Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Blestemul Triunghiului Bermudelor
182 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ceva terifiant a fost descoperit sub Triunghiul Bermudel
133 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Triunghiul Bermudelor - Discovery Channel / partea 3
1.869 vizite - 0 comentarii
adaugat de Iulia Andrei
 
  Triunghiul Bermudelor si rapirea extraterestrilor
577 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Triunghiul mortii
1.362 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Poveste Adevaratul "Lant al slabiciunilor
29 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Despre limba dacilor
1.694 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Grecia necunoscuta - Crezi ca stii totul despre Grecia ?
95 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  IONUT DRAGOTESC in dialog cu DAN PURIC
1.265 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Adevaruri despre trecut: Repartitia, dragostea mea
908 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Despre Triunghiul Bermudelor

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 29.07.2022  Adauga la favorite 269 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Triunghiul Bermudelor, cunoscut si sub numele de Triunghiul Diavolului, a fost un subiect fascinant pentru toti cercetatorii. Povestea acestuia este o enigma ce probabil nu va fi rezolvata vreodata. Afla 3 lucruri socante!
Triunghiul Bermudelor este situat in largul coastei de sud-est a SUA, in Oceanul Atlantic, intre Bermude, Florida si Puerto Rico, regiunea a devenit centrul unor mistere nerezolvate.Acoperind o suprafata de 440.000 de mile de mare, acesta face parte dintr-o ruta maritima foarte frecventata, fiind traversata in fiecare zi de mai multe nave care au drum spre America, Europa si Caraibe.

Cercetatorii nu au gasit o explicatie dupa ce mai multe nave si aeronave au disparut misterios si nu s-au mai intors. Triunghiul Diavolului a fost acuzat de disparitia a mii de oameni in ultimele decenii.

Specialistii si oamenii care au auzit de aceste disparitii au inceput sa caute explicatii. Multe persoane spuneau ca este o gaura spre centrul pamantului, altii ca sunt extraterestrii sau ca exista activitati paranormale.

Afla 3 lucruri socante despre triunghiul bermudelor:

1. Mary Celeste
Povestea acestei nave este una dintre cele mai misterioase de pana acum .Aceasta a fost localizata in deriva intr-un alt loc din Oceanul Atlantic. Nava a fost gasita pe 4 decembrie 1872, intacta, fara nici macar o zgarietura, dar echipajul acesteia nu s-a gasit nici in ziua de azi.

Studiile au eliminat posibilitatea unui atac al piratilor, deoarece tot vasul era perfect, exact ca la plecare.

In urma disparitiei, au aparut mai multe legende cum ca a fost o mana criminala, o rapire extraterestra sau atacul unul calmar urias.



2.Ellen Austin
Este un triunghi tulburator de mister asociat cu goeleta americana de stejar alb Ellen Austin. In 1881, Ellen Austin, cu o lungime de 210 picioare mergea spre New York de la Londra, dar lucrurile s-au schimbat cand a dat peste o nava abandonata in apropierea Triunghiului Bermudelor. Nava era intr-o stare buna, dar echipajul lipsea cu desavarsire.

Oamenii au revazut nava plutind fara nici o destinatie de mai multe ori, dar nimeni nu era imbarcat. Disparitia si reaparitia navei, precum si absenta echipajului reprezinta o poveste foarte atragatoare pentru majoritatea. Cercetatorii au declarat ca este un mister al Triunghiului Bermudelor fara nici macar o explicatie concreta.

3.Vrajitoria
Pe 22 decembrie 1967, un vas de croaziera cu cabina numit Witchcraft( Vrajitoria) a pornit din Miami impreuna cu capitanul sau Dan Burack si prietenul sau, parintele Patrick Horgan.

Plimbarea acestora avea scopul de a admira luminitele de Craciun din Miami. La doar cateva minute de la plecare, capitanul vasului a declarat : croaziera s-a lovit de ceva, dar aceasta nu prezenta urme de lovituri.

Paza de coasta a pornit pentru a verifica vasul, dar acesta a disparut complet si nu a fost gasit nici pana in anul 2021.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.