exista doua zile pe an cand intregul stat Israel se opreste si sta nemiscat timp de un minut. In Yom Hazkiaron (Ziua Memorialului) pentru Soldatii cazuti din Israel si in Ziua Comemorarii Holocaustului, ambele tinute in jurul primaverii, se aude o sirena in toata tara – o data seara si o data dimineata – si fiecare persoana din Israel opreste orice face si se ridica drept sa-si aduca omagiul. Este considerat lipsit de respect sa ignori sirena si sa ramai activ.

Nu atingeti o persoana ortodoxa de sex opus Legile evreiesti ortodoxe restrictioneaza contactul fizic cu un membru de sex opus, cu exceptia cazului in care acesta este un membru apropiat al familiei, cum ar fi sotul, parintele, copilul sau fratele. Chiar daca exista multe niveluri de respectare diferite si majoritatea israelienilor nu ar avea deloc probleme cu aceasta problema, evreii foarte ortodocsi se asigura ca pastreaza o distanta de siguranta cu un membru de sex opus, asa ca nu fi surprins daca va cer sa mutati locurile intr-un avion sau un autobuz pentru a evita atingerea accidentala. Nu te aventura sa explorezi de unul singur Daca esti un ratacitor caruia ii place sa urmeze calea mai putin cunoscuta si sa plece in explorare singur, nu face asta in Israel. Unul dintre lucrurile pe care nu le faci in Israel este sa mergi singur prin sate sau zone indepartate. Israelul este o tara lovita de razboi. Deci, exista inca sanse sa existe campuri minate active in zona. Este cel mai bine sa explorati insotiti de ghizi profesionisti. Evita aceste lucruri Abtineti-va de la arme de jucarie sau orice ar putea ridica suspiciuni impotriva dvs. Drogurile de orice fel sunt un complet interzise! Chiar si bananele si ananasul sunt interzise. Ciudat, dar adevarat! Nu face autostopul Autostopul nu este o practica sigura nicaieri in lume. Dar cand esti in Israel, unul dintre lucrurile pe care nu ar trebui sa le faci niciodata este sa te urci in masini straine. Acesta este ceva ce chiar si localnicii israelieni v-ar sfatui. Siguranta este primordiala atunci cand mergi cu rucsacul in Israel. Asadar, fiti precaut in orice moment.
Citeste intreaga stire: Lucruri pe care sa nu le faci in Israel ca turist


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.