Acest documentar va va lumina si va va distra. Toate documentarele de aici iti vor schimba creierul si te vor face sa te simti inspirat si imbogatit. Subiectele includ Maya, Roma, Grecia, Lumea Noua, Egipt, razboaie mondiale, lupta, batalii, tehnologie militara si de lupta, evenimente si evenimente actuale, stiri importante, studii sociale, educatie, biografii, oameni si celebritati celebre, politicieni, stiri si evenimente curente, Illuminati, Zona 51, crima, mafie, ucigasi in serie, paranormal, supranatural, culte, musamalizari guvernamentale, legea si chestiuni legale, coruptie, arte martiale, figuri sportive, spatiu, extraterestri, OZN, teorii ale conspiratiei, Annunaki , Nibiru, Nephilim, ritualuri satanice, religie, crestinism, iudaism, islam, fenomen ciudat, originile omenirii, Neanderthal, Cro Magnon, Inca, Aztec, Persia, Maya, Indus, Mesopotamia, monstri, mafioti, calatorii in timp, probleme ale lumii a treia ....Sunt atat de multe documentare de care sa va bucurati, asa ca va rugam sa rasfoiti si sa va abonati.
Documentarele aduc spectatorii in lumi si experiente noi prin prezentarea de informatii reale despre oameni, locuri si evenimente reale, in general -- dar nu intotdeauna -- portretizate prin utilizarea de imagini si artefacte reale. Dar numai faptitatea nu defineste filmele documentare; este ceea ce face cineastul cu acele elemente de fapt, tesandu-le intr-o naratiune generala care se straduieste sa fie la fel de convingatoare, pe atat de veridic si este adesea mai mare decat suma partilor sale.
Documentarul este unul dintre cele trei moduri creative de baza in film, celelalte doua fiind fictiunea narativa si avangarda experimentala. Fictiunea narativa pe care o cunoastem drept lungmetrajele de divertisment pe care le vedem in cinematografe vineri seara sau pe ecranele noastre TV; ele cresc din traditiile literare si teatrale. Filmele experimentale sau de avangarda sunt de obicei scurtmetraje, prezentate in societati de film non-teatral sau seriale in campusuri si in muzee; de obicei, sunt opera unor regizori individuali si provin din traditia artelor vizuale. O abordare a teoriei, tehnicii si istoriei filmului documentar ar putea fi de a descrie ceea ce filmele numite in general documentare au in comun si modurile in care difera de alte tipuri de film. O alta abordare posibila ar fi sa luam in considerare modul in care realizatorii de documentare definesc tipurile de filme pe care le fac. Ambele abordari vor fi urmate in acest capitol.