Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  10 locuri de top de vizitat in Franta
493 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cele 25 cele mai bune de vizitat Franta
253 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Eguisheim FRANTA
167 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Villefranche-de-Conflent, Muntii Pirinei, -Franta
945 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Celle Saint-Clou-Franta
1.216 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum se sarbatoreste Anul Nou in Franta
1.584 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mont d'Or-Franta
741 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Abbeville Franta
878 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 atractii de top in Franta
531 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Amiens -Franta
1.545 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Meribel-Franta

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 23.12.2022  Adauga la favorite 69 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Aflata in inima Celor trei vai, Meribel si-a construit reputatia prin faptul ca este una dintre cele mai spectaculoase statiuni exclusiviste de schi din Franta, cu partii care incep de la 3266 de m altitudine si coboara pana la 1450 de m. Statisica se dovedeste a fi uluitoare deoarece statiunea dispune de 16 telecabine, 17 telescaune, 46 de instalatii pe cablu, 13 teleschiuri si 75 de partii de schi, ce insumeaza nu mai putin de 150 de km. Este formata din trei sate pitoresti: Meribel, Meribel Village si Meribel Mottaret, ce dezvaluie o arhitectura traditionala eleganta, casele de vacanta, cabanele pitoresti si resedintele fiind construite din lemn, piatra si acoperisurile cu doua inclinatii, in conformitate cu traditiile din Savoie. Reteaua de pante poate fi accesata rapid atat de incepatori, cat si de experimentati. De exemplu, Panta La Rossignol este destinata in primul rand incepatorilor care au ocazia de a trece printr-un proces relaxant si linistit de invatare, iar pantele abrupte si lungi ale regiunii Mont-Vallon si ale localitatii Roc de Fier vor constitui deliciul experimentatilor.

O trasatura specifica a statiunii este lungimea partiilor si inclinarea pantelor care permit turistilor sa admire peisaje versatile din jur, ca Aiguille du Fruit, lacul Tueda, ghetarii Vanoise si Gebroulaz. Facilitatile sunt variate, turistii beneficiaza de snowpark-uri, magazine de echipamente schi, scoli de schi, baruri, hoteluri, cluburi si restaurante. In aceeasi masura, au la dispozitie o serie de activitati interesante, ca zborurile cu deltaplanul si parapanta, pistele de bowling, patinajul, plimbarile cu rachetele de zapada si cu snowmobilul, fitness, inot, golf, tenis, squash, drumetii de iarna, chiar si go-kart pe gheata. Parintii se pot bucura de propriile activitati pentru ca au posibilitatea de a-si lasa copiii in siguranta la gradinita sau la scolile de schi, pentru a invata snowboarding, freestyle sau cross country. Daca esti o fire curajoasa si provocarile pentru tine nu reprezinta obstacole greu de parcurs, cu siguranta trebuie sa incerci coborarea de 1 km lungime "Les Bosses" care se dovedeste a fi dificila chiar si pentru cei cu multa experienta. Indiferent ca esti un mare iubitor al muntelui, un entuziast al schiului, un fan teribilist al sporturilor extreme sau, pur si simplu, vrei sa petreci alaturi de familie si prieteni, cu siguranta, statiunea Meribel iti va oferi tot ce ai nevoie! De la aeroportul din Lyon pana in statiune sunt 180 de km, ce pot fi parcursi in doua ore cu masina.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.