Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Liguria-Italia
480 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Provincia Imperia-Italia
458 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alpii Ligurici
915 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  TOATE REGIUNILE ITALIENE EXPLICATE IN 27 MINUTEt
163 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vernazza -Italia
601 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Riomaggior-Italia
687 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Top 10 lucruri de facut in Cinque Terre, Italia |
184 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Camping Armanello-Spania
667 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  TOSCANA - Italia
1.210 vizite - 0 comentarii
adaugat de queen
 
  Piazza Ferrari- Genova
650 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Sestri Levante, Liguria

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 13.05.2022  Adauga la favorite 81 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Sestri Levante, numit "orasul celor doua mari" de scriitorul Hans Christian Andersen, este situat in provincia Genova si este unul dintre ultimele locuri din Golful Tigullio. Porecla sa deriva din faptul ca centrul istoric are vedere la doua golfuri, Favole si Silenzio. Segesta, asa cum au numit-o romanii antici, merita sa fie vizitata si descoperita ... va va placea!

Ce se poate vizita in Sestri Levante:

Bisericile: biserica San Nicolo dell'Isola, care dateaza din anul 1151, este cea mai veche cladire din Sestri Levante. Aproape de orasul vechi, nu ratati bazilica Santa Maria di Nazareth si bisericile din San Pietro din Vincoli si Immacolata Concezione.
Palazzo Fascie Rossi: recunoscuta dupa fatada rosiatica si turnul care iese in evidenta, aceasta cladire gazduieste Biblioteca Civica si Muzeul Arheologic Musel, ce spun povestea oamenilor care au trait in acest oras de-a lungul secolelor.
Punta Manara este o destinatie ideala pentru iubitorii de drumetii si trekking. Puteti ajunge in acest loc pe jos pe un drum care porneste chiar din afara orasului. Va veti primi rasplata la sfarsitul drumului, o priveliste incredibila asupra marii albastre din golful Tigullio si a dealurilor verzi care il inconjoara!
Ce se poate manca in Sestri Levante:

Testaroli pesto: discuri de aluat moale, preparate cu faina, apa si sare si condimentate cu un sos traditional zonei. Aceste paste simple, traditionale, sunt pregatite in vase de teracota calde, numite testi, de unde deriva si numele preparatului.
Bagnun de hamsii: o supa de hamsii tipica regiunii care are ca principal ingredient hamsiile, evident. Contine de asemenea si: rosii, morcovi, ceapa, usturoi, patrunjel, oregano, vin alb si ulei de masline. O delicatesa adevarata care ar trebui servita cu chiftele de fructe de mare sau felii de paine prajita de casa!
Ciuppin: o supa delicioasa de peste din Liguria care foloseste fiecare parte a pestelui. In zilele noastre este adesea pregatita cu dorada.
Gaseste cazare in Sestri Levante


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.