Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  LIFE BEYOND II: Muzeul vietii extraterestre
271 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viata nomazilor din muntii Ural
195 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O ora de ipoteze stiintifice despre viata extraterestra
146 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viata in Europa si este chiar mai ciudat decat credeam!
64 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  DEscoperirea unui sistem stelar
117 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Intalnirea cu extraterestii
387 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Asa ARATA VIITORUL -
140 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  LIFE BEYOND: Capitolul 1. Viata extraterestra,
306 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum arata cu adevarat „Cina cea de taina
342 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Resursele Romaniei egal bogatiile romanilor?
326 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Cum arata cu adevarat formele de viata extraterestre

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 29.04.2022  Adauga la favorite 214 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Acest documentar va va lumina si va va distra. Toate documentarele de aici iti vor schimba creierul si te vor face sa te simti inspirat si imbogatit. Subiectele includ Maya, Roma, Grecia, Lumea Noua, Egipt, razboaie mondiale, lupta, batalii, tehnologie militara si de lupta, evenimente si evenimente actuale, stiri importante, studii sociale, educatie, biografii, oameni si celebritati celebre, politicieni, stiri si evenimente curente, Illuminati, Zona 51, crima, mafie, ucigasi in serie, paranormal, supranatural, culte, musamalizari guvernamentale, legea si chestiuni legale, coruptie, arte martiale, figuri sportive, spatiu, extraterestri, OZN, teorii ale conspiratiei, Annunaki , Nibiru, Nephilim, ritualuri satanice, religie, crestinism, iudaism, islam, fenomen ciudat, originile omenirii, Neanderthal, Cro Magnon, Inca, Aztec, Persia, Maya, Indus, Mesopotamia, monstri, mafioti, calatorii in timp, probleme ale lumii a treia ....Sunt atat de multe documentare de care sa va bucurati, asa ca va rugam sa rasfoiti si sa va abonati.

Documentarele aduc spectatorii in lumi si experiente noi prin prezentarea de informatii reale despre oameni, locuri si evenimente reale, in general -- dar nu intotdeauna -- portretizate prin utilizarea de imagini si artefacte reale. Dar numai faptitatea nu defineste filmele documentare; este ceea ce face cineastul cu acele elemente de fapt, tesandu-le intr-o naratiune generala care se straduieste sa fie la fel de convingatoare, pe atat de veridic si este adesea mai mare decat suma partilor sale.

Documentarul este unul dintre cele trei moduri creative de baza in film, celelalte doua fiind fictiunea narativa si avangarda experimentala. Fictiunea narativa pe care o cunoastem drept lungmetrajele de divertisment pe care le vedem in cinematografe vineri seara sau pe ecranele noastre TV; ele cresc din traditiile literare si teatrale. Filmele experimentale sau de avangarda sunt de obicei scurtmetraje, prezentate in societati de film non-teatral sau seriale in campusuri si in muzee; de obicei, sunt opera unor regizori individuali si provin din traditia artelor vizuale. O abordare a teoriei, tehnicii si istoriei filmului documentar ar putea fi de a descrie ceea ce filmele numite in general documentare au in comun si modurile in care difera de alte tipuri de film. O alta abordare posibila ar fi sa luam in considerare modul in care realizatorii de documentare definesc tipurile de filme pe care le fac. Ambele abordari vor fi urmate in acest capitol.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.