Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Adevaratul sau neadevaratu Mos Craciun Sidonia Dragusanu
851 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  A fost noaptea de dinainte de Craciun,
189 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Soricelul
1.302 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nu l-ai mai vazut niciodata pe Mos Craciun asa!
99 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Chip si Dale Poveste de Craciun Desene in limba romana
1.102 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Caillou si Mos Craciun
1.281 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  S-au furat renii lui Mos Craciun
1.369 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Christopher- Bradul de Craciun |
134 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Atelierul lui Mos Craciun
1.838 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Renul - TraLaLa
1.161 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Desene animate
 

 

Poveste de Craciun

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 23.02.2022  Adauga la favorite 308 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Era odata un om pe nume Scrooge. El era rau si zgarcit. Avea un prieten bun pe nume Marley. El murise in urma cu sapte ani, care se implineau in Ajunul Craciunului. In acea zi venise la el nepotul sau Fred. Dorea sa il invite la petrecerea din seara aceea, la el acasa, in cinstea Craciunului. Scrooge l-a refuzat fiindca era distant fata de toata lumea.

Dupa un timp au intrat in biroul lui Scrooge doi barbati care l-au rugat sa ofere o mica suma de bani pentru oamenii saraci. Scrooge, fiind foarte zgarcit, i-a refuzat cu brutalitate.

Seara, Scrooge a plecat acasa. Aici, tocmai se asezase pe un scaun langa foc, cand, pe neasteptate, in camera a patruns fantoma lui Jacob Marley, care l-a avertizat ca va fi vizitat de trei duhuri. La miezul noptii i s-a aratat primul duh. Era duhul Craciunului Trecut si avea sa ii arate lucrurile care s-au petrecut in anii anteriori. Il lua de mana si il purta prin vazduh pana cand ajunsera in satul in care crescuse Scrooge, apoi duhul il duse intr-o scoala unde mai era un singur copil. Era Scrooge atunci cand era mic. Citea.

Mai trecura cativa ani. Scrooge era tot acolo, singur si se uita pe fereastra. Dupa aceea se vazu cand era ucenic si atunci cand se certa cu fata iubita de el. Si in cele din urma ajunse acasa. Se aseza in pat cu gandul ca a fost doar un vis. Atunci i se infatisa Duhul Craciunului Prezent. El ii arata o familie saracacioasa, care se multumea cu ce avea. Acolo locuia un angajat al lui Scrooge, Bob. Apoi el vazu ca duhul imbatranise si se gasi la el acasa.

Mai veni sa il viziteze si ultimul duh cel al Craciunului Viitor. El ii arata niste oameni care vorbeau despre cineva care a murit si nimanui nu ii pasa. Ii mai arata ca in casa lui Bob micul Tim murise, mai multi oameni care isi aratau intre ei lucrurile pe care le avea acel om si ii arata patul celui care murise. El intelese ca era acel om, iar atunci cand se trezi, cu toata invatatura duhurilor, deveni cel mai bun om din oras si al doilea tata al micului Tim.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.