Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Bijuterii din argila polimerica
152 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Secretul bogatiei/ Talisman pentru noul an 2018!
752 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Workshop bijuterii din argila polimerica
1.411 vizite - 0 comentarii
adaugat de odette
 
  Ingrijirea tenului toamna
367 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa aiba pantofii miros frumos
575 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trucuri pentru un bronz frumos si rapid
1.092 vizite - 0 comentarii
adaugat de Georgyana87
 
  Cum sa va legati adidasii
346 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ingrijirea tenului in sezonul estival
1.157 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ursuletul Teddy din argila polimerica...
408 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  11 moduri de a lega o esarfa in jurul gatului.
513 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Argila – secretul tenului frumos

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 10.06.2022  Adauga la favorite 208 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Veche metoda de infrumusetare, argila are prorietati remineralizante, cicatrizante, detoxifiante si energizante, datorita numarului mare de minerale si oligoelemente din compozitie. Poate trata diverse probleme, atita timp cat este aleasa corect si combinata cu ingredientele potrivite.



Culori si proprietasi diferite
Argila galbena

Curata delicat, dar eficient tenul, are actiune tonifianta si cicatrizanta si stimuleaza circulatia sangelui. Este potrivita atat pentru tenul mixt cat si pentru cel gras.



Argila verde

Continutul mare de siliciu din compozitie o transforma intr-unul dintre cele mai bune tratamente pentru tenul gras: absoarbe si regleaza secretia de sebum, are actiune revitalizanta, tonifianta si regeneranta.



Argila albastra

E recomandata pentru orice tip de ten, caci elimina impuritatile, catifeleaza, da luminozitate si albeste, are actiune antiacneica, antirid si tonifianta.



Argila alba

Alege-o cu incredere daca ai tenul uscat si fragil sau parul fin si degradat. Are rol important in eliminarea toxinelor si regenerare, ofera epidermei necesarul de minerale, nu usuca pielea si are cea mai blanda actiune dintre toate tipurile de argila.



Argila roz

Se obtine combinand proportii diferite de argila rosie si alba. E indicata pielii sensibile, careia ii calmeaza iritatiile si ii asigura ingrijire delicata.





Fa-ti singura masca potrivita
Pentru stralucire

Amesteca putina argila alba cu apa pana obtii o pasta moale. Adauga si citeva picaturi de ulei esential de rozmarin (mai ales daca tenul e gras) si intinde totul pe fata, intr-un strat unifrorm. Dupa 15 minute, clateste din abundenta cu apa calduta, pana indepartezi totul.



Pentru puncte negre

Ai nevoie de: 3 lingurita de argila albastra, o ligurita de apa, o lingurita de suc de lamaie si 2-3 picaturi de ulei esential de trandafir. Amesteca totul intr-un bol. Daca pasta obtinuta e prea groasa, mai adauga apa, pana devine suficient de moale pentru a putea fi intinsa usor. Ca sa deschizi porii, spala-te cu apa calda sau pune pe fata un prosop pe care l-ai inmuiat in apa calda si l-ai stors foarte bine. Aplica apoi masca pe zonele cu puncte negre: nas, barbie etc. Dupa aproximativ un sfert de ora, dupa ce argila s-a uscat, clateste-te cu apa calduta din abundenta.



Pentru ten acneic

Dintre toate, cea mai indicata este argila verde, caci are cea mai mare putere se absorbtie, repara tesutul, regleaza excesul de sebum si are rol detoxifiant. Combina 3-4 lingurite de argila verde cu 3 lingurite de gel de aloe vera si inca trei de apa. Amesteca bine si aplica pe fata curata, folosind o spatula. Dupa 15 minute, curata bine cu apa calduta si incheie cu aplicarea lotiunii tonice.



Pentru ten obosit

Prepara o masca rapida din 3 lingurite de argila albastra si suc de castravete. Acestadin urma se adauga pana se obtine consistenta dorita. Aplica pe tenul curat si dupa un sfert de ora indeparteaza cu apa calduta.



Ce trebuie sa stii cand aplici o masca cu argila


Aplic-o stict pe zonele pe care vrei sa le tratezi: obraji, frunte, nas, barbie. Evita zona ochilor si gura.
Daca ai tenul gras, poti folosi o masca pe baza de argila de doua ori pe saptamana.
Nu freca mixtura cu argila pe fata, caci pot aparea iritatii. Cel mai bine, intinde-o folosind o spatula si las-o cateva minute sa actioneze.
Inainte de a aplica masca, spala-te pe fata cu apa calda. Acest gest ajuta la eliminarea impuritatilor si la deschiderea porilor, astfel incat masca va putea actiona in profunzime.
Dupa ce ai dat masca jos si ai curatat fata, clateste-te cu apa rece, ca sa inchizi porii.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.