Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Sicriul de ciment (SUA 1968) Comedie,Thriller
888 vizite - 0 comentarii
adaugat de grisa
 
  Dilwale (India 2015) Actiune,Comedie,Crima /
2.225 vizite - 0 comentarii
adaugat de moara
 
  Dulcea otrava (SUA 1968) Comedie Anthony Perkins
587 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Tot inainte,urmariti camila (UK 1967) / Comedie
1.546 vizite - 0 comentarii
adaugat de piata
 
  Sicriul de ciment (1968) Comedie Frank Sinatra
478 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Comedie Nepotrivita (SUA 2013) Comedie
1.660 vizite - 0 comentarii
adaugat de orly
 
  Doctor in casa (Olanda 1954) Comedie 92 min
504 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Rude de sange (SUA 2001) Comedie,Drama
1.123 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Noaptea primului strip-tease (SUA 1968)
1.314 vizite - 0 comentarii
adaugat de orly
 
  Noaptea primului strip-tease (SUA 1968) Comedie
868 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Continua pana la Khyber (Anglia 1968 ) Comedie

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 14.09.2022  Adauga la favorite 127 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.8
   
 
Carry On...Up the Khyber (1968
REgia Gerald Thomas

IMDB 6.8


Sir Sidney Ruff-Diamond ( Sid James ) este guvernatorul reginei Victoria in provincia indiana Kalabar, langa pasul Khyber . Provincia este aparata de temutul 3 Regiment Foot and Mouth , despre care se spune ca nu poarta nimic sub kilt . Cand un soldat, ineptul soldat Widdle ( Charles Hawtrey ), este gasit purtand chiloti dupa o intalnire cu domnul razboinic Bungdit Din ( Bernard Bresslaw ), seful tribului razboinic Burpa, Khasi din Kalabar ( Kenneth Williams ).) intentioneaza sa foloseasca aceste informatii pentru a incita la o rebeliune in Kalabar. El isi propune sa risipeasca imaginea „dura" a Diavolilor in fuste, dezvaluind ca, contrar credintei populare, acestia poarta de fapt chiloti sub kilt.

Urmeaza o operatiune diplomatica din partea britanicilor, care nu reusesc sa demonstreze public ca incidentul a fost o aberatie. Sotia guvernatorului ( Joan Sims ), in speranta de a-l ademeni pe Khasi in pat cu ea, face o fotografie a unei inspectii in care multi dintre soldatii prezenti sunt gasiti purtand chiloti si i-o duce. Cu aceste dovezi concrete in mana, Khasi ar fi capabil sa adune o forta de invazie afgana feroce , sa asalteze Pasul Khyber si sa captureze India de la britanici; dar Lady Ruff-Diamond insista sa se culce cu ea inainte ca ea sa se desparta de fotografie. El amana din cauza lipsei de atractivitate a ei, ducand-o in cele din urma cu el la palatul lui Bungdit Din. Intre timp, fiica lui Khasi, Printesa Jelhi ( Angela Douglas), ii dezvaluie capitanului britanic Keene ( Roy Castle ), de care s-a indragostit, ca sotia guvernatorului a fugit si o echipa este trimisa pentru a asigura intoarcerea atat a ei, cat si a fotografiei.

Deghizati in generali afgani, intrusii sunt adusi in palat si, la sugestia Khasi, sunt prezentati concubinelor sufocante ale lui Bungdit Din . In timp ce se bucura de femeile din harem, acestea sunt demascate in mijlocul unei orgii farsale , inchise si programate sa fie executatela apusul soarelui alaturi de sotia Guvernatorului. Printesa Jelhi le ajuta sa evadeze deghandu-le in fete dansatoare, dar in timpul divertismentului generalilor afgani, Khasi, dispretuitor de interpretarea unui fachir enervant, ii cere sa vada in schimb fetele dansatoare. Dupa ce deghizarile lor sunt vazute, britanicii si printesa fug, dar Lady Ruff-Diamond arunca fotografia la iesirea din palat prin gradini. Grupul se intoarce in pasul Khyber pentru a-si gasi paznicii masacrati si armele mutilate comic, intr-un moment rar (desi viciat) de gravitate.

Toate incercarile de a retine invadatorii afgani care avanseaza esueaza lamentabil si o retragere grabita este indreptata spre Resedinta. Intre timp, guvernatorul a intretinut, in ordine numerica, cele cincizeci si una de sotii ale Khasi-ului, fiecare dintre ele dorind sa „remedieze greseala" pe care se presupune ca propria lui sotie si Khasi-ul insusi l-au comis impotriva lui. Dupa o bataie din partea sotiei sale, Sir Sidney convoaca o intalnire de criza cu privire la invazie, in care decide sa „nu faca nimic". O cravata neagracina este aranjata pentru acea seara. Cina are loc in timpul unei penultime scene prelungite, cu fragmente contrapunctice ale armatei Khasi care demoleaza exteriorul Resedintei, iar ofiterii si doamnele ignorand devastarea in timp ce iau masa intre ei. Obuzele care scutura cladirea si tencuiala care cade in supa nu intrerup cina, chiar si atunci cand fachirul este servit cu capul taiat - dar inca vorbeste -, prin amabilitatea Khasi.

Doar fratele Belcher nu reuseste sa arate o buza superioara intepenita si isi rupe calmul intrand in panica. In cele din urma, la sugestia capitanului Keene, domnii ies afara pentru a fi intampinati de o batalie sangeroasa care se poarta in curte. Inca imbracat in cravata neagra, Sir Sidney ordona Regimentului sa formeze o linie si sa-si ridice kilturile, de data aceasta expunand lipsa (implicite) de lenjerie intima. Armata invadatoare afgana este ingrozita si se retrage imediat. Domnii se intorc inauntru pentru a relua cina, in timp ce fratele Belcher afiseaza un steag al Uniunii care poarta sloganul I'm Backing Britain .

Distributie
Sid James ca Sir Sidney Ruff-Diamond
Kenneth Williams ca Khasi din Kalabar
Charles Hawtrey ca soldatul James Widdle
Roy Castle in rolul capitanului Keene
Joan Sims ca Lady Joan Ruff-Diamond
Bernard Bresslaw ca Bungdit Din
Peter Butterworth ca fratele Belcher
Terry Scott ca sergent-major MacNutt
Angela Douglas ca printesa Jelhi
Cardew Robinson ca Fakirul
Peter Gilmore ca soldatul Ginger Hale
Julian Holloway ca maiorul Shorthouse
Leon Thau in rolul Stinghi
Michael Mellinger ca Chindi
Wanda Ventham ca prima sotie a lui Khasi
Alexandra Dane ca Busti


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.