Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Ups! Am pierdut arca 2015
696 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cel Ales(Romania 2015)Drama 125 min
1.239 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  MARC LOGAN
157 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Baloane de sapun - Clubul micilor castane
614 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Richard al III-lea - Desene animate BBC
1.844 vizite - 0 comentarii
adaugat de info
 
  Micului Print al lui Antoine de Saint-Exupery / 29 min
1.658 vizite - 0 comentarii
adaugat de queen
 
  Micului Print / Poveste in franceza / AudioBoock
2.060 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Taurasul Ferdinand film original din 1938 W.Disney
4.191 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  The Pink Panther - Episod 10 - Tantarul obraznic
1.611 vizite - 0 comentarii
adaugat de dtoni6600
 
  Marele Urias Prietenos (SUA 1987) Aventuri,Drama 87 min
5.721 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Desene animate
 

 

Tad, exploratorul pierdut-Tad, the Lost Explorer

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 29.07.2022  Adauga la favorite 210 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Tadeo Jones (Tad Stones in versiunea engleza si exprimat de Kerry Shale ) este un zidar care locuieste in Chicago , lucrand la constructia metroului orasului . De cand avea cinci ani, a visat sa fie arheolog profesionist. Dupa ce a fost concediat din slujba lui de zidar pentru ca viseaza cu ochii deschisi si pentru ca cainele sau urina pe maistru de constructii , Tad il viziteaza pe prietenul sau, profesorul Humbert (cu vocea lui Mac McDonald ), cerand ajutorul profesorului pentru a investiga o sticla aparent de epoca de Coca-Cola Tad . gasite pe santier. Profesorul primeste o scrisoare de la prietenul sau, profesorul Lavrof, prin care il chema in Perusa-si reuneasca jumatatea de „cheie" de piatra care va debloca legendarul oras incas Paititi . Ajuns la aeroport, profesorul Humbert sufera un accident dupa ce a luat pastile gresite si este dus la spital. Intre timp, un membru al nefastei firme Odysseus Inc. ii spioneaza si trimite fotografia celorlalti membri care se afla in desertul Sechura .

Tad ia locul profesorului si, impreuna cu cainele sau Jeff, calatoreste de la Chicago la Cusco , Peru . in aeroportul din Cusco, Tad il intalneste pe Freddy (cu vocea lui Cheech Marin ), un hustler local. Tad este rapit de barbati din Ulise, care il ameninta ca le va da cheia de piatra, dar Tad este salvat de Freddy si Sara (cu vocea lui Ariel Winter ), fiica profesorului Lavrof. Dupa ce s-au alaturat celor doua jumatati ale cheii, grupul calatoreste la Machu Picchu pentru a se intalni cu Lavrof (cu vocea si McDonald). Odysseus Inc., condus de maleficul Kopponen, (exprimat si de Kerry Shale) incearca din nou sa fure cheia, dar Tad si Sara scapa din gheare.

Ajunsi in Machu Picchu, ei descopera ca profesorul Lavrof a fost rapit de Ulise. Dupa o serie de aventuri, ii gasesc pe Lavrof si Max Mordon (cu vocea lui Adam James), un celebru arheolog pe care Tad ii idolatrizeaza si pe logodnicul Sarei. Dupa spargerea codului unei harti de perete. Kopponen cauta in desert impreuna cu Lavrof si Mordon pentru a gasi comoara incasilor. Dar Tad si Sara au harta adevarata si pleaca spre jungla. Kopponen le descopera si gaseste templul subteran.

Dupa mai multe aventuri, se dezvaluie ca Max este in liga cu Ulise. Dupa o camera cu capcane care ii distruge pe Kopponen si pe restul acolitilor sai din Odysseus Inc., Max se strecoara intr-o camera din templu si incearca sa fure aurul incas, crezand ca ii va oferi viata vesnica. Dupa ce a inselat o mumiesi un golem, Max sparge paharul care protejeaza aurul indian si obtine astfel viata vesnica - dar numai ca o mumie nemoarta, iar starea este ireversibila. Max este apoi intemnitat de locuitorii mumiei in cea mai intunecata temnita a lui Paititi, mumia-sefa ii elibereaza pe Tad, Sara si profesorul cu conditia sa nu dezvaluie nimic din ce stiu despre oras sau despre comoara. La revenirea la suprafata, ei il convin pe Freddy ca comoara incasilor a fost doar o legenda si nu exista cu adevarat. Tad isi marturiseste sentimentele pentru Sara si o saruta.

Filmul se termina cu Tad, Sara, Lavrof, Jeff si Belzoni evadand intr-unul dintre vehiculele Odysseus.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.