Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cel mai mare amant din lume (SUA 1977) Comedie 89 minute
1.804 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
  Tinerete fara batranete (Romania 1969) / 92 minute
8.354 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Cuptorul (SUA 2019 ) Drama 90 min
312 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Stefan cel Mare (Romania 1974) - Partea 1
2.045 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Stefan cel Mare (Romania 1974) -Partea 12
2.477 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Stefan cel Mare (Romania 1974) -Partea 11
1.747 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Stefan cel Mare (Romania 1974) -Partea 10
1.613 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Stefan cel Mare (Romania 1974) - Partea 3
1.568 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Stefan cel Mare (Romania 1974) - Partea 2
1.566 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Stefan cel Mare (Romania 1974) - Partea 7
1.513 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Cel mai mare castel de basm abandonat din lume

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 25.07.2023  Adauga la favorite 354 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Bine ati venit la Chateau Milles Chambre, capodopera captivanta cunoscuta sub numele de castelul cu 1000 de camere. Asezata discret, dar perfect pozitionata, aceasta bijuterie arhitecturala ofera vederi magnifice si de anvergura asupra peisajului din jur, de dealuri si vai impadurite. De peste 900 de ani, familia Fayolle a protejat cu mandrie acest pamant pretuit, legatura lor cu istoria ilustra a castelului de-a lungul generatiilor.

Istoria Chateau Milles Chambre dateaza din 1143, cand a fost ridicata o fortareata medievala pe site. De-a lungul turbulentului razboi de o suta de ani, a suportat atacuri si a fost martor la lupta dintre fortele franceze si engleze. Reconstruit in secolul al XV-lea ca castel fortificat, a cazut sub ocupatia engleza pana cand a fost jefuit si ars in mod tragic in 1485. Cu toate acestea, spiritul nestapanit al familiei Fayolle si bogata mostenire a castelului nu au putut fi stinse. Eforturile de reconstructie din secolele al XVIII-lea si al XIX-lea au adus la iveala structura magnifica care se afla astazi, prezentand un amestec armonios de stiluri arhitecturale si o semnificatie istorica de neegalat. Acest castel de durata, cu fatada sa din gresie aurie si lucrarile complicate din lemn, sta ca o marturie a secolelor de grandoare si rezistenta care i-au definit existenta.

Intra inauntru si fii fascinat de cele 25 de dormitoare rafinate, fiecare impodobite cu farmecul sau unic, cele 6 bai incantatoare care ofera o nota de lux si holul captivant de la intrare care intampina vizitatorii cu o imbratisare regala. Aceste spatii splendide sunt amplasate in mijlocul a peste 500 de hectare de teren perfect pozitionat, permitand arhitecturii proiectate cu atentie a castelului sa creeze vederi uluitoare ale dealurilor care il inconjoara. Fiecare colt al Chateau Milles Chambre emana maretie, evocand un sentiment de liniste si frumusete uimitoare.

Acum, va invitam sa ni se alature intr-o calatorie incantatoare, in timp ce exploram fiecare colt al acestei capodopere arhitecturale. Afundati-va in istoria care i-a modelat zidurile, asistati la povestile care rasuna prin coridoarele sale si cufundati-va in maretia care impodobea candva camerele sale. Chateau Milles Chambre, care este acum cel mai mare castel abandonat din lume, va asteapta cu nerabdare sosirea. Descoperiti magia, misterul si povestile nespuse care se afla in miile sale de camere.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.