Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Bali, Indonezia
702 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  "Pasar Seni Ubud"-Bali
90 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tegallalang si terasele de orez Jatiluwih din Bali
135 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bali
1.191 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Muntele Batur-Bali
121 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Muntele Batur-Bali
100 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Terasele de Orez Tegallalang in Ubud-Bali
105 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Top 5 Atractii Turistice, Bali (Indonezia)
1.543 vizite - 0 comentarii
adaugat de oscar
 
  Alila Villas Uluwatu, Bali
286 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Rezervatia si gradina zoologica Garboavele
407 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

. Padurea cu maimute Ubud, -Bali

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 22.02.2023  Adauga la favorite 82 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Padurea cu maimute Ubud, cunoscuta si sub numele de Padurea Sacra cu maimute din Padangtegal, este una dintre atractiile cele mai populare din Ubud; un sanctuar natural al padurilor, care gazduieste o hoarda de macaci cu coada lunga. Situl este bine pastrat datorita unui program de management bazat pe comunitate. Padurea este de asemenea convenabil pozitionata in apropierea centrului orasului Ubud si la cativa pasi de pensiuni si statiuni de-a lungul drumurilor principale ale Jalan Hanoman si ale imprejurimilor Jalan Monkey Forest. Cladiri stravechi, cu statui de paza, acoperite cu muschi, apar de asemenea in intreaga padure. Cei care stau in afara orasului Ubud trebuie sa viziteze neaparat padurea de maimute Ubud, vizita fiind combinata cu atractiile turistice: Palatul Regal Ubud si cumparaturile strabate expansiunea Ubud Art Market, toate la doar 10 minute de mers cu masina.

Adanc in padure se afla Pura Dalem Agung Padangtegal din secolul al XIV-lea. Un alt loc de interes este Pura Prajapati, care este dedicat funeraliilor din sat. Cele mai multe moaste si statui sunt sub frunze dense, cu putina lumina solara, dand acestor situri mai mici simtul lor misterios si vechi. Radacinile copacilor Banyan agatate pe scarile dragonului umbroase ofera oportunitati exotice de fotografie. Puteti descoperi, de asemenea, un templu vechi de scaldat, situat la nord-vest de principalele paduri de maimute din Ubud, cunoscut sub numele de Pura Beji.

Fiind o atractie turistica, padurea de maimuta Ubud este bine cunoscuta pentru eforturile sale de conservare. Cercetarile si studiile sunt efectuate in mod regulat pentru a observa sanatatea, dieta si obiceiurile de reproducere ale maimutelor. Peste o suta de macasi locuiesc in padure, impartite in patru trupe cunoscute. Padurea de maimute Ubud are ghizi locali si personal gata sa va ajute in timpul vizitei dumneavoastra. Personalul Wenara Wana poate, de asemenea, sa incerce sa va ajute in recuperarea oricaror "obiecte" furate de maimute. Ghidurile reprezinta, de asemenea, o sursa importanta de informatii despre semnificatia culturala si istorica a siturilor si a templelor in cadrul sanctuarului.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.