Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  11/11/11(SUA 2011) Comedie 81 min
536 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Prudenta si pastile (SUA 1968) Comedie romantica 92 min
433 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Peter Pan (SUA 1953) Aventuri Familie 76 min
1.098 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mireasa reticenta (SUA 1955) Comedie 69 min
55 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nunta de urgenta (SUA 1950) Comedie 78 min
423 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Teleportati in adolescenta (SUA 2010)Comedie 100 min
942 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ceasul de la miezul noptii (SUA 1985) Comedie 94 min
406 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fantome la castel (SUA 1988 ) Comedie 97 min
437 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  50 MIN pentru copii mici
497 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fiul marinarului (SUA 1940 ) Drama,comedie 72 min
432 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Desene animate
 

 

Candy (SUA 1968) Comedie 115 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 28.06.2023  Adauga la favorite 146 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.4
   
 
Candy (1968)
Regia Christian Marquand

IMDB: 5.4

Liceanul Candy Christian se trezeste dintr-o visare in care se pare ca coboara pe Pamant din spatiu, la ora de stiinte sociale a tatalui ei, provocand multa jena. In urma unui recital de poezie la scoala lui Candy, excentricul poet galez MacPhisto ii ofera o plimbare acasa cu limuzina lui. Pe drum, MacPhisto se forteaza asupra ei, dar nu poate continua dupa ce a devenit prea in stare de ebrietate. Cu ajutorul gradinarului ei mexican, Emmanuel, Candy il ia pe MacPhisto inauntru pentru a-l ajuta sa-si scoata hainele imbibate cu lichior. In subsol, MacPhisto recita beat poezie in timp ce cocoseaza un manechin, incitandu-l pe Emmanuel sa o agreseze sexual pe Candy. Scandalizat la intrarea in scena, tatal incordat al lui Candy decide sa o trimita sa locuiasca cu fratele sau geaman Jack si cu sotia sa Livia in New York City.

La aeroport, familia este abordata de cele trei surori razbunatoare ale lui Emmanuel, care o acuza pe Candy ca si-a corupat fratele. In timpul cearta, tatal lui Candy este lasat inconstient din cauza unei rani la cap. Crestinii scapa urcandu-se intr-un avion militar comandat de generalul Smight. In schimbul unei transfuzii de sange pentru tatal ei, generalul Smight ii ordona lui Candy sa se dezbrace, intentionand sa o impregneze. Intre timp, el apasa din greseala butonul care indica parasutilor sai sa sara din avion. Dandu-si seama de asta, generalul Smight sare si el, doar pentru a aluneca din hamul de parasuta.

La aterizarea la New York, Dr. Krankheit efectueaza meticulos o interventie chirurgicala pe tatal lui Candy in fata unui public. Cand unchiul Jack incearca sa o seduca pe Candy in timpul unui cocktail post-operator, directorul executiv al spitalului, dr. Dunlap, o mustra pentru comportamentul ei perceput lasciv, facand-o sa lesine. Dr. Krankheit o duce pe Candy intr-o alta camera si o pacaleste sa faca sex prefacandu-se ca o examineaza. In timp ce isi cauta tatal, Candy se intoarce in sala de operatie si descopera ca Dr. Krankeit a etichetat toate asistentele cu initialele sale, in timp ce se pregateste sa-i faca acest lucru Liviei. Cand incearca sa o prinda pe Candy, astfel incat ea sa fie urmatoarea, ea fuge de la spital.

Cutreierand strazile din Manhattan, Candy ajunge intr-un bar sicilian din Greenwich Village , unde este napadita de un grup de mafioti. Un regizor underground inedit, Jonathan J. John, o duce apoi in camera barbatilor si o impusca pentru un film. Pe masura ce camera se inunda din cauza tevilor sparte, doi politisti sosesc si il ataca pe Jonathan, dupa care o Candy udata scapa. In Central Park , ea intalneste un cocosat care o duce intr-un conac pustiu mai tarziu in acea noapte. O banda de hoti intra si porneste sa jefuiasca locul, in timp ce cocosatul o violeaza pe Candy deasupra unui pian cu coada. Dupa ce au arestat-o ​​pe Candy, cei doi politisti planuiesc cu rautate sa o perchezitioneze . Cu toate acestea, ei pierd controlul masinii lor si se prabusesc intr-un club plin dedrag queens . Pe masura ce apare haosul, Candy scapa din nou.

A doua zi dimineata, Candy cere o plimbare in spatele unui camion cu semiremorca , care se dovedeste a fi sanctuarul lui Grindl, un guru simulator . El o invata cele „sapte etape ale iluminarii" ca pretext pentru a face sex cu ea. Dupa cateva zile pe drum, Grindl o informeaza pe Candy ca un alt guru o va ghida prin restul calatoriei ei. La sosirea in California, Candy este urmarita prin desert de ofiterii de politie din New York, dar reuseste sa-i depaseasca. La scurt timp dupa aceea, Candy isi gaseste noul guru - o silueta imbracata cu un tucan pe umar, cu fata acoperita cu lut alb. Ea il urmareste intr-un templu hindus subteran, care apoi se prabuseste partial din cauza unui cataclism. Pe masura ce cei doi fac sex, fata guru-ului este spalata si Candy este socata sa descopere ca este de fapt tatal ei cu leziuni cerebrale.

In timp ce Candy rataceste pe un camp – inconjurata de bannere care zboara si de hippii care canta muzica – ea revede multe dintre personajele pe care le-a intalnit de-a lungul filmului, inainte de a se intoarce in sfarsit in spatiul cosmic.

Distributie
Ewa Aulin in rolul lui Candy Christian
Charles Aznavour ca jonglerul cu cocosat
Marlon Brando in rolul lui Grindl
Richard Burton ca MacPhisto
James Coburn ca Dr. Abraham Krankheit
John Huston ca Dr. Calvin Dunlap
Walter Matthau in rolul generalului de brigada Smight
Ringo Starr ca Emmanuel
John Astin ca TM Christian / Jack Christian
Elsa Martinelli ca Livia Christian
Sugar Ray Robinson ca Zero
Anita Pallenberg ca asistenta Bullock
Lea Padovani ca Silvia Fontegliulo
Florinda Bolkan ca Lolita
Marilu Tolo ca Conchita
Nicoletta Machiavelli ca Marquita
Umberto Orsini ca Tipul cel mare
Enrico Maria Salerno ca Jonathan J. John (G3)
Joey Forman ca politistul (Charlie)
Fabian Dean ca sergent
Buck Henry ca pacient mental


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.