Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Calatoria incredibila a lui Mary Bryant
402 vizite - 0 comentarii
adaugat de felix
 
  Nu e basmul cu Cenusareasa (SUA 2018) Romantic /
1.605 vizite - 0 comentarii
adaugat de dobre
 
  Lectii particulare (1981) / Comedie sexy
9.852 vizite - 0 comentarii
adaugat de doli
 
  Un gentleman la New York (SUA 1988) Comedie
1.720 vizite - 0 comentarii
adaugat de cara
 
  Povestea incredibila a lui Enzo (SUA 2019)
789 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  X, Y si Zee (Anglia 1972) Drama
74 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Terror Tract (SUA 2000) Comedie,Thriller,Horror
975 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
  Intalnirea Baietilor (SUA 2002) Drama,Sport
1.283 vizite - 0 comentarii
adaugat de ella
 
  Buddha Verde (Anglia 1954) Crima.mister 62 min
404 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Crima in campus (UK 1961) Mister
364 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Incredibila calatorie a lui Mary Bryant (ANGLIA )

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 17.05.2023  Adauga la favorite 104 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.3
   
 
The Incredible Journey of Mary Bryant
Regia Peter Andrikidis
IMDB 7.3


Povestea lui Mary incepe in casa ei, Cornwall, Anglia , unde satul ei moare de foame. In disperare, ea fura, oferindu-i un loc in calatoria lunga catre Sydney , impreuna cu alti condamnati.

Insarcinata de un temnicer, Mary se imprieteneste cu un contrabandist iute pe nume Will. Ea este ajutata si de un altul de la bord, un ofiter britanic cu gatul intepenit si moralist, pe nume Lt Ralph Clarke, a carui sotie il abandoneaza exact in momentul in care navele pornesc. Ajutorul sau a fost descris ca o misiune in umanitate si reforma sociala.

In timpul unei nopti grele pe mare, Mary se loveste cu capul de un bar si ramane inconstienta doar pentru a fi salvata de Will, de care devine din ce in ce mai pasionata. Ea este ingrijita si de Lt Clarke. Fara sa stie ca este „ intarziata ", Clarke ii cere permisiunea capitanului sa o lase pe Mary sa stea cu el. El crede ca educand-o, o poate reforma. Clarke a promis ca „fata va ramane nevinovata sub acuzatia lui", asa ca, dupa ce a aflat ca este insarcinata, Clarke isi exprima furia asupra uneia dintre celelalte femei condamnate (care l-a insultat) cu o bici . Suparata de fapta lui fara inima, Mary se intoarce in celule impreuna cu ceilalti prizonieri.

Dupa ce si-a nascut fiica pe nava, Mary si ceilalti condamnati ajung la Botany Bay. Mary si-a numit fiica Charlotte , „dupa nava". Vazand beneficiile de a fi o familie, Mary se casatoreste in curand cu Will si au un fiu Emmanuel. Hotararea ei este intotdeauna sa evite foamea cresterii ei si sa-si salveze copiii de o soarta similara.

Mary isi „abandoneaza" sotul pentru a locui cu Clarke, care era indragostit de ea de cand a stat cu el pe nava. Aceasta este doar o distragere a atentiei, astfel incat sotul ei si prietenii lor sa poata fura mancare si provizii. Dupa ce a primit tot ce au nevoie pentru a scapa in cutterul guvernatorului , Mary se strecoara de la Clarke in miezul noptii. Infuriat ca Mary l-a inselat si l-a parasit din nou, Clarke trage si incearca sa scufunde barca lor. Ei scapa doar cu avarii minore la barca.

Mary, sotul ei Will, cei doi copii ai lor si alti cinci barbati au pornit spre Timor , urmati indeaproape de Clarke, care ii urmareste obsesiv. Printr-o mare masura si un noroc enorm, cei mai multi dintre ei ajung la 4.000 de mile pana in colonia olandeza Timor, unde se bucura pentru o vreme de luxul libertatii sub identitati false.

Cu toate acestea, soarta conspira impotriva lor, cand Clarke se opreste acolo in drumul sau inapoi in Anglia . Grupul fuge de Clarke si de gardienii lui, despartindu-se pentru a nu fi prins. Will, realizand pericolul in care se afla Mary si copiii, indeparteaza intentionat paznicii de familia sa inspaimantata. Urmarit de gelosul Clarke, Will este in cele din urma impuscat si ucis.

O intalnire intensa intre Mary si Clarke in jungla tropicala o gaseste pe Clarke tinand un pistol la capul lui Mary. Mary incearca din nou sa o manipuleze pe bolnava de dragoste Clarke pentru a-si salva copiii. Dandu-si seama ca nu-l iubeste si l-a folosit doar pentru a supravietui, Clarke trage cu pistolul in aer, alertand paznicii din apropiere despre locul lor, facand ca Mary sa fie arestata.

In calatoria acasa in Anglia, unde Mary si cei doi evadati ai sai supravietuitori sunt din nou intemnitati, isi pierde ambii copii din cauza bolilor de la bord. O Mary emotionata isi da drumul fiului si fiicei, aruncandu-i in larg, in timp ce isi ia ramas bun de la restul familiei.

La sosirea in Anglia, o carismatica Mary castiga sprijinul publicului englez in timp ce isi povesteste povestea despre cautarea dreptatii, in care si-a pierdut intreaga familie. Instantele decid sa o elibereze pe Mary si pe tovarasii ei, apreciind onestitatea lor si credinta ca au invatat lectia initiala. Cat despre Clarke, el a ramas in Anglia purtand povara de a fi responsabil pentru moartea lui Will, Charlotte si Emmanuel. In timp ce Mary se afla din nou in Cornwall, unde a inceput povestea ei, ea reflecta asupra timpului scurt al familiei sale si asupra lipsei de libertate simbolizata prin moartea iubitului ei. Ea accepta in tacere sa continue de dragul sufletelor lor decedate, in ciuda faptului ca nu mai stie ce le rezerva viitorul.

Distributie

Maria Romola Garai
Clarke Jack Davenport
Voi Alex O'Loughlin
Guvernatorul Phillip Sam Neill
Martin Tony Martin
Thomas David Field
Rev. Johnson Garry McDonald
Cox Dan Spielman
Allen Stephen Curry
Sam Abe Forsythe
Elisabeta Alice McConnell
Sgt. Ryan Linal Haft


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.