Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Ce putem face cu coditele de cirese?
247 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nu va aruncati cojile de nuca! I
11 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nu aruncati revistele!
433 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ceaiul
1.137 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ceaiul-Sfaturi practice
175 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nu aruncati sticla de detergent de rufe
73 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nu aruncati sticlele vechi de sampon:
120 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nu aruncati conservele metalice -
249 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nu aruncati pantofii vechi -
237 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ceai de maces
1.214 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Nu aruncati plicurile de ceai folosite!

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 15.03.2022  Adauga la favorite 217 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Toata lumea este familiarizata cu beneficiile in sanatate ale ceaiului: se lupta cu cancerul, reduce riscul de accident vascular cerebral si a altor boli, si revitalizeaza celulele corpului. Cu toate acestea, dupa ce ati golit ceasca de ceai, aruncati pliculetele de ceai folosite. Ei bine, nu mai faceti asta. Veti fi surprinse de numarul de moduri in care puteti reutiliza aceste plicuri. Aici exista o serie de utilizari unice si surprinzatoare pentru aceste pungi vechi de ceai.

Calmeaza ochii obositi sau iritati

Plansul toata noaptea dupa o despartire poate duce la ochii umflati si rosii. In timp ce pungile de gheata ar putea merge, o pereche de pungi de ceai pot face minuni. Le inmuiati in apa rece ca gheata, apoi le aplicati pe pleoape, sub forma de comprese. Ceaiul va intineri fata, va indeparta roseata si umflarea dupa o vreme. Aceasta metoda functioneaza si pentru vindecarea ochilor inrositi.

Aromeaza carnea

Carnea are un gust minunat atunci cand este gatita in mod corect, dar atunci cand nu e pregatita in mod corespunzator, foate fi tare si fara gust. Iata un mod de a rezolva aceasta problema: folositi pungi de ceai (sau chiar resturi de ceai) pentru marinat carnea. Va adauga un gust savuros de gratar.


Fac bauturile “mai putin pacatoase"

Cu siguranta esti foarte constienta de efectele neplacute ale bauturilor racoritoare si bauturilor alcoolice pe corpul tau. Pentru a diminua vina de a consuma aceste bauturi pacatoase, puteti inlocui jumatate din ele cu ceai. Bucurati-va de ceai in apa calda sau rece,, apoi adaugati aceeasi cantitate de bautura racoritoare si amestecati-le impreuna. Exista mai putine calorii si zahar, dar aroma va fi imbunatatita.

Curata casa

Ceaiul poate elimina in mod eficient grasimea si murdaria de pe oglinzi, pardoseli si chiar linoleum, asa ca de ce sa nu folositi pungi de vechi de ceai pentru a face un ceai rece, apoi sa-l utilizati ca o solutie de curatare?. Curatati blaturile din bucatarie cu ele, de asemenea. Le puteti folosi pentru mobilier din lemn nevopsit. Doar asigurati-va ca stergeti bine.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.