Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum sa reciclezi hartia la tine acasa
15 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Supraveghere video pentru acasa
659 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Manechiuira -sa o facem acasa
1.271 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa faci globuri de ciocolata
205 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Exercitii de slabit acasa
1.341 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viata la rulota
513 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum ne facem pedichiura cu semi, acasa!
482 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum se tine in mod civilizat un pahar
701 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum pregatim casa pentru o furtuna de iiarna
103 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lingurile de metal te scapa de ochii umflati
389 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

SPA la tine acasa

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 23.02.2022  Adauga la favorite 239 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Dupa o zi lunga si obositoare la serviciu, tot ce vrei este sa te relaxezi intr-o cada plina cu apa si sa-ti oferi cateva minute de liniste? Nu ar fi greu sa faci acest lucru, insa trebuie sa recunosti ca stilul de viata alert te determina sa te grabesti chiar si atunci cand faci baie. De ce? Pentru ca iti lipsesc elemente importante care induc starea de relaxare, mai exact nu te simti ca intr-un spa elegant, unde fiecare detaliu te imbie sa te simti confortabil.

In acest caz, nimic nu ar fi mai indicat decat sa-ti transformi baia intr-un spa, intr-un sanctuar al relaxarii.

Prin gesturi mici si schimbari marunte, te poti bucura din plin de singurele clipe in care uiti de griji, de stres si te incarci cu energie pozitiva. Iata ce poti face pentru a-ti crea propriul spa acasa.

1. Scapa de tot ce strica "feng shui-ul" baii

In primul rand, pentru a crea atmosfera de spa, trebuie sa scapi de toate lucrurile inutile din baie, intrucat ele strica "feng shui-ul". Daca ti-e greu sa te desparti de ele, achizitioneaza 1-2 cutii sau cosuri de depozitare din materiale precum ratanul. Astfel, baia ta va dobandi un aspect ordonat si va fi infrumusetata.

2. Asaza un dulapior pentru prosoape si o planta naturala

In magazinele de mobila, poti gasi dulapioare de baie, cu usi sau fara, in care poti depozita prosoape pufoase, halate si alte elemente care iti sunt de folos in baie. Coform specialistilor, un dulap fara usi, cu vedere la prosoapele frumos ordonate, este mult mai potrivit pentru crearea unei atmosfere spa.

De asemenea, plantele te pot ajuta sa te relaxezi mai bine, intrucat te duc cu gandul la natura si la aerul proaspat. Cele mai indicate plante sunt folodendronul, ficusul, bromelia, maranta si bogonia, printre altele.

3. Pregateste elementele tipice spa-ului





Pentru a te simti ca intr-un spa veritabil, ai nevoie de cateva elemente ajutatoare, cum ar fi uleiurile esentiale (preferabil lavanda, vanilia, ylang ylangul), lumanari, spumant de baie si o lufa pentru peeling. Chiar daca nu are cine sa-ti faca un masaj relaxant ca la spa, te poti rasfata singura, exfoliindu-ti corpul usor cu lufa.

Foarte utile sunt si mastile de par si de fata, intrucat te ajuta sa-ti detoxifici pielea si sa te energizezi. Astfel, cele mai simple ingrediente ar fi capsunile si mierea pentru masca faciala si bananele si uleiul de masline pentru masca de par. In timp ce te relaxezi in cada, mascutele isi vor face efectul, pentru ca atunci cand vei "pleca" de la spa sa te simti mai frumoasa.

Cremele si lotiunile de corp sunt si ele utile pentru ingrijirea ca la spa, asa ca trebuie sa le ai intotdeauna la indemana.

4. Asigura o lumina difuza in spa-ul tau

Daca reusesti sa reduci intensitatea luminii din baie, vei vedea ca te poti relaxa mai bine. Prin urmare, fie schimbi becul din corpul de iluminat, fie iti cumperi cateva spoturi care lumineaza difuz.

5. Foloseste nuante predominante pastelate

Nuantele neutre si cele de roz pastel sau verde pastel, sunt cele mai potrivite pentru inducerea relaxarii in propriul spa. Astfel, daca ai posibilitatea sa vopsesti peretii in astfel de nuante sau sa alegi o faianta in aceste nuante, nu ezita sa o faci.

6. Alege o muzica ambientala

Muzica ambientala pe fundal poate completa perfect atmosfera de spa din baia ta, in care parfumul uleiurilor, lumina lumanarilor, ordinea lucrurilor si culorile te imbie la o relaxare totala


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.