Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cele 25 cele mai bune de vizitat Franta
178 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 atractii de top in Franta
448 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insula Changuu (Insula Inchisorii) Tanzania
503 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insula Iraklia-Grecia
613 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insula Rutland
641 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insula Reunion
755 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 locuri de top de vizitat in Franta
409 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  5.Insula Nisyros,Grecia
2.306 vizite - 0 comentarii
adaugat de tita
 
  Insula Saaremaa, Estonia
1.396 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  INSULA RAB
1.460 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Insula Porquerolles-Franta

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 14.06.2022  Adauga la favorite 97 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Insula Porquerolles este situata in largul coastei Toulon, ramanad una dintre destinatiile turistice neafectate de industria turistica, insa ce are foarte multe de oferit. Cum este posibil acest lucru? Locuitorii din Porquerolles au refuzat din start ideea „emanciparii" insulei, aceea de a construi poduri sau drumuri care sa faciliteze exodul turistilor inspre insula. Au preferat sa pastreze neatins farmecul natural al ecosistemului, fara a interveni foarte mult. De aceea, astazi Porquerolles este o adevarata oaza de liniste, acolo unde natura inca domina si unde peisajele urbane inca nu au intinat-o.

Obiective turistice Provence

Lasand la o parte plajele minunate de care dispune insula, La Courtade – destinata surferilor sau Aiguade – pentru cei care prefera intimitate, Porquerolles va ofera o serie de activitati perfecte de relaxare. Asadar, va puteti plimba cu bicicleta, o activitate ce va permite sa descoperiti multe dintre atractiile insulei, puteti sa faceti snorkeling, puteti sa degustati preparaltele locale si sa serviti un aperitiv local denumit perroquet (cockteil aromatizat cu sirop de menta si suc de rosii) chiar pe terasa clubului de yachting L’Escale, de unde puteti inchiria o barca cu vele sau chiar un mic yacht.

Va recomandam sa savurati o cafea la bistroul Le Cafe Porquerolles in timp ce admirati privelistea, iar daca vi s-a facut foame, sa incercati preparatele locale – bouillabaisse, supa de peste, tartine cu ton, sardine la gratar sau peste in verdeturi. O priveliste deosebita si un menu excelent le gasiti la restaurantul Pescatore, aflat chiar in port.

Legendele spun ca aici piratii si-ar fi ascuns de-a lungul timpului multe din comorile furate; asadar, nu va ramane decat sa descoperiti singuri daca legendele au vreun sambure de adevar.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.