Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Prato-Italia
1.815 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Perugia-Italia
1.556 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  MONTERIGGIONI, Italia
22 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cremona-Italia
1.551 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vizita la CINQUE TERRE in Italia
518 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alberobello-Italia
1.427 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Livorno -Italia
1.457 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Grand Resort de lux abandonat din Italia -
316 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Genova -Italia
1.389 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Santa Severina Italia
120 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Passo Tonale-Italia

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 16.12.2022  Adauga la favorite 89 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Statiunea de ski Passo Tonale este situata la o altitudine de 1.880 m, insa facilitatile de transport pe cablu urca pana la 3.088 de metri altitudine. Este una dintre statiunile de ski italiene care sunt sigure de zapada de la sfarsitul lunii octombrie pana la jumatatea lunii iunie, fapt datorat ghetarului Presena, situat la 3000 de m altitudine. Partiile de ski de aici sunt recomandate in principal pentru incepatori si intermediari, insa cum instalatiile pe cablu ajung pana la 3.088 de metri, acestea faciliteaza accesul pe partiile de ski Ponte di Legno si Temu, ideale pentru schiori avansati.

Partiile de ski situate la o altitudine mai mare pot fi accesate prin intermediul telegondolei, ce urca de la Passo Paradiso – situata la 2.585 de metri pana la Passo Presena – situata la 3.000 de metri altitudine. Odata ajunsi aici, aveti la dispozitie o partie ce se incadreaza in categoria rosie de dificultate. Daca totusi nu va incumetati sa o coborati, aveti la dispozitie instalatiile pe cablu, putand astfel beneficia de o impresionanta panorama asupra Alpilor iatalieni.

Pentru incepatori, aveti la dispozitie doua scoli de ski si snowboard: Tonale Presena si Ponte Tonale, ambele cu un standard foarte bun de instruire. Nu uitati insa sa solicitati un instructor vorbitor de limba engleza daca nu cunoasteti limba italiana.

O optiune excelenta de apres ski este Hotel La Mirandola, situat chiar deasupra statiunii principale, a carui cladire dateaza din secolul al XII-lea, un detaliu ce va introduce intr-o atmosfera calda, primitoare si relaxanta dupa cate o sesiune de ski pe partie.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.