Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Creaturi ce sfideaza evolutia part 1
434 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Creaturi uimitoare care sfideaza evolutia - Partea III
527 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Creaturi uimitoare care sfideaza evolutia - Partea II
448 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Copiii vostri ar putea trai pe Marte.
992 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  20 de creaturi terifiante gasite in Groapa Marianelor
37 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Creaturi subacvatice - In taramul pestelui „mergator
37 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Documentar despre Planeta Marte
3.055 vizite - 0 comentarii
adaugat de Lary
 
  Cine sunt dragonii mitologiei chineze?
47 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bijuteriile Namibiei
942 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lumea secreta a plantelor
1.569 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Creaturi si siluete surprinse pe MARTE!

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 17.01.2023  Adauga la favorite 130 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Potrivit textului care insoteste fotografia, creatura „seamana cu un rozator, dar poate fi si o soparla". Presupusul „sobolan martian" nu trebuie confundat insa cu o alta figura controversata descoperita in luna decembrie in situl „Rocknest" – o silueta similara cu cea a unei veverite
Potrivit UFO Sightings Daily, acea imagine ar putea fi urmarea unui experiment desfasurat de NASA. Iar instantaneul cu „sobolanul" ar putea fi rezultatul alinierii intamplatoare a unor roci, afirma Huffington Post. Aceasta nu este prima fotografie transmisa de Curiosity ce i-a intrigat pe pamanteni. O misterioasa „floare martiana" i-a nedumerit pe oamenii de stiinta. Cateva saptamani mai tarziu, roverul a detectat un obiect ciudat de doar 0,5 centimetri, aparent o bucata de fier, care nu a oxidat datorita cantitatilor foarte scazute de oxigen aflate pe Marte. Originea fierului ar putea fi un meteorit

Agentia spatiala americana a anuntat ca roverul Curiosity a descoperit indicii care atesta faptul ca viata ar fi putut sa existe in trecut pe Marte. Cercetatorii de la NASA au analizat probele extrase dintr-o roca martiana si au descoperit in acele esantioane prelevate elementele chimice necesare pentru intretinerea vietii, printre care compusi continand sulf si clor. De la sosirea sa pe Marte, in august trecut, Curiosity a parcurs o distanta de 700 de metri pe solul martian.

Principalul obiectiv al misiunii sale de cel putin doi ani este acela de a determina daca Planeta Rosie a permis in trecutul ei existenta vietii microbiene."Daca intrati vreodata in contact cu martienii, va rog sa ma informati imediat", a glumit presedintele Barack Obama, adaugand:„Chiar daca va fi vorba doar despre microbi, va fi foarte interesant".

Oamenii de stiinta raman insa impartiti in ceea ce priveste existenta dovezilor sigure referitoare la viata de pe Marte. Agentia Spatiala Americana vrea sa afle de ce Planeta Rosie, strabatuta in urma cu miliarde de ani de ape, si-a pierdut atmosfera si campul magnetic, ramanand expusa radiatiilor solare.

Amatorii de senzational cred ca si in asemenea context neprielnic, pe Marte exista viata. Si ce dovada mai buna decat asa-numitul “chip", ale carui imagini fac furori din 1976 incoace? NASA infirma: „Chipul" e doar un deal, cu o forma neobisnuita, aspectul de fata umana fiind dat de modul in care cade lumina solara. Mai mult, Pravda scria in 2009 despre cele noua piramide identificate pe suprafata planetei (situate in regiunea numita Cydonia), dar savantii americani au replicat: sunt simple roci.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.