Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  28 de trucuri geniale pentru gospodarie II
247 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 TRUCURI care iti vor USURA VIATA
938 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trucuri ingenioase
327 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  7 TRUCURI de MAGIE EXPLICATE!
345 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  27 DE TRUCURI SI SFATURI UTILE PENTRU CURATENIE
452 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  3 trucuri care iti pot usura munca in bucatarie
563 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  24 DE IDEI GENIALE, PENTRU A-TI ORGANIZA SPATIUL
446 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trucuri care iti pot salva viata
5.902 vizite - 0 comentarii
adaugat de Georgyana87
 
  Trucuri ingenioase care iti vor face viata mai usoara
100 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  96% dintre oameni NU cunosc aceste trucuri
169 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

5 trucuri care iti da senzatia ca ti-a innoit casa

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 10.02.2023  Adauga la favorite 156 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Cu cateva trucuri de design poti da senzatia ca ti-ai innoit locuinta fara sa cheltui prea mult. Daca le pui in aplicare, vei descoperi ca toti cei care iti calca pragul vor crede ca ai renovat recent. Iata ce ai de facut:

1. Obiecte de efect, plasate strategic

O casa capata personalitate datorita obiectelor de decor. Rame cu fotografii din momente speciale, statuete suvenir aduse din vacanta si tablourile care te inspira fac dintr-o locuinta terna una cu adevarat eleganta si in care te simti ca acasa. Arunca un ochi printre aceste obiecte de decor, care te vor fermeca pe loc si vei vedea ca iti poti transforma casa in totalitate fara sa cheltui prea mult.

Dintre ele, te sfatuim sa alegi unul dintre acele suporturi cu totul deosebite pentru coliere sau unul dintre covoarele care ii vor impresiona pe toti cei care iti trec pragul. Vei crea un decor ca rupt din filme chiar la tine acasa.

2. Schimba perdeaua si da senzatia de nou

Perdelele din locuinta ta sunt mai importante decat crezi. Majoritatea designerilor de interior le aleg cu foarte multa grija, tocmai pentru ca au puterea de a transforma total o incapere. Probabil ai observat cat de mult se schimba aspectul general al camerei atunci cand dai jos perdeaua pentru a o spala, deci iti poti imagina ca schimbarea ei va da imediat senzatia ca ti-ai innoit total decorul.

Daca simti nevoia sa dai un aer retro sau vintage casei tale, poti alege o perdea cu imprimeu floral. Daca vrei ceva modern, mergi pe unele uni si ghideaza-te dupa restul culorilor din casa ta. Opteaza pentru culori pastelate in dormitor si pentru unele mai puternice – galben, rosu, verde – in living.

3. Da o fata noua mobilierului fara sa il schimbi

Un mobilier nou poate costa destul de mult, asa ca poti apela la diverse trucuri pentru a-l improspata. Cea mai simpla metoda pentru a face asta este colantarea lui. Vei gasi in magazinele de bricolaj o multime de modele de autocolante concepute special pentru mobila si care au si un pret foarte avantajos. Poti opta pentru un autocolant care imita lemnul sau pentru unul cu diverse modele.

Un alt mod de a-i reda aspectul mobilei tale este inlocuirea manerelor. Daca ai o mobila mai veche pe care simti nevoia sa o modernizezi, cu ajutorul unor manere noi vei reusi sa faci asta la un cost redus.

4. Spatii de depozitare fermecatoare si care te vor ajuta sa organizezi lucrurile mai bine

Una dintre problemele cu care se confrunta cei mai multi dintre noi este cea a spatiului. De-a lungul timpului, adunam o multime de lucruri si problema depozitarii lor devine tot mai stringenta. Asa se face ca intreaga casa capata un aspect incarcat.

Poti rezolva foarte simplu aceasta problema apeland la niste spatii de depozitare deosebite. Cuferele sau cutiile colorate din metal sunt o idee excelenta pentru a decora frumos o casa si pentru a depozita lucruri. Mai mult decat atat, o idee excelenta este folosirea de taburete cu spatii de depozitare in interior; vei castiga foarte mult spatiu in felul acesta, iar pretul lor nu este deloc mare.

5. Joaca-te cu lumina

Lumina este foarte importanta intr-o locuinta. Cei mai multi dintre noi avem o lustra in mijlocul tavanului, insa designerii de interior ne sfatuiesc sa apelam la mai multe surse de iluminat. Poti amplasa intr-un colt al livingului un lampadar din material textil, va crea o atmosfera romantica si va lumina incaperea perfect atunci cand urmaresti un film alaturi de cei dragi.

In dormitor, o lampa suspendata deasupra patului va fi foarte practica si va arata si foarte bine, asa ca poti lua in calcul aceasta optiune. In ceea ce priveste lumina din locuinta, specialistii in decor insista sa folosesti becuri cu lumina calda, care confera casei o atmosfera mai placuta decat cele cu lumina rece, de neon.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.